2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?
canim 9 18 kilo olanlar var 0 numaradan sonra ona gecebilirsin sanirim 2 3 aya o kiloya ulasirlar 9 kilo olana kadar puset idare eder bence 13 kilo ya kadar diyor cunki bende ordan almak istiyorum temmuza kadar idare eder puset ama uzun yolda onda sıkilir alcak ya yiksek olsmasi lazim disariyi gorsun diye bide biraz daha genis olmasi lazim sonicta 2 gun yol gidiyoruz durmadan rahat olsun istedigimden mecbur burdan alacagim uzun yol gitmeyeceksen asiri kiloluda olmazsa bebis idare eder sizide canim

canim 9 18 kilo olanlar var 0 numaradan sonra ona gecebilirsin sanirim 2 3 aya o kiloya ulasirlar 9 kilo olana kadar puset idare eder bence 13 kilo ya kadar diyor cunki bende ordan almak istiyorum temmuza kadar idare eder puset ama uzun yolda onda sıkilir alcak ya yiksek olsmasi lazim disariyi gorsun diye bide biraz daha genis olmasi lazim sonicta 2 gun yol gidiyoruz durmadan rahat olsun istedigimden mecbur burdan alacagim uzun yol gitmeyeceksen asiri kiloluda olmazsa bebis idare eder sizide canim
canım bu bahsettiğim model 9-18 kilo zaten ama kullanım yaşı olarak 9 ay-4 yaş yazıyor. 9 ayıdan önce 9 kilo olsa bile kemik yapısı olarak falan uygun değil demek ki.

bende o gorusteyim canim guvenlik sO konusu olunca kısmayiz hic kizima chicco aldik gecen sene 170 €verdik adac testinden gecmis yine ayni koltugun 9 18 kilosunu dusunuyirum ama isofizle normalin arasinda baya fark var guvenlik olarak sorun olmazsa kemerli alirim diye dusunmustim isofixlilere bakalim ozaman tesekkur ederim
Aynen canım benim gibi düşünüyosun bebislerimiz iyi olsunlar 😊😊

canım bu bahsettiğim model 9-18 kilo zaten ama kullanım yaşı olarak 9 ay-4 yaş yazıyor. 9 ayıdan önce 9 kilo olsa bile kemik yapısı olarak falan uygun değil demek ki.
acaba ya ben oyle dusunmedim kilo olarak baktim ozaman 0 18 ay var onlara mi baksam acaba 🤔ayy ne zormus yaaa kizima yukseltici kullaniyorduk sehir iconde uzun yolda tahat olmaz diye toysrusa gittik 1 saat icinde alip yola ciktik 😁bunda bir aydir bakiyorum hala karar veremedik

Kızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaz 😔 tipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum 😔😔

Yok ya sepeti boşalttım kotonun bedenlerini bilmiyorum emin olamadım LCW'yi çok iyi biliyorum artık ordan alırım küçük olur belki 6-9 ay 9-12 alsam büyük mü olur bilemedim
Canım emin değilsen hiç bulaşma bence. Bi de kullanamazsın elinde kalır, verdiğin paraya yazık olur. Ben genelde 6-9 alıyorum. 6 kilo kızım, 1 hafta sonra 3 aylık olacak

Saol canim mecburen bir gidip soracagim.
Canim ben hamileyken yaptirdim cok dis agrim vardi kanal redavisi oldum ama gecici dolguyla kapattilar rontgen cekemedikleri icin. Adrenalinsiz igne vuruyorlar bebegi etkilemesin diye. Annemdeyim simdi eve donunce bende gidicem yaptirmaya. Sen dr a gidersen bu adrenalinsiz igne isini bi sor istersen. Cok gecmis olsun

Kızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaz 😔 tipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum 😔😔
Ayy Bende çok korkuyorum ondan 🤣 telefonda tw de görünce hemen degistiriyorum. Evde yalnızken odadan çıkıp gelcekmis gibi geliyo. Zaten çok korkak biriyim evde yalnız kalamam hayatta. 😁
Yapicagin tek şey var telefon da video izletmemek. Tw de belirli süre araliklarinda beraber izlemeniz. Şöyle düşün dünyaya yeni gelmiş biz telefondan video açmasak veya tw den çizgi film açmasak onlar böyle şeylerin olduğunu bilmiyorlar. Aslında çocuklarımıza kendimiz öğretiyoruz yapmasını istemediğimiz şeyleri. Çevreden görecekler illaki evet ama biz bu konuda katı olursak onların diretmeye şansı kalmaz. Küçücük bebeğin seni yönetmesine izin vermemek gerekiyor. Sussun diye tw video izletmemek gerekiyor. Ay bu konuda çok doluyum ondan yazdım da yazdım yine 🤭

Ayy Bende çok korkuyorum ondan 🤣 telefonda tw de görünce hemen degistiriyorum. Evde yalnızken odadan çıkıp gelcekmis gibi geliyo. Zaten çok korkak biriyim evde yalnız kalamam hayatta. 😁
Yapicagin tek şey var telefon da video izletmemek. Tw de belirli süre araliklarinda beraber izlemeniz. Şöyle düşün dünyaya yeni gelmiş biz telefondan video açmasak veya tw den çizgi film açmasak onlar böyle şeylerin olduğunu bilmiyorlar. Aslında çocuklarımıza kendimiz öğretiyoruz yapmasını istemediğimiz şeyleri. Çevreden görecekler illaki evet ama biz bu konuda katı olursak onların diretmeye şansı kalmaz. Küçücük bebeğin seni yönetmesine izin vermemek gerekiyor. Sussun diye tw video izletmemek gerekiyor. Ay bu konuda çok doluyum ondan yazdım da yazdım yine 🤭
Buna bende katılıyorum canım. Yemek yesin diye video izletmek, dursun diye televizyon izletmek bana çok yanlış geliyor. Ben kendim o konulara dikkat edicem ama çevreden korkuyorum. Ben yanında yokken bisey olmasindan korkuyorum. Hobi kazandırmak onunla vakit geçirmek engeller ama nereye kadar engelleriz? Okula başlayınca herşeyi isteyecek, izin vermezsek gizli yapacak. Çok korkar oldum.
Bende senin gibi tek kalamazdım ama çoğu gece eşim ihbara falan gidiyo, tek kalmaya alıştım ama o tipi görünce korkuyorum. Duramıyorum. Rüyamdan da çıkmıyo. Ne kadar korkunç bisey. Mavi balina azaldı, bu başladı. Nasıl engellenemiyo anlayamiyorum

KIzlar %25 ve %35 iki ayrı indirim yapmışlar

Eklentiler

• E7E4CFA9-7DAD-49AF-93C3-F4F95D7F5431.webp
    E7E4CFA9-7DAD-49AF-93C3-F4F95D7F5431.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 31
  • E4EB9ECE-E913-42EE-B04B-87C015E66A76.webp
    E4EB9ECE-E913-42EE-B04B-87C015E66A76.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 28
Buna bende katılıyorum canım. Yemek yesin diye video izletmek, dursun diye televizyon izletmek bana çok yanlış geliyor. Ben kendim o konulara dikkat edicem ama çevreden korkuyorum. Ben yanında yokken bisey olmasindan korkuyorum. Hobi kazandırmak onunla vakit geçirmek engeller ama nereye kadar engelleriz? Okula başlayınca herşeyi isteyecek, izin vermezsek gizli yapacak. Çok korkar oldum.
Bende senin gibi tek kalamazdım ama çoğu gece eşim ihbara falan gidiyo, tek kalmaya alıştım ama o tipi görünce korkuyorum. Duramıyorum. Rüyamdan da çıkmıyo. Ne kadar korkunç bisey. Mavi balina azaldı, bu başladı. Nasıl engellenemiyo anlayamiyorum
Okula gelene kadar biz doğruyu yanlısı öğretirsek çocuklarımız yapmaması gerekn şeylerin farkına varicaklar. Aslında olayların en başı ilgilenmek başından atmamak. Boşuna demiyorlar çocuklar ebeveynlerin aynası diye. Senin karakterin düzgünse ekstra bisey yapmana gerek kalmiyo çocuğun seni örnek alıyor zaten. Yani çocuğuna rol yapmana gerek kalmiyo. Yani elimiz hep ensesinde olması gerekiyor. Yoksa istemediğimiz huylarının olması kaçınılmaz. :(
Hayırlı evlat olurlar inşallah. Neler yapıyoruz onlar için.
Ben hiç yalnız kalmadım canım ondan bu korkum galiba eşim gelmicekse gece akşam geliyo anneme bırakıyo işe dönüyo tekrar . Yoksa ben gece hayatta uyuyamam. :(

