kızlar canım çok sıkıldı göğüslerimi sagdim birinden 20 birinden 40 cc çıktı 1 saat filan önce emzirmiştim.hepmi böyle acaba çok sık sagmıyorum bugün bi sağayım dedim çünkü yumuşak göğüslerim.hic sismiyor.bazen sabah kalktıgımda şişmiş oluyor ama gunicinde hiç şişmiyor hep yumuşak.kizim azlamı yetiniyor acaba ağlamıyorda.cok uzgunum

1 saatte veya 2 saatte sağım yapınca nekadar çıkması gerekir en benimde ayni yaa doku olurdu son bir haftadir iyice yumusadilar hic sut yok gibi bebege yetiuormu bilmiyorum moralim bozuluyo sutum bitecek diye habirede yiuorum

sagmadim ben hic zaten bos diye dolu oldugu zaman sahip buzluga atiyordum sagsam benden de cikmaz simdi sanirim

dra da dogdugundan beri 1 kere gittik ozaman kilosu iyiydu pazartesi kontrolu ama anlasilirmi bilmiuorum
Offff çok soru soruyorum biliyorum ama kızı 9’da uyuttum kendimi buraya vurdum yine

hamilelikte karnınızda oluşan kahverengi çizgi geçti mi benim hala geçmedi. Kalıcı mı oluyor bu çizgiler.
malesef benimde cizgilerde duruyor göbekde safra ameliyati olmustim gobek deligimin hemen altinsa iz var ikinci gobek delihi gibi orasi daha siyah cok kotu