2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen kuzum ya anne yüreği çok başka birşeymiş. Bugün twitterda biri bebeği için mama ve bez ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Alıp göndericem sanırım :(
Çok iyisin canım böyle güzel düşünmen çok güzel ama yararlanmaya çalışan birileri olmasın? Bizim burda belediye her sokak başına kilitli kutu koymuş oraya bırakıyoruz yardıma ihtiyacı olanlar için giyecek falan.sonra bi yerde topluyorlar ev gibi bi yer ordan ihtiyacı olan gidip alıyor

Bende 53-52 aradı dolaşıyorum ve benide ufacık göbek rahatsız ediyor özellikle oturunca diyorum bu ne:KK12: ama biraz göbek çalışsam sıkılaşır gider gibi geliyor ama oğlum sağ olsun tuvalete bile göndermiyor
Ben mekik çekmeye başladım çünkü hızlı bir şekilde ürüyor yağlar orda😀 göbek konusunda çok takıntılıyım o ordan gidecek😊

Çok iyisin canım böyle güzel düşünmen çok güzel ama yararlanmaya çalışan birileri olmasın? Bizim burda belediye her sokak başına kilitli kutu koymuş oraya bırakıyoruz yardıma ihtiyacı olanlar için giyecek falan.sonra bi yerde topluyorlar ev gibi bi yer ordan ihtiyacı olan gidip alıyor
canım az evvel kadının sayfasına baktım hesap numarası falan yazmış Onu görünce dediğin geldi benim de aklıma. Sadece mama ve bezse alıp göndereyim neticede başka bir şeye kullanamaz onları. Ama işin içine para yardımı girince iş başka yere gidiyor.

canım az evvel kadının sayfasına baktım hesap numarası falan yazmış Onu görünce dediğin geldi benim de aklıma. Sadece mama ve bezse alıp göndereyim neticede başka bir şeye kullanamaz onları. Ama işin içine para yardımı girince iş başka yere gidiyor.
İnşallah doğru yere gider Allah kabul etsin iyiliğini canım💞🌷🌷

ben bilmiyorum sanırım ne ki bu?
Videoda bir ananne var kucağında torunu uyumuş beşiğin önünde tabüre var ona yavaşca çıkıp beşiğin içine eğilip torunu yatırıyım derken kadın beşiğin içine düştü bebeğe bişey olmadı bebek uyandı oturdu beşiğin içine kadın indi beşikten 😂😂😂😂 birdaha kaç saat uyutcam diye uğraşmıştır 😂😂

H haticeci0606 canim cok gecmis olsun, okuyorum uzuluyorum gercekten Rabbim sifa versin insallah tez zamanda. Yaz gelse de su hastalik havasi bitse insallah.
Allah razı olsun cnm ben de bir oh desem artık diyorum yalnız olmak çok daha zor hem geçmeyen inatçi bir hastalıkla uğraşıyorum hem yalnızım tek başıma hep korkuyorum birşey olur mu diye eşim çok geç çıkıyor işten yazı bekliyorum Bahar geldi umarım bizlere de Bahar gelir mikroplardan kurtulur yavrularımız :dua:

Allah razı olsun cnm ben de bir oh desem artık diyorum yalnız olmak çok daha zor hem geçmeyen inatçi bir hastalıkla uğraşıyorum hem yalnızım tek başıma hep korkuyorum birşey olur mu diye eşim çok geç çıkıyor işten yazı bekliyorum Bahar geldi umarım bizlere de Bahar gelir mikroplardan kurtulur yavrularımız :dua:
Ben sizi takip ediyorum çok üzülüyorum rabbim tez zamanda şifa versin yavruna inşallah benim büyük kızımda astım bronşit arkadaşların dediği gibi çocuk doktorunda zaman kaybetmeyin. Bizde doktor doktor gezdik bana evde asla sigara içilmeyecek bizim babamız sigara içerdi ama içti kıyafeti bile komple değişir öyle girerdi bebeğin yanına antibakteriyel hali aldırdı doktor perdeler 15 günde bir yıkanacak evi sulu supurgeyle supür ceksin dedi parfüm yumuşatıcı kesinlikle yasak rutubetli sobalı ev olmuycak dedi harnut pekmezi ver dedi şimdi 8 yaşında iki top oynasa tikanıyor bide polen zamanı çok hasta oluyor saloncakta salladım 6 yaşındaydı ertesi gün hastanede yattı çok zor allah kolaylık versin tez zamanda iyileşirsin iz inşallah :(

Back
X