- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.901

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm dolmuş süresiBenimde varmış süresi dolmuş deme anlamadım ama
Çok beğendim ben de alıcam hemen ismi ne geçiyo bununArtık ben çanta kullanmıyorum cüzdanı falan kızım bakım çantasına koyuyorum. Sürekli aşağı eğilip sepetten çantayı çıkarmak da zor oluyor. Telefonu cüzdanı biberonu ağız bezini falan koymak kullanışlı olur buna diye düşündüm.
Bence ayırmak çok erken hiç istemezdim ama kızım kendi istiyo başka bir odada başka bir yatakta asla uyumuyor oraya yatırıyorum mışıl mışıl uyuyo hiç kendini kıpırdatmadan uyandırmadan uyuyo mecburen ayırdık yani. Odalarımız bitişik diye ben de ayırdım. Sorumsuzluk yapıyorum ne kamera ne telsiz kullanmıyorum. Telsizim var halbuki ama nasıl olsa duyuyorum deyip kullanmıyorum. Kamera alsam iyi olur aslındaDarısı başımıza. Zor oldu mu canım? Kamera mı kullanıyorsun?
Burdan bakabilirsin canmÇok beğendim ben de alıcam hemen ismi ne geçiyo bunun
Oyyy maşallah size allahım nazarlardan korusunBiz babaannemize gidiyoruz bugün![]()
Seni yerim ya ne güzel. Eşim kahvaltıdan sonra uyumak zorunda hissediyor kendini öyle alışmış 3 yıldır vazgeçiremedim iş yerinde bile kahvaltı ettikten sonra arabaya gidip uyuyormuş 15-20 dk. Yattı şimdi onun uyanmasını bekliyorum gezmeye gidicezBiz babaannemize gidiyoruz bugün![]()
İç çamaşırını niye atıyorsun allah aşkına bi anlatKendimi kvdene benzettimiç camasirima kadar makineye atar ve banyomu yaparım. Eşimde kiziyodu bu huyuna ama alisti
Ay eyvah ya valla benimki de öyle telefonu ne zaman elime alsam olay oluyo.Ozgebalaban11 dün eşim yine konuşmadı benimle, kızmış. Yeter artık, üyeliği sonlandir dedi. Hayırdedim, sabaha kadar konuşmadı. Anca barıştık.
çok az giricem söz dedim öyle ikna ettim
çok ağladım gece
3. Oldu bu dedi, hakli. Bağımlılık yapiyo burası ❤
Canım bn dışarıdan geldiğim için değil de kendim giydiğim için atıyorum. Temiz hissetmiyorum yoksa.İç çamaşırını niye atıyorsun allah aşkına bi anlat
oyyyy maşallahhhhhBiz babaannemize gidiyoruz bugün![]()
Haklılar kuzumAy eyvah ya valla benimki de öyle telefonu ne zaman elime alsam olay oluyo.
TRY 20.35 25% İndirim | Bebek Arabası Çantası Bebek Nappy Çantalar Açık Arabası Asılı Şişe Depolama Tekerlekli Organizatör Taşınabilir Analık Bolsa T0507Burdan bakabilirsin canm
TRY 26.08 6% İndirim | Bebek bebek çantası Mumya Annelik Bez Çanta Kolay Taşıma Marka Büyük Bebek Çantası Seyahat Tasarımcı Hemşirelik Çanta için Bebek Bakımı
![]()
US $2.19 35% OFF|Baby Stroller Bag Mummy Maternity Nappy Bags Easy To Carry Brand Large Baby Bag Travel Designer Nursing Bag for Baby Care|Diaper Bags| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Hayırlı olsun canımkızlar ben oğlumu sünnet ettirdim pazartesi.. eğer düşünen varsa hiç tereddüt etmesin..ben çok çekindim etrafımda küçükken yaptıran kimse yoktu çok korktum ama o kadar rahattı ki..sabah 9:30 da sünnet oldu ilk saatler hem açtı hem narkoz çok ağladı sonra uyudu uyandı keyfi yavaştan geldi arada ağlasada gülücükler attı saat 18e kadar sonra hiç sıkıntı yaşamadık ağlamadı bile uyuması uyanması düzeni hiç bozulmadı yani ki ben en çok düzeni bozulur diye korkmuştum. şimdi ise tamamen toparlandı kucağımıza aldığımızda bacak arasından bile tutuyoruz hiç sıkıntı yok... yaptırmak isteyen varsa mutlaka yaptırsın korkmayın
ayrıca bizim sünnet lazer kesim ve genel anesteziyle oldu.. genel anestezide korktum ben ama lokal olup oğlumun elini ayağını zorla tutmaları ve o bunları yaşamasın istedim..zaten lazer olması için genel olmalıymış. asansöre kadar ben götürdüm orada aldılar ve geri asansörle gelmesi 20 dk sürdü uyanıktı ağlıyordu açım diye emzikle susturduk yarım saat sonra emzirdim uyudu rahatladı.. ayrıca unuttuğum aklınıza takılan varsa yardımcı olurum![]()
ne kadarlik bebeğin bizimki daha yeni yeni basını tutmaya çalışıyor biraz tembel 80 günlük bugun.agular yapıyor.bizleri görünce heyecanlanıp gülüyorKızlar epeydir giremedim nasılsınız? Neler yapıyo bebekler? Bizimki artık sırt üstü yatarken kafayı kaldırıyo elimden tutarak kendini kaldırıyor. Bayağı biraksak oturup muhabbet etcek bizimleoyun halısı aldık bizde 3 aylik olunca çıngıraklara onceden sadece vuruyodu artik tutuyor. Büyüttük galiba cocukları
![]()