2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım görür görmez aşık oldum ben eşime. Gülüşüne, kokusuna, ses tonuna falan. O zaten aşıktı. Yaşı sonra öğrendim. Aslında yaş biraz problemdi ama aşıktım.
Yemek biraz yetiştirilme tarzından ve meraktan geliyo galiba. Çocuk bakmayı da hemşire olduğum için sanırım rahat yapabiliyorum.
Yaşım küçük ama çok daha büyük hissediyorum. Eşim konusmalarimdan daha büyük sanıyormuş. Ne biliyim bende biraz baskıyla, sorumluluk duygusuyla büyüdüm. Galiba ondan. Hiç yasitlarimla oturup sohbet edemezdim. Kafam uyuşmazdı.
Iyiki de eşim benden biraz büyük. Bazen benden daha çok çocuk oluyo 😊 tam iyiymiş bu yaş farkı 😊
Eşim 29 yaşında ben 32 yaşındayım oda çocuksu bende yaş önemli değil kafalar uyuştuktan sonra😊

sherin sherin canım çok geçmiş olsun.
biz de de eşim hastalığı eve getirdi şimdi kızım dünden beri hasta atesi var gecemiz nöbetle geçti inşaAllah zeynepe bebeğime geçmez :( benim de boğazlar şiş :( evet çocuklarımız hasta olmasın ama en önemlisi biz hasta olmayalım ben naparım ki ailem yurt dışında nasıl bakarım bilmiyorum. Allah hepimize sağlık sıhhat versin ❤️

evet canım kaldı ama hiç takıntılı değilim fazla da oynamak istemiyorum göbeği ile. bebek yağı veya zeytinyağı ile pamukla geçer ama benim o kadar vaktım yok 🙃
Ben tek benim bebeğimde kaldı diye endişe etmiştim ama sizinki de olunca artık takmam hiç :) teşekkür ederim cevap için:)

Kızımın meme reddi ile uğraşırken başka bişey oldu şimdide ben şok kızım en azından gece emiyor gündüz uykulardada zorlada olsa emiyor diye kendimi teselli ederken sol mememi hiç almıyor artık bu ne ya biri bişey desin ben emsin anne sütü alsın diye kendimi paralıyorum 3 aylık bebenin bu yaptığının anlamı ne

Kızımın meme reddi ile uğraşırken başka bişey oldu şimdide ben şok kızım en azından gece emiyor gündüz uykulardada zorlada olsa emiyor diye kendimi teselli ederken sol mememi hiç almıyor artık bu ne ya biri bişey desin ben emsin anne sütü alsın diye kendimi paralıyorum 3 aylık bebenin bu yaptığının anlamı ne
canım sol memen çok şişse mastit olunca da almaybilir. eğer öyleyse sağ biraz istersen

Benimkide sağ göğsümü almıyor ne yaptiysam :( kızıma tadına da baktırdım anne aynı diyor ama almıyor bebegim :( emzik biberon dediler bende hiç biri yok ama bi diyorum düzeldi sonra bi bakıyorum yine aynı işkence :(

Canım annem bizleri buyuturkende bi kardeşimde öyle olmuş. Sadece bi göğsünü emmiş. Öyle devam etmiş 😔 inşallah seninki öyle devam etmez :( pes etme. Doğum yaptığım zamanlar bi ara bizim kız da sagihiç almıyordu, sonra düzeldi. Mastit falan mı oldun acaba. O zaman da almaz. Yada cook sönük gibiyse de almıyorlar:( inşallah geçicidir kuzum :( Rabbim seni zor şeylerle imtihan ediyo :( allahım kolaylık versin 😔

Benimkide sağ göğsümü almıyor ne yaptiysam :KK43: kızıma tadına da baktırdım anne aynı diyor ama almıyor bebegim :KK43: emzik biberon dediler bende hiç biri yok ama bi diyorum düzeldi sonra bi bakıyorum yine aynı işkence :KK43:
Yemin ediyorum diyecek bişey bulamıyorum artık

Canım annem bizleri buyuturkende bi kardeşimde öyle olmuş. Sadece bi göğsünü emmiş. Öyle devam etmiş 😔 inşallah seninki öyle devam etmez :KK43: pes etme. Doğum yaptığım zamanlar bi ara bizim kız da sagihiç almıyordu, sonra düzeldi. Mastit falan mı oldun acaba. O zaman da almaz. Yada cook sönük gibiyse de almıyorlar:KK43: inşallah geçicidir kuzum :KK43: Rabbim seni zor şeylerle imtihan ediyo :KK43: allahım kolaylık versin 😔
Yok canım hatta çok doluydu azsağıp oğluma içirdim mastit değilim ya rahat emsin diye sağıp emziriyorum dolu bırakıyorum yinede

sherin sherin canım çok geçmiş olsun.
biz de de eşim hastalığı eve getirdi şimdi kızım dünden beri hasta atesi var gecemiz nöbetle geçti inşaAllah zeynepe bebeğime geçmez :KK43: benim de boğazlar şiş :KK43: evet çocuklarımız hasta olmasın ama en önemlisi biz hasta olmayalım ben naparım ki ailem yurt dışında nasıl bakarım bilmiyorum. Allah hepimize sağlık sıhhat versin ❤
Ah cnm zor gercekten bende kendim bakiyorum buyugum 4gun ateşliydi o bitti oglumunki basladi maalesef. Sizede gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin

kizlar 3 aylikken hangi asilar oluyor sadece rotami damla seklinde degilmi.tam ne zamn goturmek gerekiyo 2.asidan 30 gun sonra mi bi de ozel bi hazirlik gerekiyormu biri aç daha iyi demisti sanki

Kizlar buzluga ek gida icin brokoliyi nasil atiosunuz bozulmaz mi buzluktan cikarinca brokoli pirasayi bnde esimde yemioruz kizima mecbur verecegiz ama yapmasini bile bilmiorm onu nasil atiosunuz yardiminiza ihtiyacim war pazardan alip atayim diyorum bnde
brokoli ben de daha önce atmadım canım. nasıl olacak bilmiyorum. İri parçalara ayırıp yıkamadan poşete koyarak atarım galiba.

kizlar 3 aylikken hangi asilar oluyor sadece rotami damla seklinde degilmi.tam ne zamn goturmek gerekiyo 2.asidan 30 gun sonra mi bi de ozel bi hazirlik gerekiyormu biri aç daha iyi demisti sanki
sadece rota oluyor. 2.ay ve 4.ay aşısının tam ortasında götürebilirsin. Aç olursa daha iyi olur. Tok olursa kusabilir.

Back
X