Okula gelene kadar biz doğruyu yanlısı öğretirsek çocuklarımız yapmaması gerekn şeylerin farkına varicaklar. Aslında olayların en başı ilgilenmek başından atmamak. Boşuna demiyorlar çocuklar ebeveynlerin aynası diye. Senin karakterin düzgünse ekstra bisey yapmana gerek kalmiyo çocuğun seni örnek alıyor zaten. Yani çocuğuna rol yapmana gerek kalmiyo. Yani elimiz hep ensesinde olması gerekiyor. Yoksa istemediğimiz huylarının olması kaçınılmaz. :KK43:
Hayırlı evlat olurlar inşallah. Neler yapıyoruz onlar için.
Ben hiç yalnız kalmadım canım ondan bu korkum galiba eşim gelmicekse gece akşam geliyo anneme bırakıyo işe dönüyo tekrar . Yoksa ben gece hayatta uyuyamam. :KK43:
Ben mecbur kalıyorum, uyuyamiyorumda 😔 gelene kadar bekliyorum.
Insallah istediğimiz gibi geliştirebiliriz çocuklarımızı. Çok haklısın canım, hayırlı evlat olurlar inşallah. Ben şimdiden konusmalarima, hâl hareketlerime dikkat ediyorum. Sinirlenen bile sakince atmaya calisiyorum, ona yansitmiyorum. Herşeyi bana anlat olur mu kızım, ben senin hep arkandayım, benden hicbir şeyi saklama, hicbir şeyden korkma diyorum. Ben hicbir şeyi anneme anlatamazdım. O yüzden çok zor şeyler yaşadım kimseye bisey diyemedim. Kiziminda öyle olmasını istemiyorum.
Nerden nereye geçtim. Ne dertli çıktım yaa 🙄

Deme kuzum yaa 😔 ahh valla bu kk bizleri ne hale getirdi :KK43: küstü mü eşin 😔 çok üzüldün kuşum yaa 😔 benim gibi yap, eşin evdeyken çok nadirgiriyorum, hakli çünkü.
Bir başak her zaman üste çıkmayı başarır 😂 ben küsüm 😂 günlerce evde hapis kaldığım günlerde Benim tek sosyalleşebildiğim yer burasıydı bütün arkadaşlarım çalışıyo resmen yalnız kaldım gördüğüm tek insan sensin neden bunaldığımı anlamak istemiyorsun illa depresyona mı girmem lazım bütün gün cemreyle bi evin içinde ilgilenen sen olsan emin ol sen De birinin ona baktığı ilk fırsatta telefonu eline alırsın çocukla geçirdiğin vakit işten gelince 2-3 saat bana onun artistliğini yapma okey oynasam haklısın yanı kızlarla muhabbet ediyorum ne var bunda asla empati yapmıyorsun dedim ve kapıyı çarpıp çıktım. Şimdi o özür diliyor 😂

Back
X