- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #55.501
Öyleyse doğrudur.Bende bakım var demiyoduGece bir ara bakıma aldılar siteyi ondan mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse doğrudur.Bende bakım var demiyoduGece bir ara bakıma aldılar siteyi ondan mı acaba
Benimkinin ucu darmış erken yapmak mecburiyetindeydim enfeksiyon riski çok yüksekti Dr erken yaptır dedi ondan biran önce yapalım dedik.Çok sağolasın çok teşekkür ettikkHayırlı olsun canım benim geçmiş olsun ben oğlumu 6 yaşında yaptırdım ağrı kesici bile içmedi acıyor mu oğlum ilaç veriyimmi dedim gerek yok dedi koşup oynamak istedi hep biz izin vermedik 24 saat istirahat etsin dedi doktor şişlik çok olur yoksa dedi 2. Gün babasıyla avm ye sünnet için kendine oyuncak almaya gitti bence küçük çocukların zor atlatma sebebi bezin içinde çiş yapınca çiş orayı yakıyor ıslak ve nemli kalıyor iyileşme gecikiyor büyüyünce çişini tuvalete yaptığı için hiç çiş olmuyor kilodun içinde kuru kalıyor doktor sabah akşam 3 gün ılık suda oturtun dedi her sudan çıkışında bi fazla indi şişlik geçti iyiki büyükken yaptırmışım iletişim kuruluyor enazından küçükken ağlasa hep sünnet ten bilirdim kesinlikle çiş yakıyor ondan ağlıyorlar oğlumun arkadaşlarıda hep 6 yaşında oldu herkes oğlum gibi ağrı kesici bile içmedi
Altını açınca popo kaldırıp ayaklarından itip geri gidiyor . Uyurken de aşağı doğru battaniyenin içine kayıyor canımBizimkisi geri geri çok gidiyor.
valla kuzum çok fena bu yaramazlar kalpten götürecekler biziGeçmiş olsun canım benim. Aman allah korusun, hiç belli olmuyo bu yaramazlara. Bi de yastığı aşmış, bak şu kuzuyayerim onu.
Çok dikkat etmek lazım canım benim. Bizim babamızın gözünün önünde bile düşecekti. Son anda tuttuk.
Bugün hiç dönmeyen minikler, yalnız bıraktığımız anda dönebiliyor. Neyi ne zaman yapacakları hiç belli değil. Bunlara güven olmazhiç çaktırmazlar
![]()
çok güldüm sıpaya bak senCanım cok geçmiş olsun yatak neyse de koltuk çok sıkıntılı bırakma sakin. bı şey yapamadıklarını sanıyoruz ama biz görmezken bi çok hareketi yapabiliyorlar şu anda. Poposunu kaldırıp ayaklarıyla ite ite epey bi sürünebiliyorlar. Ben de şimdi altını açtım hava alsın diye biraz bıraktım gittim. 2 dakika içinde alttaki örtüyü toplamış yatağa çişini yapmış. Kaya kaya taytinin olduğu yere gidip taytı bı de koluna geçirmiş geldim bayrak gibi sallıyoro kadar kısa sürede nasıl yapmış anlayamadım. Ben yanındayken kuzu kuzu yatıyor sadece.
Hah tam öyleAltını açınca popo kaldırıp ayaklarından itip geri gidiyor . Uyurken de aşağı doğru battaniyenin içine kayıyor canım![]()
Aman canım bi taraftan iyiki böyle olmuş, daha dikkatli olunur bundan sonra ve bisey olmadan önlem almış oluruz. Ya dusselerdi allah korusun. Buna çok şükürvalla kuzum çok fena bu yaramazlar kalpten götürecekler bizi![]()
Öğle uykusuna bende koltuğa yatırıyorum korktum şimdiikızlar dün akşam eşimle ödümüz koptu. kız koltukta uyuyakalmıştı. Biz de koltuğun minderlerini falan aldık baya geriye doğru yatırdık. Önüne de yastık koyduk mutfakta yemek yemeye gittik. yarım saat sonra salona bir geldik kızın kafa koltuktan aşağı sarkıyor. belki birkaç dakika geç gelsek düşecektiyüreğimiz ağzımıza geldi. önünde yastık olmasına rağmen sürünerek yastığın yanından dolanmış ve aşağı sarkmış. Bundan sonra asla koltuğa yatağa falan tek başına bırakmam. Ya düşseydi
![]()
Hadi ya eee neyle başlıyacam ben yoğurt yiyemez mama yine öyleElma gibi tatlı şeylerle başlama sonra asla çorba ve sebze yemiyor
Aynen cnm kesin zaten bronşiolit olmasının nedenlerinden biri de alerjik olmasıymış yine yine tekrar ediyor bu pis hastalık dün yine acildeydik yine inmiş ciğere evde hava veriyorum ventolin filan valla ben de hayret ediyorum bu neden geçmiyor diyeSüt alerjisi olduğunuz kesin olarak tespit edildiyse yoğurt veremezsin canım ne yazık ki.
