2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar 40 kontrolunde kadin dogumcum 3 ay sonra gel demisti sizinde var mi boyle bi kontrolunuz.

Kızlar birazdan 3ay kontrolümüz var. Bexsero asini yaptırmaya karar verdim. 3,5 ve 15.aylarda yapılıyor. 2 farklı doktordan bilgi aldım ki biri çok güvendiğim biri maliyetini karşılayabiliyorsanız mutlaka yaptırın dedi. Pahalı biraşı sanırım.

Yok canım demedi bana birşey enson 40 kontrolüne gitmiş smear falan yaptirmistim.
bana bir sene sonra smear yapatız demişti :/ 40 kontrol de yok zaten doğumdan 10 gün sonra gitmiştim. her doktor farklı demek ama benim içim rahat değil başka doktora gideceğim

bizde sağlık ocağından geliyoruz.
zeynep'im 5800gr 59cm olmuş maşaAllah 😍 yani 800gr aldık 🤗
IMG_20190314_094231.webp

Bizim 4. Ay kontrolü dündü 400 gram almış :KK43: ebe diyoki sütun mu azaldı hayır dedim meme reddi var sütun azaldıysa meme reddi olur diyor. Anlattım 5 dakika ağlaya ağlaya emiyor sonra durmuyor dedim diyor ön sütü almış ondan almamış kilo ee diyorum çözüm ne mama mi veriyim ben sana mama başla diyemem diyor. Ne olur yardım edin napiyim. Burdan başka soracak kimse yok etrafımda :(

ewet zor ilk oldugunda 6 ay senin yasadigin caresizligi yasadim 6 ayda 11 sise antibiyotik ne demek ateş arada oluyor ozaman tehlikeli ates olmasa korkmuyoruz ates oldumu bobrek iltihabi oluyor ben aman aman dikkat etmem zaten cok sicagida sevmezler gorumcem asiri dikkat eder ama onunkiler hep hasta surekli almanyadayim bende okadar soguk ki burasi bi gorsen yeni dogmus bebeler bebek arabasinda orusuz yasinda cocuklar bebek arabasinda yuzleri gozleri avik atkisiz baslari acik o ruzgarda dilandiriyolar aklim almiyo nasil hadta olmuyolar ben avm de gezerken bile puset ortusu kullaniyorum hala deli diycekler diyorum 😊
Üstüne düşsen çok düştün hasta ettin derler düşmesen bakmadın ondan hasta oldu derler Allah’a emanet yavrularımız

Bizim 4. Ay kontrolü dündü 400 gram almış :KK43: ebe diyoki sütun mu azaldı hayır dedim meme reddi var sütun azaldıysa meme reddi olur diyor. Anlattım 5 dakika ağlaya ağlaya emiyor sonra durmuyor dedim diyor ön sütü almış ondan almamış kilo ee diyorum çözüm ne mama mi veriyim ben sana mama başla diyemem diyor. Ne olur yardım edin napiyim. Burdan başka soracak kimse yok etrafımda :(
Sağıp desteklesen kuzum içmez mi kaşıkla en azından ne kadar verebilirsen o kadar kar olur

Annem tatlı yeme çocuğa geçiyor diyor:D dışardan pek soran olmadı diyenler hep aile içinden insanlar
Onlarda biliyor zaten😊 Yediğim tatlılar göbeğimde birikiyor sanki🤣Senin bebeğin biraz kilolumu doğmuştu yoksa başka bir arkadaşlamı karıştırıyorum? 3 ayında sayfadaki bebeklerin çoğu 800 gr almış bende dahil artık kilo alımı zorlaştı bile 6 aya gelmeden.Kilolu die kafayı yorma hareketlendiler bile kilo milo kalmaz benim oğlan geri geri gitmeye başladı bile.Diş proplemide başladı dişlerini kaşıyıp duruyor.Benimki şuan 9 10 kg olsaydı bile sıkıntı yapmazdım😚😚

bana bir sene sonra smear yapatız demişti :/ 40 kontrol de yok zaten doğumdan 10 gün sonra gitmiştim. her doktor farklı demek ama benim içim rahat değil başka doktora gideceğim
Geneli doğumdan sonra 1 hafta içindeve 40inda çağırıyor ama farklı çağıran doktorlarda var tabi.

Back
X