2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Havuç yazın olmuyor mu. hangileri kış sebzesi hangileri yaz sebzesi ben ayırt edemiyorum kışın olup da yazın olmayan olsa bile sağlıklı olmayan neler var kabak brokoli Karnıbahar haric
Havuç kış sebzesi :) pırasa ıspanak falan da yazın olmaz. Brüksel lahanası atılabilir. Kereviz atıcam ben bir de. Aklıma gelenler bunlar.

Havuç yazın oluyor kışın depolananları çıkarıyorlar boşuna buzlukta yer verme en güzeli karnabahar brokoli atmak sadece balkabağıda iyi olur ben salı günü pazarım var bakıcam bi bakalım bezelye barbunya fasülye de çıkacak yazın mevsiminde olanları yerler çokta depolamaya gerek yok
Fasülye barbunya yiyebilirler mi canım ek gıdaya ilk geçildiğinde?

Bebisler hangi ayda ne yiyebilirler resimler var kızlar yardım alabilirisniz.
Screenshot_20190225-231840_Instagram.webp
Screenshot_20190225-231834_Instagram.webp
Screenshot_20190225-231827_Instagram.webp

Bebisler hangi ayda ne yiyebilirler resimler var kızlar yardım alabilirisniz. Eki Görüntüle 2244170 Eki Görüntüle 2244171 Eki Görüntüle 2244173
Canım teşekkürler çok faydalı oldu bu tablolar. Kaydettim telefonuma. Demek ki 6 ve 7.aylarda yiyebileceği yaz sebzesi yok. Hepsi kış sebzesi ve bizim depolamamız lazım şimdiden. Benim 5.ayda ek gıdaya başlayacağımı gözönünde bulundurursak 5-6-7.aylarda hep kış sebzeleri yedireceğim.

Niye anlamıyorum bu tablodan ben şimdi bakıp bakıp çözemedim hatlar yandı 😂
Hahahah yeşil olanları yukarıda belirtilen aylarda tüketebilir. Kırmızı olanları yukarıda belirtilen aylarda tuketemez canım. Ben çok anlatmayı beceremem anladın mı?? 😂

Canım teşekkürler çok faydalı oldu bu tablolar. Kaydettim telefonuma. Demek ki 6 ve 7.aylarda yiyebileceği yaz sebzesi yok. Hepsi kış sebzesi ve bizim depolamamız lazım şimdiden. Benim 5.ayda ek gıdaya başlayacağımı gözönünde bulundurursak 5-6-7.aylarda hep kış sebzeleri yedireceğim.
Bana matematiksel geldi şimdi yazdigin kafa dolu 😁 sen öyle yapiyosan benimde öyle yapmam lazım 😍

kızlar ben oğlumu sünnet ettirdim pazartesi.. eğer düşünen varsa hiç tereddüt etmesin..ben çok çekindim etrafımda küçükken yaptıran kimse yoktu çok korktum ama o kadar rahattı ki..sabah 9:30 da sünnet oldu ilk saatler hem açtı hem narkoz çok ağladı sonra uyudu uyandı keyfi yavaştan geldi arada ağlasada gülücükler attı saat 18e kadar sonra hiç sıkıntı yaşamadık ağlamadı bile uyuması uyanması düzeni hiç bozulmadı yani ki ben en çok düzeni bozulur diye korkmuştum. şimdi ise tamamen toparlandı kucağımıza aldığımızda bacak arasından bile tutuyoruz hiç sıkıntı yok... yaptırmak isteyen varsa mutlaka yaptırsın korkmayın :halay:
ayrıca bizim sünnet lazer kesim ve genel anesteziyle oldu.. genel anestezide korktum ben ama lokal olup oğlumun elini ayağını zorla tutmaları ve o bunları yaşamasın istedim..zaten lazer olması için genel olmalıymış. asansöre kadar ben götürdüm orada aldılar ve geri asansörle gelmesi 20 dk sürdü uyanıktı ağlıyordu açım diye emzikle susturduk yarım saat sonra emzirdim uyudu rahatladı.. ayrıca unuttuğum aklınıza takılan varsa yardımcı olurum:KK16:
Hayırlı olsun canım 😊
Kizlar bizim ates gecmedi birde ishal olunca dun dr.a gittik. Kakada bakteri varmis. Ilac tedavisine basladik. Kac gundur yorgun ve bitkinim ama en cok oglumun bu haline yaniyorum. Insallah biran once biter bu hastalik cok zor. Butun cocuklarimizi Allah korusun.
Çok çok geçmiş olsun canım
Selam annişler.uzun zamandır giremiyordum.aramızda hala adet olmayan varmı.ben hala adet olmadım.bide ben ilk doğduğundan beri mama destekli gidiyorum gündüzleri 200 cc civarı göğsümü sağıp veriyorum geceleride sadece emziriyorum onun harici hep mama destekli gidiyoruz.sağan arkadaşlar emzirme destekli kaç cc sağıyorlar.merak ettim.şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Bende olmadım henüz yarın tam 3ayimiz bitiyor. Bizde mama destekli gidiyoruz. Son 1 aydır gündüzleri meme emmiyor sadece gece emiyor. Gece mama vermiyorum. Gündüz sagdiklarimda 200 ve 240ml arası degisiyor.

Şu ana kadar sadece balkabağı aldım 2 kilo. Karnıbahar ve brokoli almam lazim
2 kiloyu kız için almadin herhalde 😂😂 sen varya sen 100gram bebe yicek gerisini özge 🤣🤣

Back
X