Hadi ya senin de bebeğin de mi vardı peki kaç aylıkken yaptırdın testi ben arada yiyiyorum peynir başlıyor döküntü kesiyorum düzeliyor boynu sıkıntılı orda çok oluyor kızarıklık aslında bana kalsa ben de hemen başlamak istemem ama bebeğim sürekli hastalanınca üzüntüden sürekli sütüm kesildi ya dün bile acildeydik yine oluşmuş ciğerinde 2 aydır neredeyse her hasta hastanedeyiz o nedenle aç kalsın istemiyorum mama da önermiyor dr özellikli mama var dedi bebekler sevmiyor yemiyor dedi zaten ikinci kezdir kilo kaybı oldu oğlumda iki gündür yine emmiyor az emiyor bu hastalık bela oldu bize gitmek bilmediCanım benim oğlumdu ama bize alerji doktoru alerjisi yoktur dediler kaldık öyle şaşkın. Kakada kan ciltte döküntü tepki yoksa mukuslu kaka gürültülü gaz i alerji diyemeyiz dediler. Ben de diyeti bozdum. 3 gündür peynir yiyorum , bir defa yoğurt yedim. Şimdilik bir şey yok kakasında .
Ek gıdaya erken başlamak istemiyorum şahsen. Gerçi zaten tadımlık olacak ama en azından 5 aylık olsun . Bir de alerji seviyesini bilmiyorum ama önce sebze ile başlıyorlar. Kabak patates havuç sonra bu üçüne pirinç ekliyorlar. Daha sonra meyve veriyorlar. Tatlı ile başlarsak sebze yemeyebiliyorlar.
Canim krem vermistir doktor onu olabildigince bol sur o pipiyi hem koruyor hem cabuk iyilestiriyor. Erken sunnet en iyisi bak gor rahat edeceksin.Benimkinin ucu darmış erken yapmak mecburiyetindeydim enfeksiyon riski çok yüksekti Dr erken yaptır dedi ondan biran önce yapalım dedik.Çok sağolasın çok teşekkür ettikk![]()
Ahhh cnm allah razı olsun yine aynı cnm ya dün gece yine acile gittik zaten geçen hafta bir sürü iğne kullandık hava verdik geçti gibiydi iki gündür yine değişik nefes almaya başladı hemen acile gittik hafif var cigerde ses dedi evde ventolin ve başka bir hava da var onları başla 3 gün sonra gel dedi bakarsın daralırsa nefesi hemen gel dedi dr dün geceki dr allerjik olduğunu düşünüyorum süt allerjisi zaten bu çocuğun alerjik bünyesinin olduğunu gösterir dedi astim da böyle başlar allerjik astım olurlar dedi ki ben yeni Doğum yaptığım da bakmıştım süt alerjisi yazılarına orda da yazıyordu astıma yatkınlar diye baş belası bir hastalık cnm sürekli tekrar ediyor sütüm üzüntüden sürekli azaldı kesildi bebeğim kilo kaybetti iki kez artık pes ettim gidecek ona uygun bir ev olda ist çıkıp gidecem buranın havsından da olabilir dedi kirli diye memlekette gitsem evler kalabalık ne anladım ben de evimde çare arıyorum artık şu ek gıda zamanı gelse bıldırcın yumurtası verecem çok iyi geliyormuş bu hastalığaH haticeci0606 aklıma sen geldin canım nasıl bebeğin
Kuzum ya cok uzuluyorum bebegine. Evin rutubetliydi ya o yapiyo heralde. Degistiremem evimi diyosun ama bebeginin sagligini riske atma derim su tasinma isini bi dusun cnm. Alerjik astim cok zor belki bebegini ilerlemeden kurtarirsin.Ahhh cnm allah razı olsun yine aynı cnm ya dün gece yine acile gittik zaten geçen hafta bir sürü iğne kullandık hava verdik geçti gibiydi iki gündür yine değişik nefes almaya başladı hemen acile gittik hafif var cigerde ses dedi evde ventolin ve başka bir hava da var