- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #56.161
Ben yiyorum, azaltmiyo bende canimKızlar nane ve maydanoz sütü azaltıyor ama canım çekti iki dal yesem bı şey olmaz di mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yiyorum, azaltmiyo bende canimKızlar nane ve maydanoz sütü azaltıyor ama canım çekti iki dal yesem bı şey olmaz di mi
Ben 5,5 kiloyken başladım primaya canım. Sıkıntı olmadiBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Ben oğluma almıştım uyku arkadaşı emZik almadı maalesef elini emiyor birde uyku arkadaşını alır eline koklayarak uyur vazgeçilmezimiz çok tatlı adı da şapşik kendi koydu onsuz uyumaz bizde kaybettik 1 yaşından önce arayıp buldum aldım aynısından 2 tane şimdi o diğerini de kızıma vercem bi pembe kurdela yapıpMaşallah onaacanım bende uyku arkadaşı alicam, emzik hiç vermedim. Bunu almak istiyorum, emsin istiyorum ama ağzından kaydırıp, bi yerlere değdirip yine ağzına alır ilerde diye de emzikli almasam mi diyorum. Çünkü yıllarca kullandiricam. Ben uyku arkadaşımı çok uzun yıllar kullanmışım. Bir gün kaybetmiş ve ağlaya ağlaya uyuyamamışım. Annemgil bulmuş öyle uyumuşum. Sence almalı miyiz?
Bizim gece emmeleri de azaldı canım ya ama biberonu alıyor sürekli sapmaktan yorulduk ve sürüm azalacak bu gidişleben senden daha kötüyüm benim ki biberonda bilmiyor gündüz uyku arası ağlamadan bir kez emiyor bide hep açlıktan ağlayıp ağlaya ağlaya emdiği var toplam 2 sayılır gecede 3 kez ağlamadan emiyor işte gece emdiği yarar diyor annem teselli oluyor işte
Bende inanıyorum canım, benim ayim evdeydi. Bi çocuk bize sormadan alıp götürmüş 3 sene önce. Ağlamıştım bile. Onsuz uyuyamazdım.Ben oğluma almıştım uyku arkadaşı emZik almadı maalesef elini emiyor birde uyku arkadaşını alır eline koklayarak uyur vazgeçilmezimiz çok tatlı adı da şapşik kendi koydu onsuz uyumaz bizde kaybettik 1 yaşından önce arayıp buldum aldım aynısından 2 tane şimdi o diğerini de kızıma vercem bi pembe kurdela yapıpuyku arkadaşının gelişim açısından iyi olduğunu biliyorum
Kurutma makinan varsa yumuşacık yapıyor canım havlu kıyafet hepsini.Kızlar bir sorum olacak bebeğinize kullandığınız havlular sertleşti mi ? Yumuşatıcı kullanmadığımız için kazık gibi oldular ve vücuduna sürtmeye korkuyorum .. sizinkiler ne durumda hangi marka kullandınız acaba benimki kasar sertleşti mi ?
Ay yok bizim hala var yıkılamıyorum korkumdan sürekli hasta malum daha fazla üşütmesin diye haftada bir yıkıyorum çünkü en son yıkadıktan sonra hastalığı tetikledi sanırım üşüttük çocuğu dr gördü konağı hemen 2 merhem yazdı kortizonlu eve geldik okuduktan sonra sürmedim bile zeytin yağını sürüp öyle yıkıyorum ne bileyim sanki ilaç vermeyi çok seviyor gibi geliyor bizim doktorKonak için ilaç mı yazılır yahu. Bizim de çok konağımız vardı ilk ay. Yarım saatte bir yağ sürüp tarayın dedi. Bir de mustelanın konak şampuanını önerdi. Bunları kullandık 1 haftada tamamen bitti konak olayı.
Valla eşim yapıyor oturtuyor kızıyorum ama bizim minikte istekli oturmaya hoşuna gidiyor :)Bende bi kaç sn otutturuyorum. Çunku elimden tutunca kaldiriyo kendini hemen geri yatmak istemiyo biraz oturur tutup geri yatiriyorum hemen![]()
Sen de alıştırırsın cnm vazgeçme bak benim ki hala itiyor kızıyor Emin’in çok acıkmasa almayacak bile bizim bir türlü sevmedi memeyi ama zar zor alıştırdım bir kadın vardı onun taktiğini yaptım 3 gün sadece emzirmeye adadım kendimi hiç bir şey yapmadım sürekli kucakta ve memede oldu 3 günün sonun da geç sütüm gelmeye başladı hem o alıştı biberonu vermiyorum hiç ama pirinç ununu bile kaşıkla veriyorum ki emmekten vazgeçmesin anne sütü antikor obalara vereceğimiz en büyük nimetNe güzel alıştırmışsın canım, şimdi büyüdükçe daha zor sanki süreç
Bayiliyorlar yaaValla eşim yapıyor oturtuyor kızıyorum ama bizim minikte istekli oturmaya hoşuna gidiyor :)
Cnm kaşıkla vermeyi denesen olmaz mı aç kalmasın okadar ya üzüldüm bak şimdi kuzuyaben senden daha kötüyüm benim ki biberonda bilmiyor gündüz uyku arası ağlamadan bir kez emiyor bide hep açlıktan ağlayıp ağlaya ağlaya emdiği var toplam 2 sayılır gecede 3 kez ağlamadan emiyor işte gece emdiği yarar diyor annem teselli oluyor işte
Aynen aynen ayaklarını fark etmeye başlamış ona ittiriyor kendini eşime diyorum bu bi başlasa yürüyeme tutabilene aşk olsun :)Bayiliyorlar yaa![]()
:) keşke öyle birşey olsa cnm önce memede azıcık bayılır gibi oluyor meme çekince gözler fal taşı gibi sonra ayakta salla salla uyuyana kadar :)İyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
Ben bugün başladım çalışmalara ama allak bullağım başaracağımdan da ğek eöin değilimİyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
Canım zaten her uyku zamanı için demiyorum hani arada kendi kendine uyu dediğinizde uyurmu ? Ankarmı diyenler olacak öğretirsek neden olmasın ebemizin dediği gibi bellek boş kapması daha çabuk olur die:) keşke öyle birşey olsa cnm önce memede azıcık bayılır gibi oluyor meme çekince gözler fal taşı gibi sonra ayakta salla salla uyuyana kadar :)
Hallettim çok teşekkürler :)Ben yaptım canım excelde yaptım paintte resim olarak aldım. Pc biliyomusun ?
Bende kitabını okumadım canım.Konuşarak önce öğreterek mesela göz kapağını parmaklarımla indip hadi kuzum kapat gözlerini uyu diyordum önce öyle uyuması gerektiğini anladı oyun gibi birazda.Sonra her yapmamda değilsede 5 seferin ikisinde uyudu kendi kendineBen bugün başladım çalışmalara ama allak bullağım başaracağımdan da ğek eöin değilimyatır-kaldır tekniğini kullanıyorum ama kitabını da okumadım açıkcası.sizler nasıl yöntemler izleyeceksiniz merak ediyorum doğrusu
Gece uykusuna hep memede giriyor. Aslında alıştırmak isterdim ama uyuyan bebeyi alıştırcam diye uyandırmaya kıyamadım. Simdilik memede uyuyoruzİyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?