2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende mama verdiğim zamanlar hep istiyordu sonra kusuyordu doktor azalt dedi azaltmayı denedim sonra az az verdim sonra baktım sürekli kusuyor vermedim hiç kusması kesildi memeye düştü yarı yarıya fark oldu ama en azından gelişimi iyi 6 kilo ama 3 aylık bebeklerin hesabı yapılıyor hiç sıkıntı etme bence
Benimki kusmuyor kusacak kadar sütüm yok sanırım. Gece. 10 buçukta mama verdim. Ondan sonra yine emdi saat 12de uyudu. Sabah 5 te emdi 7 buçukta, 9 buçukta emdi 10 da tekrar mama verdim 90 CC veriyorum.
Bir de düzeltilmiş ay hesabı mi yapıyoruz? Öyle düşünürsek kilosu normal

Benimki kusmuyor kusacak kadar sütüm yok sanırım. Gece. 10 buçukta mama verdim. Ondan sonra yine emdi saat 12de uyudu. Sabah 5 te emdi 7 buçukta, 9 buçukta emdi 10 da tekrar mama verdim 90 CC veriyorum.
Bir de düzeltilmiş ay hesabı mi yapıyoruz? Öyle düşünürsek kilosu normal

Evet düzeltilmiş olarak hesaplanıyor bizimkiler o yüzden hiç sıkıntı etme

Kıyafet için ne kadar düşüyorsunuz?
100 gram canım çünkü zaten tam tartamıyoruz, kolları hareketli falan 🤗 aslında düzenli olarak 7 günde bir tartmak sağlıklı çünkü günde en az 20 gram alsa 150 grama yakın olur o zaman bu tartıda farkedilir aldığı kilo

100 gram canım çünkü zaten tam tartamıyoruz, kolları hareketli falan 🤗 aslında düzenli olarak 7 günde bir tartmak sağlıklı çünkü günde en az 20 gram alsa 150 grama yakın olur o zaman bu tartıda farkedilir aldığı kilo
Keşke günde en az 20 gr alsa biz de o da yok sanırım 😔

Facebook ta emzirme üzerine sayfalar açılmış birsürü millet bizim sayemizde oturduğu yerden bilmiş bilmiş yorum yapıp para kazanıyor orda denilen söylenen doğru sanılan bütün şeyleri çürüttüm çünkü emzik hiç yok biberon hiç olmadı ama emmiyor neymiş herkesin bebesi kendine özelmiş
Benimde sağ gögüsümü emmiyo canım ağlıyor sanki o meme değilmiş gibi. Bende uzanarak veriyorum öyle alıyor. Ama neden bi türlü çözemedim:/

Mama alıyor mu bebişin sadece anne sütü mü? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama kakayı 2 günde bir yapar oldu.baya kafaya taktım bu durumu 😞
Sadece anne sütü canım kızım 2 aydır sadece fitille yapıyor 2 günde 1 yapsa bizim evde Bayram olur valla 10 gün beklesek yine yapmıyor 2 günde 1 bence gayet normal bağırsak ancak doluyor demekki

Back
X