- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.961
Bi ben ckmadm o da ecrin huysuz diye:))Bugun hepimiz disardaydik galiba :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ben ckmadm o da ecrin huysuz diye:))Bugun hepimiz disardaydik galiba :)))
Bende öyleyim.bazen moralim bozuluyor.bazende diyorumki bir damlada olsa sütüm var en azından bir damlada olsa ona fayda verir diye kendimi teselli ediyorum.peki adet oldunuzmu.ben hala olmadım.doktor kontrolünade gitmedim hiçCc olarak bilmiyorum ama totale vurursak yüzde 80 mama yüzde 20 anne sütü
Harika bir his demi. Benim ilk çıkışım sebze pazariydi arkadaşımla karşılaşmıştım pazarda. Özge ne biçim bakiyosun etrafa millet yanlış anlicak demişti banaBabasına sürpriz yaptık kırtasiyemize gittik ilk defa kızımla dışarı çıktık başbaşa oğlumda var tabi bebek arabasına ilk bindi eşim çok sevindi çok özlemişim sokaklarda yürümeyi ya
Onlar iyi olsun da insan herşeye katlanır çok savunmasizlar geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
Yalnız çıkmadın mı hiç canımOhh mis gibi :)) eşim çalışıyor biz evdeyiz burda da havalar ısındı çıkamadık bir türlüü
Ben bandana çorap falan aldım canım yıldız abla oyuncak falan da almışGönüllü benvakit ayıramıyorum ki topran aklımda olanları sipariş vereyim. Neler aldınız kopya verin bana
net e çok giremiyorum etiketlerseniz sevinirim ☺ Benim aklımda olanlar boyun simidi( yazın yüzdürmek için☺), oyuncak tahta olanlar özellikle, diz pedi( emeklemeye başlayınca) ,trafik şehir halısı,bez bebek kitabı, dünya haritası duvar kağıdı, tak çıkar tamirci oyuncaklar
Bizimki çok rahatsız oluyo babası da sevmez babasına cekmis:)) belki zamanla alışır. :) bunlar güzel güneş bol bol çıkartmak lazim :)Bizimki seviyor galiba. Gözlerini kapatıyor güneşi görünce. Bir süre sonra uykuya dalıyor :)
Şu ana kadar sadece balkabağı aldım 2 kilo. Karnıbahar ve brokoli almam lazimKızlar, ek gıda için alışverişe başladınız mı? Neler aldınız?
Havuç yazın olmuyor mu. hangileri kış sebzesi hangileri yaz sebzesi ben ayırt edemiyorum kışın olup da yazın olmayan olsa bile sağlıklı olmayan neler var kabak brokoli Karnıbahar haricKereviz, havuç, balkabağı, pırasa, brokoli alıp atacağım ben. Havuç ve pırasayı aldım temizledim soydum paketledim attım![]()
Eşime anlattım nasıl gülüyorKız bebeği olanlara yine aliexpressten bir önerim olacak ☺ Ben daha serra doğmadan bir ayakkabı almıştım. Çok da beğendim. kargo dahil 10 tl’ye almıştım şuan 15 olmuş ama bence yine aşırı ucuz. Siyahını almıştım şimdi de beyazını sipariş edeceğim. Linki buraya bırakıyorum ben yandım siz de yanın banane
Beden olarak ben 0-6 ay almıştım ama şuan daha olmuyor. Kalıbı büyük. Yaza anca olur. Siz de 0-6 alın.
Sarı alacaktım yok ya tüh yazın sarı ağırlık giydircemKız bebeği olanlara yine aliexpressten bir önerim olacak ☺ Ben daha serra doğmadan bir ayakkabı almıştım. Çok da beğendim. kargo dahil 10 tl’ye almıştım şuan 15 olmuş ama bence yine aşırı ucuz. Siyahını almıştım şimdi de beyazını sipariş edeceğim. Linki buraya bırakıyorum ben yandım siz de yanın banane
Beden olarak ben 0-6 ay almıştım ama şuan daha olmuyor. Kalıbı büyük. Yaza anca olur. Siz de 0-6 alın.
Havuç yazın oluyor kışın depolananları çıkarıyorlar boşuna buzlukta yer verme en güzeli karnabahar brokoli atmak sadece balkabağıda iyi olur ben salı günü pazarım var bakıcam bi bakalım bezelye barbunya fasülye de çıkacak yazın mevsiminde olanları yerler çokta depolamaya gerek yokHavuç yazın olmuyor mu. hangileri kış sebzesi hangileri yaz sebzesi ben ayırt edemiyorum kışın olup da yazın olmayan olsa bile sağlıklı olmayan neler var kabak brokoli Karnıbahar haric
Sadece hastaneye gittim oda taksiyle :/Yalnız çıkmadın mı hiç canım
Hadi ya söylim o zaman sağol canımBizimkide öyleydi canım 15. Gün düştü. Kökü kaldi. Onu da doktor yaktı
Doğumdan 3,5 ay sonra adet oldum. Geçen hafta yani.Bende öyleyim.bazen moralim bozuluyor.bazende diyorumki bir damlada olsa sütüm var en azından bir damlada olsa ona fayda verir diye kendimi teselli ediyorum.peki adet oldunuzmu.ben hala olmadım.doktor kontrolünade gitmedim hiç
Abla mıBen bandana çorap falan aldım canım yıldız abla oyuncak falan da almış