2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım antibiyotigi içince kusuyordu. Doktora gittik bugün. Antibiyotiği kestirdi. Sadece motillium ve maflor kullanıcaz. Şimdiden sonra kusmaz herhalde. Gün-de 6 7 kere kaka yapiyo ama şükrediyorum. Senin bebeğini biliyorum. 10 günde bir yapacağına bu daha iyi gibi geliyo. Allahım sana kolaylık versin, hep aklımda duamdasin
Sağol canım benim valla bebeler hepimizin bende burda herkesin bişeyi olunca kendime olmuş gibi üzülüp dua ediyorum

Bizde bugün avmye, sahile falan gittik. Kendime yine sporcu sütyeni aldım. Muhteşem biseeyy😊 kızıma da bayılarak bi yazlık aldık, ıkide ayaklı pijama
Iki defa uyudu dışarıdayken. 11 de çıktık, 19 da geldik. Bizden kalanlar da bunlar🤗😍
Güle güle sağlıkla giysin canım çok tatlı

İyi akşamlar anneler
birşeyler sormak istiyorum.
Yarın rota virüs aşısı yapılıcak fiaytı nedir birde her doz için ayrı ödememi yapıcaz 1 dozu vurup digerini vurmasak ne olur vurdurmak zorundamıyız kafamda deli sorular yardımcı olun bana canlar

Bizde bugun sabah açık havada kahvaltı yaptık hava çok güzeldi oglumada bana da çok iyi geldi
Tek sıkıntımız emzik tutmadıgı için mızıldanıp meme istiyo sadece o konuda zorlanıyorum ama çok güzeldi yine de

Kızlar ağustos ayı için 5 gün 3700 tl ye tatil almıştım acaba tatili iptal edip evi kendi kendine süpüren süpürgelerden mi alsam 🙂 siz olsanız ne yapardınız? Eşim kararı bana bıraktı 🙂
O nasıl bir süpürge ilk duydum ya ben tatile giderdim eminim benim gibi güzel yapamaz

Kızlar günlerdir baya uzak kalmışım:) nasılsınız bebişler nasıl ? Benim ki çok şükür ikinci kez hastalığı da geçti gibi kontrole sık sık gidiyorum gözüm korktu evde yoktuk eşimin bi yakınının evinde kaldık iyileşsin diye malum evimiz rutubetli eve geldik dün yine tıkanmalar hapşırma başladı inş polendendir birşey olmaz benim de bir aydır inanılmaz bel ağrım var oğlumun iyileşme süreci uzun sürdü ihmal ettim kendimi ama nerde uyursam uyuyayım sabah inanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum sezeryan Doğum oldu ve ilk 2 ay bir sıkıntı yoktu var mı bunu yaşayan dr gidemiyorum bebeği bırakamıyorum çok huysuz bir bebek durmuyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen atlatırsınız. Ev değiştirsen canım daha iyi değil mi?

O nasıl bir süpürge ilk duydum ya ben tatile giderdim eminim benim gibi güzel yapamaz
2244587
Fotoğraftaki alet.salıyorsun eve şarjı bitene kadar süpürüyor.şarjı bitince gidip kendini şarj ediyor 🙂 bir de silme aparatı var su tanklı.onu takınca da siliyor evi.benim koltuklar falan hep yerden yüksek,altları açık.yazın halıları da kaldırıyorum.sal bunu eve silsin süpürsün 🙂

Devletin aşı takviminde yok ama özel aşılar var. Rota aşısını ben 2.ayda yaptırdım çoğunluk 3.ayda yaptırıyor. 3.ayda menenjit var onu yaptiricam cuma günü gittiğimde.
3. Ay yaptırdım rotayı ama o zaten ateş yapan bir aşı değil.menenjit yaptırmayacağım.doktora sormadım ama yaptır da demedi

Back
X