2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu

Canim nukun alıştırma bardağı nasıl? Geniş ağızlı olanlarına nuk un geniş ağızlı kauçuk emzikleri var onlar oluyor.

Canım benimki de 6 günde bir yapıyor yaptıktan bir veya iki gün sonra yine yapıyor sonra tekrar 6, 7 gün geçince yapıyor.
Bağırsaklar da ek gıdaya geçmeden tam toparlamıyormuş. Şu alerji yüzünden bi yok şey okudum bir sürü kaka gördüm gruplarda 🙈🙈
ilacı kullanmana rağmen bu şekilde kakasını yapıyor. bilemedim alsam mı probiyotik ilaç 😕

ilacı kullanmana rağmen bu şekilde kakasını yapıyor. bilemedim alsam mı probiyotik ilaç 😕
Canım ama anne sütünde normal diyorlar bir de kusma huzursuzluk yok bizde. Yapınca da zorlanmadan kendi yapıyor sadece yapmadan bir gün önce biraz şişkinlik oluyor. Bizde böyle diye sizde de öyle olacağı kesin değil ama yine de sen bilirsin 😊

Canım ama anne sütünde normal diyorlar bir de kusma huzursuzluk yok bizde. Yapınca da zorlanmadan kendi yapıyor sadece yapmadan bir gün önce biraz şişkinlik oluyor. Bizde böyle diye sizde de öyle olacağı kesin değil ama yine de sen bilirsin 😊
anladım canım. kusması iyi değil mi kaka yapamayınca 😕 zeynep kusuyor ama burnu akıyor balgamı var ondan diye düşünüyorum 😕

Kakası yokken mi öyle alıp duruyorsun canım bir de her gün kaka yapıyor mu seninki?
Benimki seyrek yapıyor zorlanmıyor huzursuz değil ama yapmasına 1 gün kala şişkinlik oluyor o zaman alıp öyle otursam yapar mı acaba 🙊
Evet canim kaka belirtisi vermeden oturtuyorum.Sabahları 10.30 da uyanıyor. Meme vermeden önce oturtuyorum çok ac değilse açsa ilk emzirip yarim saat sonra oturtuyorum kusmasın diye kakasini yapıyor. Sonra öğlen 3 4 gibi tekrar oturtuyorum yine yapıyor. Akşam yatmadan önce 8 de oturtuyorum yine yapıyor. Zorlanmadan yapıyor hep kakasini bide o şekilde dene bakalım. Biz çok faydasını gördük. Bazen de ben mutfakta iş yaparken ana kucağında oturuyor orda yapıyor. Günde 3 kere yapmış oluyor toplamda. 2 dk oturtuyorum kaldırıyorum ayaklarının üstüne bastırıyorum 30 sn falan sonra tekrar oturuyo 5 6 dk da bitiyo işimiz. 😊 kakasi olmadan dene bakalım belki hergun yapar öyle tutarsan.

anladım canım. kusması iyi değil mi kaka yapamayınca 😕 zeynep kusuyor ama burnu akıyor balgamı var ondan diye düşünüyorum 😕
Yani normaldir ama işte kaka yapamama rahatsız etmiş oluyor . Ondan da olur. Kimi bebek kusarak çıkarıyor. Benim oğlum pek kusmuyor ama onun da reflü oluyor boğazına geliyor geri yutuyor 😔

canım keyfi yerinde sıkıntı yok o konuda. evet oturur pozisyonu denedim ama haberi gaz çıkıyor kakadan iz yok 🙃 az önce çok minnak kaka yaptı o da gazla çıktı ama o 10 gün kakayı nasıl ne zaman çıkartacak merak ediyorum 😄
Olsun gazda çıkarsın ne güzel bazı bebekler hergun yapmiyo işte keyfi yerindeyse sorun yok. 10 günü geçince fitil vermişsin hiç yaşamadığım için bilmiyorum inşallah işe yarar fitil:/

Canim nukun alıştırma bardağı nasıl? Geniş ağızlı olanlarına nuk un geniş ağızlı kauçuk emzikleri var onlar oluyor.
Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
Böyle canım içmiyor yemiyor doktora gidicez en son dün akşam 9 da emdi eşimi bekliyorum çıkıcaz yoğurt denedim içine bir çay kaşığı muz koydum tükürdü yemiyor çok çaresizim
Ayşegül çok üzülüyorum bebeğine ☹️😞 inşaAllah tekrar iştahlı emer veya mama yer. bizi merakta bırakma canım haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar bugün 3. Ay kontrolüne gittik. Rotayı yaptırdık, 267 tl dediler. Dilin ön kısmına sıktı hemşire, altına değil mi dedim. Yoo, yutması yeterli dedi. Bizimkisi kaç defa kusacak oldu zor bitirdi. 30 dakika boyunca kusmamasi lazim yoksa bosa gider dedi. Iyiki kusmadi bizim prenses. 😊 göz kontrolünü de geçtik. Dinlemesi, takibi çok iyi dedi doktorumuz. Gözleri rekli olacak gibi dedi, bize baktı ama bizde de rekli göz yok 😂 inşallah olur. 😊 iyi konuşmuşsunuz, tepkileri çok güzel dedi biraz konuştu. ❤
6200 olmuşuz, boyumuz da 63 cm olmuş.

Ah canım yaa allah yardımcın olsun 😔 bizi de haberdar et kuzum. Inşallah bi sıkıntı yoktur. ❤

Canim
Kızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu
canim bebek kac haftalik oldu. Atak haftalarinda cok zorlulklar cikariyirlarmis. Sag ver ama istersen yinede ilk ince memeye tut emmesse ver. Biz evde olmadigim zamanlar icin dr brown in biberonuni almistik nuk hic kullanmadim

Back
X