2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende inanıyorum canım, benim ayim evdeydi. Bi çocuk bize sormadan alıp götürmüş 3 sene önce. Ağlamıştım bile. Onsuz uyuyamazdım.
Bende alicam ama emzikli mi alsam diye düşünüyorum. Sen de mi oioi almıştın?
Yok canım benim ki şundan

Eklentiler

• 6B01751B-A9D7-44B7-B44E-AF826FAF0C96.webp
    6B01751B-A9D7-44B7-B44E-AF826FAF0C96.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 28
İyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
Beyaz gürültüyü açıyorum 15 dk içinde uyuyor. Gün içinde de aynı şekilde gece uykusunda da. Artık onu açınca uyumasinin gerektiğini biliyor.

Kızlar bir sorum olacak bebeğinize kullandığınız havlular sertleşti mi ? Yumuşatıcı kullanmadığımız için kazık gibi oldular ve vücuduna sürtmeye korkuyorum .. sizinkiler ne durumda hangi marka kullandınız acaba benimki kasar sertleşti mi ?
2 tane banyo havlusu var biri yumuşacık diğeri daha sert yani bence kumaşla ilgili birşey. Markalarını yazarım bi ara. Ben direk havluyla kurulamıyorum zaten muslin seriyorum içine onunla alıyorum ilk ıslaklığı.

Bez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Biz de 6 ya yaklaşırken 3 e geçtik dünya varmış demiştim

Beyaz gürültüyü açıyorum 15 dk içinde uyuyor. Gün içinde de aynı şekilde gece uykusunda da. Artık onu açınca uyumasinin gerektiğini biliyor.
Ben öyle müzikleri açınca biraz duruyor ama ellerini sıkıyor, kendini kasıyor emerek uyuyor böyle devam edeceğiz muhtemelen 🙊

Ben öyle müzikleri açınca biraz duruyor ama ellerini sıkıyor, kendini kasıyor emerek uyuyor böyle devam edeceğiz muhtemelen 🙊
Walla memede uyuyodu 2 hafta öncesine kadar bi gün akşam 9 da çok huysuz oldu karnını doyurdum yatırdım yatağına tesadüfen açtım onu 10 dk içinde derin uykuya daldı. O günden beri onunla uyuyo 😊 kendileri nasıl uyumak istediğini gösteriyor aslında bize anlayamıyoruz . Bende geç anlamış olabilirim biraz 😍

Kızlar bir sorum olacak bebeğinize kullandığınız havlular sertleşti mi ? Yumuşatıcı kullanmadığımız için kazık gibi oldular ve vücuduna sürtmeye korkuyorum .. sizinkiler ne durumda hangi marka kullandınız acaba benimki kasar sertleşti mi ?
Benimkinin herşeyi sertleşti mahvoldu yumuşatıcı kullanmıyodum kullanmaya başladım yinede düzelmedi ...

Ben yatır kaldır yönteminide denedim gerçi daha 4 aylık değil ama yok başaramadım illa emerek uyuyacak.Beyaz gürültü de açıyorum durmuyo yatağa kafası değdiği an başlıyo ağlamaya:(

Kızlar yaa😔 artık çok az mesajlar oluyo 😔 kopmaya başlamadık demi 😔 yazanlar genelde aynı kişiler 😔 yoklama mi yapsak? Kimler okuyor mesajları?????😘😘😘😘😘❤❤❤❤
Herşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorum 😞

Back
X