- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.881
Zehir damarlarımızda dolaşıyor kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zehir damarlarımızda dolaşıyor kızlar
Puset çantası ne canımYa ben dün gece de oyuncak, puset çantası ve önlük aldım. Şubat mart battık![]()
Biz ayırdık canım@Koalina canım sen bebeğini kendi odasında yatırmaya başlamıştın sanırım tekrar yanına mı aldın? Zor mu oldu ayrı odalar? Ben de 6.ayda ayırmayı düşünüyorum da nasıl olur bilemiyorum.
Ya ben dün gece de oyuncak, puset çantası ve önlük aldım. Şubat mart battık![]()
Resim atarmisin canimYa ben dün gece de oyuncak, puset çantası ve önlük aldım. Şubat mart battık![]()
Aynen avizeleri de siliyor eşimAaaa aynıher temizlik yapışımızda kapıları ovuyo avizeler silinir kadın olsaymış Nermin gibi bişey olurmuş
![]()
Azıcık vakit bulsam bir an bile düşünmeden ben olacam o kurbanZehir damarlarımızda dolaşıyor kızlarbakalım sıradaki kurban kim olacak
Kayınvalidem bi yere gitsin markete bile olsa yani montundan baş örtüsüne kadar eve geldiğinde herşeyi makinaya atar 15 dk lık programa. Anne ne gerek var böyle her seferinde diyorum hep aynı bahane ay kızım diyo önümde adam sigara içe içe gidiyordu bütün koku üstüme sindiAynen avizeleri de siliyor eşim![]()
Artık ben çanta kullanmıyorum cüzdanı falan kızım bakım çantasına koyuyorum. Sürekli aşağı eğilip sepetten çantayı çıkarmak da zor oluyor. Telefonu cüzdanı biberonu ağız bezini falan koymak kullanışlı olur buna diye düşündüm.Puset çantası ne canım
Darısı başımıza. Zor oldu mu canım? Kamera mı kullanıyorsun?Biz ayırdık canım
AynenYa sorma ebebekte şubat indirimi vardı ya bez ve ıslak mendil stoğu yaptım. Oyuncak indiriminden oyuncak ve kitap aldım. Buayda indirimde diye mama stoğu yaptım bide üstüne bu bu gidişle nisandada batigiz![]()
Resim atarmisin canim
Yıllardır alışveriş yaparım hiç kuponum olmadı nasıl oluyor ki canımAliexpresste 112 tl’lik alışverişe 27 tl indirim yapan kuponum vardı onu kullandım. Belki sizde de vardır alışveriş yaparken kuponlarım kısmını kontrol edin ☺
Sağol canımYaa hrpsi cok guzel iyi gunlerde kullanin
Ya ben de tesadüfen kuponlarım kısmına tıkladım şöyle bir kupon vardı şuan İki tane daha var bakYıllardır alışveriş yaparım hiç kuponum olmadı nasıl oluyor ki canım
Benimde varmış süresi dolmuş deme anlamadım amaYa ben de tesadüfen kuponlarım kısmına tıkladım şöyle bir kupon vardı şuan İki tane daha var bak
Kendimi kvdene benzettimKayınvalidem bi yere gitsin markete bile olsa yani montundan baş örtüsüne kadar eve geldiğinde herşeyi makinaya atar 15 dk lık programa. Anne ne gerek var böyle her seferinde diyorum hep aynı bahane ay kızım diyo önümde adam sigara içe içe gidiyordu bütün koku üstüme sindi![]()