2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçenlerde sütüm azaldı kesilir gibi oldu adet olabileceğimi tahmin ettim ve olduda süt geri toparlanınca adet varla yok arası bişey oldu tuhaf?? İlk çocukta 6 ay ikinci çocukta 7 ay olmamıştı.ilkite kendinden gelmişti adet ikincide kendim olmak istemiştim doğum kontrol hapı ile olmuştum bu nasıl olacak acaba ??Ben olayım istiyorum olmayınca çok agresif biri oluyorum.Sizlerde durum nasıl??

merhaba ben de oğlumu sünnet yaptrmayo düşünüyorum 2.5 aylık sizin oğlunuz kac aylık?
3 ay 1 günlüktü yaptırdığımda 3 aralık doğumlu...2 aylıkken yapacaktım annemler gelemediği için 1 ay bekledi..düşünüyorsan tam zamanı çünkü oğlum yavaş yavaş dönmeye çalışıyor ve ben dönmeden sünnet ettirmenin süreci kolaylaştırdığını düşünüyorum

Geçenlerde sütüm azaldı kesilir gibi oldu adet olabileceğimi tahmin ettim ve olduda süt geri toparlanınca adet varla yok arası bişey oldu tuhaf?? İlk çocukta 6 ay ikinci çocukta 7 ay olmamıştı.ilkite kendinden gelmişti adet ikincide kendim olmak istemiştim doğum kontrol hapı ile olmuştum bu nasıl olacak acaba ??Ben olayım istiyorum olmayınca çok agresif biri oluyorum.Sizlerde durum nasıl??
valla ben çok rahatım ohhh misss valla :KK70:hele ki yazı adet olmadan çıkarırsam daha ne olsun..bana hiç sıkıntı vermedi ve bakalım ne zaman olacak

Kızlar bugünkü mesajları okudum ama iki gündür girmiyorddum. Biri bana özet geçsin herkes iyi mi. Bir de siz birbirinizle mi tanıştınız resimler falan gördüm aralarda. Bakkkk ya kimse beni sormamış üzüldümmmmm. Topiğin en yaşlı üyesine hürmet sıfır :skandal::halay::halay:
Canim herkesi ozge kavusturdu :)

Kızlar bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. Bebeğinin göbeği düşmemiş üstüne koyduğu bezde hafif kanama görüyor sizce normal mi doktoruna yazmış daha cevap gelmemiş oda merak ediyor size sorayım dedim 😚
bizde de aynısı olmuştu ve göbeği düştükten sonra hala kanıyordu ve içinde parça kalmış onu yaktı doktor

Kizlar buzluga ek gida icin brokoliyi nasil atiosunuz bozulmaz mi buzluktan cikarinca brokoli pirasayi bnde esimde yemioruz kizima mecbur verecegiz ama yapmasini bile bilmiorm onu nasil atiosunuz yardiminiza ihtiyacim war pazardan alip atayim diyorum bnde

Bizim gobegimizide yakmıştı doktor biraz deliği siyah kaldı banyo yaptırırken iyice sürtuyorum ama geçmedi sizde de siyahlık kaldımi acaba?
evet canım kaldı ama hiç takıntılı değilim fazla da oynamak istemiyorum göbeği ile. bebek yağı veya zeytinyağı ile pamukla geçer ama benim o kadar vaktım yok 🙃

Back
X