2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Koalina Koalina canım sen bebeğini kendi odasında yatırmaya başlamıştın sanırım tekrar yanına mı aldın? Zor mu oldu ayrı odalar? Ben de 6.ayda ayırmayı düşünüyorum da nasıl olur bilemiyorum.

Offff çok soru soruyorum biliyorum ama kızı 9’da uyuttum kendimi buraya vurdum yine 😂 hamilelikte karnınızda oluşan kahverengi çizgi geçti mi benim hala geçmedi. Kalıcı mı oluyor bu çizgiler.
Benim göbek altındaki hala belirgin canım ama üstündeki baya geçmiş . Ve aynen bazen oğlundan öyle anne der gibi ses çıkıyor 🤗

Koalina Koalina canım sen bebeğini kendi odasında yatırmaya başlamıştın sanırım tekrar yanına mı aldın? Zor mu oldu ayrı odalar? Ben de 6.ayda ayırmayı düşünüyorum da nasıl olur bilemiyorum.
Yok canım ayrı odada ama şimdi annemlerdeyim bitişik yatıyoruz o yüzden. Eve geçince yine odasında yatacak, biraz zor bazen çok mızırdıyor o zaman gidip o odada yatıyorum veya eşim yatıyor. İleride bir de oda ayırmakla uğraşmayayım diyorum.

Yok canım ayrı odada ama şimdi annemlerdeyim bitişik yatıyoruz o yüzden. Eve geçince yine odasında yatacak, biraz zor bazen çok mızırdıyor o zaman gidip o odada yatıyorum veya eşim yatıyor. İleride bir de oda ayırmakla uğraşmayayım diyorum.
Anladım canm. Bizim bebek odasında ayrı bir yatak yada koltuk yok. Küçük bir oda. Bir de ben sabah işe gideceğim git gel nasıl olur bilmiyorum. Gerçi şuan sadece 2 kere kalkıyor. İlerde değişmezse geçiririm rahatca. Hatta ek gıdaya geçtikten sonra gece yatarken tok tutan muhallebi gibi birşey yedirip gece uyanmalarını kaldırmayı düşünüyorum. Bakalım başarabilecek miyim 😊

Ya bu pek mümkün değil biliyorum ama bebekleriniz mırıldanırken sizinle konuşurken falan size de “anne” diyormuş gibi geliyor mu? Ben hep kendi kendime benzettiğimi düşünürdüm dün eşim bugün de annem aaa bu anne diyor dediler 😊 yani değildir tabi de bildiğin anne diye mızırdanıyor çok hoşuma gidiyor 🤗
Bizde de oluyor canım. 😊 hatta bir hemşire bile demişti. Tam Anne diye cikiyo 😁 tabbi daha kolay olduğu için olabilir😊

Ya bu pek mümkün değil biliyorum ama bebekleriniz mırıldanırken sizinle konuşurken falan size de “anne” diyormuş gibi geliyor mu? Ben hep kendi kendime benzettiğimi düşünürdüm dün eşim bugün de annem aaa bu anne diyor dediler 😊 yani değildir tabi de bildiğin anne diye mızırdanıyor çok hoşuma gidiyor 🤗
Benim kizim da hep anne diye mirildaniyor canim🤭 annemler de sasiriyor, bilincli olmasa da cok hosuma gidiyor tabi🥰

Aa herkesler tanışmış. Oldukça yoğunum pek giremiyorum bu yeni site tipinden eski mesajları da pek okuyamıyorum. Benim adım serpil. Minnoşumun adı da Açelya. Merhaba teyzeler.

Eklentiler

• img1551794749388.webp
    img1551794749388.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 55
Bizimde kafası sıcak oluyor ateşini ölçüyorum koltuk altından 35lerde kafası sıcak olunca yine de ateşi olmuş oluyormu ki ? Dişin çıktığını nasıl anlıycam diş yerleri beyaz ellerini ısırıyor emziği hiç sevmedi tutmuyor ama uyuyturken zorla veriyorum onu dA ısırıyor acaba diş çıkmanın sancılarımı bilemedim bende
Canım benim ilk çocuğumda hep diş zamanı kafası sıcak olurdu sadece ateşi çıkmazdı eğer diş gibiyse bir çay kaşığı çalpol ver istersen tabi sen bilirsin rahatlar biraz ben öyle yapardım Dr ver derdi

Canım benim ilk çocuğumda hep diş zamanı kafası sıcak olurdu sadece ateşi çıkmazdı eğer diş gibiyse bir çay kaşığı çalpol ver istersen tabi sen bilirsin rahatlar biraz ben öyle yapardım Dr ver derdi
Canım kaca cıkınca veriyordun. Benim bebeğimin de başı sıcak bir kac gündür. Soyuyorum üstünü tamamen. Ev çok aşırı sıcak ben ona bağladım vermedim. 37.5 a kadar çıkıyor başı ıslak bezle silip düşürüyorum

Anne sütünü emerek almıyor mu canım
Malasef canım sadece gece emiyor gündüz sağıp veriyorum.
Yaa ben şok 🤪 bi tek benimki böyle sanıyordum. 1aylik olduğundan beri bazen mızmızlanınca anni diyor diyordum kimse inanmıyordu bana🤭🤭

Canım kaca cıkınca veriyordun. Benim bebeğimin de başı sıcak bir kac gündür. Soyuyorum üstünü tamamen. Ev çok aşırı sıcak ben ona bağladım vermedim. 37.5 a kadar çıkıyor başı ıslak bezle silip düşürüyorum
KuZum tam hatırlamıyorum ama benim ki ilk 5. Ayda çıkardı dişini sonra her ay bir tane geldi nerdeyse ve diş çıkcağında gece hiç durmazdı bi ordan anlardım öyle verirdim sonra bi bakardım diş çıkmış 38 i geçerse ver olmadı bi de çok huzursuz sa ver çünkü benim bi arkadaşın kızına Dr 3 aylıkken diş demiş ilk dişi 1 yaşını geçtikten sonra geldi düşün her çocukda değişiyor

Back
X