- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #56.521
Hemen hemen her gün temizliyorum canım.tıkanıyor çünkübebeğinin burnunu orto bebe ile temizleyen varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen hemen her gün temizliyorum canım.tıkanıyor çünkübebeğinin burnunu orto bebe ile temizleyen varmi
Cold mix i tavsiye ederim.Hemen hemen her gün temizliyorum canım.tıkanıyor çünkü![]()
Onu da yatarken kullanıyorum canım.bu ara tıkalıydık baya serum fizyo ve otri bebeyle çekerek geçirdik bayaCold mix i tavsiye ederim.
Carters kullanıyorum ben canım. Önce içine serdiğim müslinle suyu alıp sonra havluya sarıyorum. Memnunum yumuşak epey.bende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.
orto bebeyi hiç duymadım canmbebeğinin burnunu orto bebe ile temizleyen varmi
Evet biZde o fiyattan aldık malesefMerhaba rota aşısı alan var mı? Sağlık bakanlığı fiyatını 72 lira olarak belirlemiş. Tedarikçi firma da içeriğini biraz değiştirip 260 liradan satmaya devam ediyormuş. Aşı için gerçekten uçuk bir Mebla.
Otri bebe demek istedi diye düşündüm benorto bebeyi hiç duymadım canm
Maşallah 4.ay aşısı hangisiydi?çok şükür 4.ay aşısını da ateşsiz atlattık![]()
canım 2.ayda verem aşısı dışında bacaktan olduğu 2 aşısının ikinci dozlarını olduk. yani 5li karma aşı ve pnömokok.Maşallah 4.ay aşısı hangisiydi?
Bende öyle yapıyorum. Tamamen kupkuru kaliyo havlu, hem kulak arkasını falan daha güzel kuruluyo muslin. Sonra havluya yatırıp masajını yapıyorum. Çok güzel oluyorCanim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermeden
Her zaman penye bir tulum giydiriyoruz ama sabah çıkarken onun üzerine polar yada kalın sweat kumaşından tulumunu giyiyor soğuk oluyor. Gün içinde de ince tulumun üzerine kapşonlu mont giyiyor Güneşli havalarda şapka takmayı bıraktık. kafası güneş görsün dedi doktor.Böyle mevsim geçidi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş
yaptırabilirsin canım. Verem aşısı dışında diğer aşıların suyla alakası olmadığını söyledi doktorumuz. Zaten artık banyoyu engelleyen aşımız kalmamış.Kızlar 4. Ay aşısında akşam banyo yaptırabilir miyiz
267 ye yaptırdık dün bizMerhaba rota aşısı alan var mı? Sağlık bakanlığı fiyatını 72 lira olarak belirlemiş. Tedarikçi firma da içeriğini biraz değiştirip 260 liradan satmaya devam ediyormuş. Aşı için gerçekten uçuk bir Mebla.
Canım ben normal tulum aldım tek kat üzerine gönderirim diye ama küçük geldi. Normal tulum alicamBöyle mevsim geçişi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş
Valla cnm biz zaten hastane dışında çıkmıyorduk evden dün ilk kez çıktık penye üst içinde sadece atlet en son da montu var ama öyle kalın değil onu da yolda çıkardık sıcak olup terlemesin ona rağmen yine terledi düşünBöyle mevsim geçişi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş