2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Roll on lar zararli diye uzun zamandan beri crystal mineral tuz deo sticklerden kullaniyorum. Benim kiz meme reddi yapiyor diye parfüm falan da kullanamıyorum. Kuaförün yolunu unuttum zaten, bakımsız tarzan gibi dolanıyorum ortalikta :KK53:
Yalnız değilsin. Saçımi boyatmam lazım ama zararlıdır diyebekliyorum

Kizlar bizim uykularimiz cok duzenliydi. Saat aksam 8 de uyur emmeye kalkar geri uyurdu sabah 8 e kadar. Son 3 gundur ne olduysa cocuk saat 8 de aglamaya basliyo bi sakinlesiyo tekrar aglio tekrar sakinlesiyo boyle 11 e kadar gidio. Suan hala uyumadi babasi kucaginda gezdiriyo. Nette baktim 14.hafta atak haftasiymis bizim gibi olan varmi? Bide memede uyuyan cocuk demin aldim emer belki diye aglamaya basliyo
Bizimkide aynı 2 haftadır öyle bizim uyku düzeni kalmadı memede uyuyo tam kaldırırken mızıklanıyor. Bütün gün mızık mızık

Kızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu
Emzirmek için okudugum şeylerden sanada söyliyim muhtemelen denemişsindir ama denemediğin varsa dene
1. Ten teması ama sıkmadan oynaya oynaya vermeye çalış
2. Duşta emzirme bunu denemedim ama çok işe yaradığını söylüyolar
3. Plates topunda zıplayarak bende plates topu yoktu yatakta zıplaya zıplaya yavaş yavaş veriyorum tutmadiginda tutuyor.

bende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım

Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.
Canim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermeden

Bebisleriniz cok tatlı kizlar, ömürleri bahtları güzel olsun inşallah, 💕ne güzel fazla saçlı bebiş yok sanırım, bizim saçımız çok toka takacam artık, dökülse biraz da kafası rahatlasa kuzumun
Bnm kizim da bayagi sacli simsiyah saclari war bende toka takacagim gecen denedim cok tatli oldu hemen cikarttim bizim dokulmeye basladi bile

DepresifPolyanna DepresifPolyanna canım dün seni etiketlemiştim görmedin galiba antibiyotik verdi doktor zimaks sonuçlar böyle bi bakarmısın

Eklentiler

• IMG_1957.webp
    IMG_1957.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1958.webp
    IMG_1958.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1959.webp
    IMG_1959.webp
    21 KB · Görüntüleme: 44
Back
X