2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok her emzirmeden sonra çıkartmıyor işte bazen uyuyor hemen yatırıyorum ama o zaman da yarım saat sonra ağlıyor kaldırıyorum gazını çıkartıyorum tekrar yatırıyorum. kendisi çıkartmıyor işte bundan bahsetmiştim. illa kaldıracağım omuzuma
Benim kızında gaz sorunu doğduğundan beri var. Son 1 aydır daha iyi gündüz gaz sancisi çekmiyor sürekli çıkarmaya gerek olmuyor. Sadece ağızdan cikarmasi gerekjnce kaldirip dik tutmam gerekiyor. Yatarken gegiremiyor sanırım🤣Gece hiç çıkarmıyorum zaten sabah 8de başlıyor kendisi çalışmalara 1 saat ıkınıyor gaz çıkarıyor. Tabi benide uyutmuyor o ikinmalara🤪🤪

ruhum_mavi ruhum_mavi yıldız gliserin kansuk fitilini aldım da eczaneye sormayı unuttum hepsini mi kullanacağız yoksa yarısını mı? veya başka kullanan arkadaşlar varsa hemen cevap yazabilir misiniz? hemen kullanmam gerekiyor
canım onu temiz bir jilet yada bıçakla traşlayarak incelteceksin. Yarısını falan traşla. Orjiinal hali gibi sivri bir şekil alsın. Ama ince olsun.

Benim kızında gaz sorunu doğduğundan beri var. Son 1 aydır daha iyi gündüz gaz sancisi çekmiyor sürekli çıkarmaya gerek olmuyor. Sadece ağızdan cikarmasi gerekjnce kaldirip dik tutmam gerekiyor. Yatarken gegiremiyor sanırım🤣Gece hiç çıkarmıyorum zaten sabah 8de başlıyor kendisi çalışmalara 1 saat ıkınıyor gaz çıkarıyor. Tabi benide uyutmuyor o ikinmalara🤪🤪
maşaAllah ☺️ ablası daha emerken gazını çıkarırdı bu minnak çok farklı =)

ruhum_mavi ruhum_mavi yıldız canım bugün serra'nın aşısı vardı nasıl geçti? annen eşin bakabildiler mi serra'yı?
canım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamış :( şimdi iyiymiş ama. Eve geldiğinden beri uyuyor dedi annem. Sık sık ateşine bakıyor. İnşallah ateşsiz atlatırız. çok sağol sorduğun için :KK200:

kendi doktorumuzla aile hekimliği hep farklı tartıyor. Bugün aile hekiminin ölçümüne göre 1 ayda 1 kilo almış kendi doktorumuzun ölçümüne göre 700 gram almış. Boyu bile farklı ölçmüşler. Cuma günü 58,5 cmydi bugün 60 cm :)

canım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamış :KK43: şimdi iyiymiş ama. Eve geldiğinden beri uyuyor dedi annem. Sık sık ateşine bakıyor. İnşallah ateşsiz atlatırız. çok sağol sorduğun için :KK200:
oy kuzum ya geçmiş olsun canım ☺️ bunu da atlattın şükür inşaAllah ateşsiz bir gün gece geçirirsiniz ❤️

kendi doktorumuzla aile hekimliği hep farklı tartıyor. Bugün aile hekiminin ölçümüne göre 1 ayda 1 kilo almış kendi doktorumuzun ölçümüne göre 700 gram almış. Boyu bile farklı ölçmüşler. Cuma günü 58,5 cmydi bugün 60 cm :)
sağlık ocağın da ki aletler antik 😄 ateş ölçerler bile bozuk 🙃 maşaAllah serra'ya kaç kilo olmuş annesi ☺️

Back
X