2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebegim rotadan beri yesil kaka yapiyor. Tesaduf mu bilmiyorun, oncesinde de arada yapiyordu ama simdi surekli yesil kaka. Bir kere normal yapti sadece. Sizce nedendir? Kontrolde doktora sormustum arada yesil olmasi normal demisti. Tekrar gotureyim mi sizce doktora?

kizlar kanguru kullananlar ne aldiniz erkek bebek icin memnunmusnz bi de yenidogan aparatli falan varmis nerden aldiniz bi el atin;))

Eğer yapılma süresi geçerse vs ve yan etki olarak da olabiliyomuş o yüzden korktum zaten yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızdım okuduklarım yüzünden.Şimdi yaptırdıktan sonra böyle oluncada tedirgin oldum
bende rota yaptırcam yalniz menenjit yaptırmayabilirim yan etkisi olursa geri dönüş olmayabilir devletin asisinda varmis zaten menenjit drla tekrsrdan goruscem ona gore karar veririm

zeynep'in burnu tıkalı geniz akıntı yapıyor bu seferde tıkanıyor ne emebiliyor nede nefes alabiliyor bu seferde kusuyor 😣 mecburen çekiyorum ama hergün değil çünkü çektiğimde kan da geliyor ben pek hoşlanmadım bu otri bebeden ama sadece okyanus suyu ile de bazen açılmıyor burnu. ben bu gece o kadar rahat ve doğumdan sonra ilk defa o kadar uzun uyudum ki nedeni kaloriferleri kapattım kombiyi yani. ve anneli kızlı hepimiz çok güzel uyuduk. Zeynep 10 da uyudu ve 5.30 da emmek için uyandı. korktum arada baktım burnu mu tıkandı nefes mi alamıyor neden uzun uyudu diye 🤭 sanırım evdeki sıcak dan burnu tıkanıyor. halbuki ev 24 derece idi en son 25 idi kapattım kombiyi bunaldım. şimdi 22 derece 👌
burun tıkanikliginin sıcakla cok etkisi var 25 cok canim ya 22 23 en ideali biz oyle ayarladik gece de 20 diyorlar hatta vurda merkezi sistemde gece kaloriferleri kapatiyorlar sogukta yatiyorlar ama baya soguk oluyor o yuzden gecede 22 23 ayarliyoruz birde ortanca kizim kucukken bronsit oldugun da oda nemlendirici almistik wewell soguk buhar cik faydasini gorduk simdi de lmamiz lazim biraz ihmal oldu

Kizlar bebegim rotadan beri yesil kaka yapiyor. Tesaduf mu bilmiyorun, oncesinde de arada yapiyordu ama simdi surekli yesil kaka. Bir kere normal yapti sadece. Sizce nedendir? Kontrolde doktora sormustum arada yesil olmasi normal demisti. Tekrar gotureyim mi sizce doktora?
valla kaka olayina cok takılmıyorum bizimki de degisik degisik yapıyo mukuslu yahut beyaz taneli felan da yapıyor bziim yediklerimiz de kaka rengini degsiitiriyor ona da bagliyorum.dsha once resmini dra gosterdim normal demisti.rotadan dolayi da farkli olabilir rengi ama druna da sor istersen

ikinizde aynı sıralamayı yapmışsınız :) bende önce havlu sonra Müslin yada penye battaniye ye sarıyordum . Ama sizinkisi daha mantıklı geldi.i. Teşekkürler kızlar
Ben de önce havluyla büyük nemini alıyorum ama silmiyorum sonra müsline koyup bebe yağı sürüyorum muslin geniş oluyor açılmıyor 🙊

Kac kez yapiyor cnm

valla kaka olayina cok takılmıyorum bizimki de degisik degisik yapıyo mukuslu yahut beyaz taneli felan da yapıyor bziim yediklerimiz de kaka rengini degsiitiriyor ona da bagliyorum.dsha once resmini dra gosterdim normal demisti.rotadan dolayi da farkli olabilir rengi ama druna da sor istersen
Ben de arada yesil olunca pek takilmiyordum ama simdi kac gundur yesil yapiyor. Beyaz parcaciklarve mukus da var sanki.Bosuna hastane ortamina sokmak da istemiyorum ama bir gotursem diyorum bakalim.

Back
X