onları başla 3 gün sonra gel dedi bakarsın daralırsa nefesi hemen gel dedi dr dün geceki dr allerjik olduğunu düşünüyorum süt allerjisi zaten bu çocuğun alerjik bünyesinin olduğunu gösterir dedi astim da böyle başlar allerjik astım olurlar dedi ki ben yeni Doğum yaptığım da bakmıştım süt alerjisi yazılarına orda da yazıyordu astıma yatkınlar diye baş belası bir hastalık cnm sürekli tekrar ediyor sütüm üzüntüden sürekli azaldı kesildi bebeğim kilo kaybetti iki kez artık pes ettim gidecek ona uygun bir ev olda ist çıkıp gidecem buranın havsından da olabilir dedi kirli diye memlekette gitsem evler kalabalık ne anladım ben de evimde çare arıyorum artık şu ek gıda zamanı gelse bıldırcın yumurtası verecem çok iyi geliyormuş bu hastalığa
sağol canım benimÖğle uykusuna bende koltuğa yatırıyorum korktum şimdiiAllah korumuş kuzucuğu geçmiş olsun diyelim
Aynen cnm kesin zaten bronşiolit olmasının nedenlerinden biri de alerjik olmasıymış yine yine tekrar ediyor bu pis hastalık dün yine acildeydik yine inmiş ciğere evde hava veriyorum ventolin filan valla ben de hayret ediyorum bu neden geçmiyor diye
canım çok geçmiş olsun ya. süt alerjisi olduğu kesinleştiyse zaten normal mamalardan veremezsin. Onlar da inek sütü katkılı. Bu alerji için özel mamalar var ve dolar üzerinden satılıyor, aşırı pahalı. Ama hastaneden rapor çıkarıp ücretsiz alabiliyorsun.Hadi ya senin de bebeğin de mi vardı peki kaç aylıkken yaptırdın testi ben arada yiyiyorum peynir başlıyor döküntü kesiyorum düzeliyor boynu sıkıntılı orda çok oluyor kızarıklık aslında bana kalsa ben de hemen başlamak istemem ama bebeğim sürekli hastalanınca üzüntüden sürekli sütüm kesildi ya dün bile acildeydik yine oluşmuş ciğerinde 2 aydır neredeyse her hasta hastanedeyiz o nedenle aç kalsın istemiyorum mama da önermiyor dr özellikli mama var dedi bebekler sevmiyor yemiyor dedi zaten ikinci kezdir kilo kaybı oldu oğlumda iki gündür yine emmiyor az emiyor bu hastalık bela oldu bize gitmek bilmedi![]()
Beni bir düşün okadar üzülüyorum ki habire sütüm kesiliyorKuzum ya cok uzuluyorum bebegine. Evin rutubetliydi ya o yapiyo heralde. Degistiremem evimi diyosun ama bebeginin sagligini riske atma derim su tasinma isini bi dusun cnm. Alerjik astim cok zor belki bebegini ilerlemeden kurtarirsin.
Saol cnm dr söylerim mama için şimdilik anne sütüne devam edin ısrarla dedi ama yavrum açsağol canım benim
canım çok geçmiş olsun ya. süt alerjisi olduğu kesinleştiyse zaten normal mamalardan veremezsin. Onlar da inek sütü katkılı. Bu alerji için özel mamalar var ve dolar üzerinden satılıyor, aşırı pahalı. Ama hastaneden rapor çıkarıp ücretsiz alabiliyorsun.Lalekiran çıkarmıştı sanırım o daha iyi biliyor.
canim benimde saçım çok dökülüyo.yorumlarda ilk kullanimda bile etkili yaziyo.ama ben aldim kullandim hic bi degisiklik olmadi bende.oysa cok hevesle almıştım :/Kızlar muhendisoglu nun instagram da devamlı önerdiği bu şampuan seyini kullanan var mı? Benim saçım aşırı dökülüyor. Alıp deneyen,memnun kalan var mı? Eki Görüntüle 2245072 Eki Görüntüle 2245072 Eki Görüntüle 2245072 Eki Görüntüle 2245072