2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar oğlum 3.5 aylık 8kilo 200gr çok mu sizce sadece anne sütü ile besleniyor görenler çok kilolu ne veriyorsun diyip duruyor bu insanlarda zayıf olsa bakamiyomusun tombik olsa ne veriyorsun
Baya çok canım doktorun ne diyo. Görümcemin kızı 7. Aya gircek o 8,5 kilo doktor kilosu çok iyi demiş

Sadece anne sütü mü verıyosun canım?
Neden böyle oldu acaba huzursuzlugu var mı bebişin
evet canım sadece anne sütü veriyorum. huzuru yerinde kuzumun ama ben biraz düşünür oldum. aslında dolu dolu da kaka yapmazdı önceden hep azar azar yapardı şimdi ise hiç 😕 açıkcası tam bilmiyorum bile kaç gün yapmadığını

Sabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor

Demek sütün yarıyor yine de, biz hem mama hem anne sütü ile bu ay sadece 520 gr aldik. Benim ki de sabahtan beri iki kez emdi zar zor, mama icmedi bile uyuyamiyor da hal böyleyken. Gece de emerken zorluk çıkarmaya başladı. Ben de dayanamıyorum artık bebeğim olmasinin tadını çıkaramadım mevlud bile okutamadım.

Cnm öyle çok konuşan var ki o çocuğa bakamıyorsunuz sürekli hasta ediyorsunuz diyen ben ister miyim hasta etmeyi bilmyorum ilk çocuğum acemiyim afallıyorum ben de onda öğreniyorum nasıl bakıldığını üzüle üzüle artık bedenim iflas edecek kendimi okadar ihmal ediyorum ki beni gören tanımıyor bu sen misin diyor banyo bile haftada bir yapıyorum zaman yok kaş bıyık zaten çok lüks benim için denk gelirsem şu çocuk bir düzelse bende kendimi toparlasam bi oh desem
Senin moralini kimsenin bozmasına izin verme sakin. Annesin sen istermisin yavrun hastalansin. Bu insanlarin isi gucu yokmu ver cevaplarini sustur kuzum

Canim bebeklerin gunluk almask gereken kilo 20 gr 30 gr arasiymis. Doktorumuz oyle soyledi. Bundan az olursa sorun oluyormus. 600 gr gunde 20 gr almis demek. Yani sorun yok moralini bozma hic
Meme reddini aşamadık birkaçgündür moralim çok bozuk boş bez alıyorum 5 gündür kakada yok zaten fitille yapıyordu onuda yapamadı az emdiği için bağırsaklar dolmamış demekki

Back
X