2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hahaha aynı ben🤣🤣 her zaman halkıyımdır. Psikolojik baskı hep kazandırır. 👍
Hahhaaa😂😂😂 bazen tartışıyoruz mesela içimden diyorum ki ben olsam bunu derdim ben olsam şunu derdim😂 o kadar haklı ki aslında ama kendini savunamıyor 😂

Şuan ben bile ikna oldum 😂 bizde kaç gündür sürtüşüyoruz bu konu yüzünden. Aynı şeyleri bende söyledim eşim teli eline aldığı an kızımı sallarrken özellikle hemen 101 oynar . Ben akşama kadar uğraşıyorum sen iglilenirken bırak da ben bakıyım telefona , ayrıca ben senşn gibi oyun değil kızla ilgili bilgiler araştırıyorum diyerek üste çıkıyorum 🥰
Yaşasın kadın dırdırı😂😂😂

Eklentiler

• IMG_1686.webp
    IMG_1686.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 45
Ya kızlar bebeğimin çamaşırları yıkadığımda çok sert oluyo daha önce böyle olmuyodu deterjanım aynı kıyafetlerin hepsi farklı marka aynı olsa ondan diycem ama değil ne olmuş olabilir böyle neden sertleşir yumuşatıcı kullandım o da fayda etmedi o kadar sertki

Gaza getirdiniz beni bukadarcık koyucam ek gıdaya alıştı derken yine kış gelecek yazın şeftali ve kayısı yoğurt avakado ve tarhana ile devam ederim mutlaka yazın bu meyveleri kaçırmam tarhana yaparken aralarda bu sebzelerden kullanırım işte diğer kışta haşlar eline veririz inşallah Allah sağlıkla yedirmeyi nasip etsin
2244827

Canım ben dünde yazdım brokoli ve karnıbahar kendimiz için koyarım hep dondurucuya. Sakın pişirip koyma çöp olur. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor. Bebek içinde buharda pişirmek daha iyi olur sanırım.
Tamam canım öyle yapayım o zaman çok sağol.😘

Ya kızlar bebeğimin çamaşırları yıkadığımda çok sert oluyo daha önce böyle olmuyodu deterjanım aynı kıyafetlerin hepsi farklı marka aynı olsa ondan diycem ama değil ne olmuş olabilir böyle neden sertleşir yumuşatıcı kullandım o da fayda etmedi o kadar sertki
makina kireçlenmiş olabilir canım. özel kireç çözücü deterjan kullan sonra bir kaç kere boş çalıştır. öyle dene bi istersen canım

Kızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaz 😔 tipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum 😔😔
Hiç sorma unutamıyorum o suratı yaa

Kızlar ben derin dondurucu almaya karar verdim. Buzluk sadece etle dolu. Ek gıda için de heveslendim aldığım bal kabağı bile sığmaz. Ne önerirsiniz kullandığınız memnun kaldığınız marka model var mı? Bir de dikey olanlardan istiyorum 🤗

Kusuyo mu bebeğin canım. Bizimki de bazen öyle oluyo

Back
X