2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cc olarak bilmiyorum ama totale vurursak yüzde 80 mama yüzde 20 anne sütü
Bende öyleyim.bazen moralim bozuluyor.bazende diyorumki bir damlada olsa sütüm var en azından bir damlada olsa ona fayda verir diye kendimi teselli ediyorum.peki adet oldunuzmu.ben hala olmadım.doktor kontrolünade gitmedim hiç

Ben 2. Reglimi oldum bitti, gayet düzenli devam ediyoruz şaka gibi. 1 sene olmam diye umuyordum

Babasına sürpriz yaptık kırtasiyemize gittik ilk defa kızımla dışarı çıktık başbaşa oğlumda var tabi bebek arabasına ilk bindi eşim çok sevindi çok özlemişim sokaklarda yürümeyi ya
Harika bir his demi. Benim ilk çıkışım sebze pazariydi arkadaşımla karşılaşmıştım pazarda. Özge ne biçim bakiyosun etrafa millet yanlış anlicak demişti bana 😂

Kizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
Onlar iyi olsun da insan herşeye katlanır çok savunmasizlar geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Gönüllü ben 😂 vakit ayıramıyorum ki topran aklımda olanları sipariş vereyim. Neler aldınız kopya verin bana 😀 net e çok giremiyorum etiketlerseniz sevinirim ☺ Benim aklımda olanlar boyun simidi( yazın yüzdürmek için☺), oyuncak tahta olanlar özellikle, diz pedi( emeklemeye başlayınca) ,trafik şehir halısı,bez bebek kitabı, dünya haritası duvar kağıdı, tak çıkar tamirci oyuncaklar
Ben bandana çorap falan aldım canım yıldız abla oyuncak falan da almış

Kereviz, havuç, balkabağı, pırasa, brokoli alıp atacağım ben. Havuç ve pırasayı aldım temizledim soydum paketledim attım 😊
Havuç yazın olmuyor mu. hangileri kış sebzesi hangileri yaz sebzesi ben ayırt edemiyorum kışın olup da yazın olmayan olsa bile sağlıklı olmayan neler var kabak brokoli Karnıbahar haric

Kız bebeği olanlara yine aliexpressten bir önerim olacak ☺ Ben daha serra doğmadan bir ayakkabı almıştım. Çok da beğendim. kargo dahil 10 tl’ye almıştım şuan 15 olmuş ama bence yine aşırı ucuz. Siyahını almıştım şimdi de beyazını sipariş edeceğim. Linki buraya bırakıyorum ben yandım siz de yanın banane 😂
Beden olarak ben 0-6 ay almıştım ama şuan daha olmuyor. Kalıbı büyük. Yaza anca olur. Siz de 0-6 alın.

Eşime anlattım nasıl gülüyor 😂😂😂 ben yandım siz de yanın,😂😂😂

Kız bebeği olanlara yine aliexpressten bir önerim olacak ☺ Ben daha serra doğmadan bir ayakkabı almıştım. Çok da beğendim. kargo dahil 10 tl’ye almıştım şuan 15 olmuş ama bence yine aşırı ucuz. Siyahını almıştım şimdi de beyazını sipariş edeceğim. Linki buraya bırakıyorum ben yandım siz de yanın banane 😂
Beden olarak ben 0-6 ay almıştım ama şuan daha olmuyor. Kalıbı büyük. Yaza anca olur. Siz de 0-6 alın.

Sarı alacaktım yok ya tüh yazın sarı ağırlık giydircem

Havuç yazın olmuyor mu. hangileri kış sebzesi hangileri yaz sebzesi ben ayırt edemiyorum kışın olup da yazın olmayan olsa bile sağlıklı olmayan neler var kabak brokoli Karnıbahar haric
Havuç yazın oluyor kışın depolananları çıkarıyorlar boşuna buzlukta yer verme en güzeli karnabahar brokoli atmak sadece balkabağıda iyi olur ben salı günü pazarım var bakıcam bi bakalım bezelye barbunya fasülye de çıkacak yazın mevsiminde olanları yerler çokta depolamaya gerek yok

Bende öyleyim.bazen moralim bozuluyor.bazende diyorumki bir damlada olsa sütüm var en azından bir damlada olsa ona fayda verir diye kendimi teselli ediyorum.peki adet oldunuzmu.ben hala olmadım.doktor kontrolünade gitmedim hiç
Doğumdan 3,5 ay sonra adet oldum. Geçen hafta yani.

Back
X