2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.

Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum. :KK43:

Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.

Son düzenleme:
Biz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.

Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum. :KK43:

Biz bu ay kaç kilo alacağız acaba okadar merak ediyorum ki meme reddi yüzünden

cok tatlısiniz cnm.masallah dogumdan sonra agrimayan yerim kalmadi bu kangurular zor olmuyormu bi de hep dusururum korkusu oluyo kanguruda
Sağol canımm. Evet baya zorlanıyorum önce evde denemeler yapmıştık sevmedi ama dışarıda ağlamadı çok şükür. Normal doğum mu yaptın? Benim hala sırtım kalçam ağrıyor. Bazen sırt üstü yatınca dönemiyorum :/

Bizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.

Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.
Bizimki de benim ölçümüme göre bugün itibariyle 650 gram alarak 5200 olmuş görünüyor. Bakalım cuma ne çıkacak

Geçmiş olsun canım yaa inşallah bi an önce toparlar kuzun

Ben arabamdan çok memnunum liteway 2 plus. Puset ile kullanmama ragmen cok agir değil bu yüzden hergun çıkıyoruz zeynoyla. Ben geçen sene puset ile birlikte 1100 falan almıştım. Pusetsiz daha uygundur. Hatta ikinci eline bakabilirsiniz. Ama öyle ohlala gibi çok hafif değil 7 kilo falan
Diğer bahsettiğim baston pusetler de 7 kilo canm. Ohlala çok iyi 3,8 kg

İkinci el temiz bulamadım ben. Baston puset uzun süre kullanıldığı için hep haşatı çıkıyor sanırım.
Ben size dedim en baştan hamileyken anlattım oğluma kraftın almıştım kocaman dı eşim olmadan evden çıkamıyordum bile bebeğimi alıyım arbayımı arabanın arkasını dolduruyordu yolculuklar zor oluyordu satmadım ihtiyaç olan birine verdik bayıldılar chicco liteway aldık oh be dedik tam yatıyor kendinin tulumu var kışlık içine sok soğuk geçirmiyor istersen içerden battaniyede ört yatır çocuğu mis işte

Çok çok geçmiş olsun. Meme reddi son bulsun. Sağlıkla kilo alsın inşallah 🙏

söylediyseniz bile kaçırmışım sadece kilo alamadığı için mi tahlil vermeye başlamıştınız

2244535
Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar

Ben size dedim en baştan hamileyken anlattım oğluma kraftın almıştım kocaman dı eşim olmadan evden çıkamıyordum bile bebeğimi alıyım arbayımı arabanın arkasını dolduruyordu yolculuklar zor oluyordu satmadım ihtiyaç olan birine verdik bayıldılar chicco liteway aldık oh be dedik tam yatıyor kendinin tulumu var kışlık içine sok soğuk geçirmiyor istersen içerden battaniyede ört yatır çocuğu mis işte
Canm ben satın almadım travel sistemi. Eltimin bebeğinindi o da hiç kullanamamış bize vermişti. Şimdilik pusetini kullanıyoruz. Arabayı da kullanırız aslında da annem için zor olur. Onun eve alıcam bir tane baston puset. Ama ben hamileyken sıfır almam gerekseydi kesinlikle baston alırdım.

Back
X