2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.

Kizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
evde çocuk hasta olunca huzur da olmuyor valla seni çok iyi anlıyorum canım inşallah çabuk toparlar enazından tespit edildi ilaç içiyor sebebi bilinsin yeter ki

geçmiş olsun cnm ya bebeler hastalanmasinda bizim yorgunluklar gelip geçici insanın kendini gözü görmüyor hasta olunca çocuklar.

Sonunda 2,5 aydır beklediğim tablo 😊

Eklentiler

• 574D7CE7-0199-4DA0-9F8C-EB2F4CA41361.webp
    574D7CE7-0199-4DA0-9F8C-EB2F4CA41361.webp
    292,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. Bebeğinin göbeği düşmemiş üstüne koyduğu bezde hafif kanama görüyor sizce normal mi doktoruna yazmış daha cevap gelmemiş oda merak ediyor size sorayım dedim 😚

Kızlar bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. Bebeğinin göbeği düşmemiş üstüne koyduğu bezde hafif kanama görüyor sizce normal mi doktoruna yazmış daha cevap gelmemiş oda merak ediyor size sorayım dedim 😚
normal klemp acilmadiysa sorun yoktur zaten kurumuştur iyce.kanama miktarı artarsa ek doz kvit yapılması gerekir

kızlar ben oğlumu sünnet ettirdim pazartesi.. eğer düşünen varsa hiç tereddüt etmesin..ben çok çekindim etrafımda küçükken yaptıran kimse yoktu çok korktum ama o kadar rahattı ki..sabah 9:30 da sünnet oldu ilk saatler hem açtı hem narkoz çok ağladı sonra uyudu uyandı keyfi yavaştan geldi arada ağlasada gülücükler attı saat 18e kadar sonra hiç sıkıntı yaşamadık ağlamadı bile uyuması uyanması düzeni hiç bozulmadı yani ki ben en çok düzeni bozulur diye korkmuştum. şimdi ise tamamen toparlandı kucağımıza aldığımızda bacak arasından bile tutuyoruz hiç sıkıntı yok... yaptırmak isteyen varsa mutlaka yaptırsın korkmayın :halay:
ayrıca bizim sünnet lazer kesim ve genel anesteziyle oldu.. genel anestezide korktum ben ama lokal olup oğlumun elini ayağını zorla tutmaları ve o bunları yaşamasın istedim..zaten lazer olması için genel olmalıymış. asansöre kadar ben götürdüm orada aldılar ve geri asansörle gelmesi 20 dk sürdü uyanıktı ağlıyordu açım diye emzikle susturduk yarım saat sonra emzirdim uyudu rahatladı.. ayrıca unuttuğum aklınıza takılan varsa yardımcı

Zehir damarlarımızda dolaşıyor kızlar 😂 bakalım sıradaki kurban kim olacak
Gönüllü ben 😂 vakit ayıramıyorum ki topran aklımda olanları sipariş vereyim. Neler aldınız kopya verin bana 😀 net e çok giremiyorum etiketlerseniz sevinirim ☺️ Benim aklımda olanlar boyun simidi( yazın yüzdürmek için☺️), oyuncak tahta olanlar özellikle, diz pedi( emeklemeye başlayınca) ,trafik şehir halısı,bez bebek kitabı, dünya haritası duvar kağıdı, tak çıkar tamirci oyuncaklar

Dün ilk defa misafir kabul ettim oğlumun anaokulundan iki veli arkadaş 2 yılım onlarla geçti çok samimi olduk neyse ya arkadaş bebek görmeye gelirken parfüm şişesini boşaltmışlar sanki kız istemeye geliyorlar delircektim öyle sıkmışlarki evi sardı koku kucağına aldı birisi seviyor allahım çıldırcam emziriyim de rahat çay içelim diye aldım yalandan benim kızda çok emer malum 😂😂 kızımı bir aldım öylece parfüm kokuyor emmeye alınca meme reddi yüzünden ağladı bilerek yaptım zaten kalktım çay koyuyum diye bize ver rahat koy dediler yok dedim ağlıyor sizde hiç durmaz tek elimde çocuk hizmet ettim hiç bırakmadım giderken de mutfağımı topladılar gittiler eşim akşam kızımı bi aldı hemen anladı parfüm kokuyor bu dedi üstünü değişmiştim aslında elini yüzünü yıkadık daha geçmedi omuzlarına yatırdılar hep çünkü 😬😬😬
Ah bu parfümler beni de sinir ediyor. Yaz olsa koku daha çabuk dağılır şimdi kış evlerimize de siniyor. Hem de çocuğu hemen yıkarız.

Geçmiş olsun canım. Neden olurmuş ki acaba bakteri?

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşir.

Kız bebişler e çok aksesuar var 😊 ben de oğluma güzel şeyler almak istiyorum. Şimdilik pek fırsat olmadı biraz da maddi olarak çekiniyorum ama gelecek ay işe başlama dan sonra maaş alınca rahat rahat alışveriş yapacağım oğlum için 🤗

Oğlumun bebeklik kıyafetini hastane çıkışını falan bohça yaptım büyüyünce vercem ona kızımında hastane çıkışını ananesinin ördüğü minik yeleği bohça yaptım ilk giydiği elbisesini de koycam kalanları 0-3 ayları poşetledim bizim dükkanda 50 cm et bebekler satılıyor kızım büyüyünce bir erkek bide kız et bebek alıcam onları giydirsin çok zevkli olur 1 numara artan bebek bezini bile koydum poşete sizede fikir olur

Back
X