- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #56.601
artık hickimse girmiyor site eskiden daha güzeldi şimdi epeyce kullanicisini kaybetti bence kk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yaaartık hickimse girmiyor site eskiden daha güzeldi şimdi epeyce kullanicisini kaybetti bence kk
Hangisinin geri dönüşü olmayabilirbende rota yaptırcam yalniz menenjit yaptırmayabilirim yan etkisi olursa geri dönüş olmayabilir devletin asisinda varmis zaten menenjit drla tekrsrdan goruscem ona gore karar veririm
Bencede kaç gündür bakıyorumartık hickimse girmiyor site eskiden daha güzeldi şimdi epeyce kullanicisini kaybetti bence kk
Canım bizim doktorumuz da bebeklerde burun kıkırdakları tam olarak gelişmediği için ara ara doğal olarak hırıltı olabileceğini söyledi. Emerken zorlanmiyorsa huzursuz değilse hiç bir müdahale ye gerek yok dedi. Özellikle sürekli içindekini çekmek tahrip edebilir doğal burun mukozasina zarar verebilir dedi. Çok gerek olursa sadece bolca serum fizyolojik sikip kendi kendine hapsurarak atmasını bekleyin dedi. Ben de geçen ilk defa damlattim ama sanki hepsini yuttu gibi. Sizinkilerin de ağzına gelip yutuyorlar mi? Böyle tuzlu bı şeyi yutmalari zararlı değil mi ki?Günaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
canim ya bizimde arada oyle oliyor hatta cok huzursuzlanip agladiginin pesine degisik kaka yapiyordu fotolari cektim hep kontrolde dra dedim yediklerinden normal dedi fotolara bile bakmadiBen de arada yesil olunca pek takilmiyordum ama simdi kac gundur yesil yapiyor. Beyaz parcaciklarve mukus da var sanki.Bosuna hastane ortamina sokmak da istemiyorum ama bir gotursem diyorum bakalim.
benimki gecen hapsiryim derken sumugunu yuttuCanım bizim doktorumuz da bebeklerde burun kıkırdakları tam olarak gelişmediği için ara ara doğal olarak hırıltı olabileceğini söyledi. Emerken zorlanmiyorsa huzursuz değilse hiç bir müdahale ye gerek yok dedi. Özellikle sürekli içindekini çekmek tahrip edebilir doğal burun mukozasina zarar verebilir dedi. Çok gerek olursa sadece bolca serum fizyolojik sikip kendi kendine hapsurarak atmasını bekleyin dedi. Ben de geçen ilk defa damlattim ama sanki hepsini yuttu gibi. Sizinkilerin de ağzına gelip yutuyorlar mi? Böyle tuzlu bı şeyi yutmalari zararlı değil mi ki?
Bende 1 kere denedim benim kızda baya yuttuCanım bizim doktorumuz da bebeklerde burun kıkırdakları tam olarak gelişmediği için ara ara doğal olarak hırıltı olabileceğini söyledi. Emerken zorlanmiyorsa huzursuz değilse hiç bir müdahale ye gerek yok dedi. Özellikle sürekli içindekini çekmek tahrip edebilir doğal burun mukozasina zarar verebilir dedi. Çok gerek olursa sadece bolca serum fizyolojik sikip kendi kendine hapsurarak atmasını bekleyin dedi. Ben de geçen ilk defa damlattim ama sanki hepsini yuttu gibi. Sizinkilerin de ağzına gelip yutuyorlar mi? Böyle tuzlu bı şeyi yutmalari zararlı değil mi ki?
evet orda öyle canım biliyorum =) bende bunaldım kapattım kombiyi =) ve gece hepimiz güzel uyuduk.burun tıkanikliginin sıcakla cok etkisi var 25 cok canim ya 22 23 en ideali biz oyle ayarladik gece de 20 diyorlar hatta vurda merkezi sistemde gece kaloriferleri kapatiyorlar sogukta yatiyorlar ama baya soguk oluyor o yuzden gecede 22 23 ayarliyoruz birde ortanca kizim kucukken bronsit oldugun da oda nemlendirici almistik wewell soguk buhar cik faydasini gorduk simdi de lmamiz lazim biraz ihmal oldu
iste gece kapatmaya cesaret edemiyoruz aslinda yatak oda. gece 21 derece oluyor ama esim yattirmiyor bebek usur diye zira kendisi orda yattimi hasta oluyorevet orda öyle canım biliyorum =) bende bunaldım kapattım kombiyi =) ve gece hepimiz güzel uyuduk.
A oyle mi canim bu ara 2 gun gecmeye basladi insallah ondandir sadece ve gecicidir. Bana da yediklerin etkiler dedi ama hep ayni seyleri yiyorum aslindacanım kaka içinde biraz bekleyince de yeşile dönüyor. Benim kızım 5-6 günde bir yaptığı için hep yeşil yapıyor. Doktora birkaç kere söyledim üzerinde durmadı. Senin yediklerin de etkileyebilir dedi.
Ben de foto cektim aynen yediklerin etkiler normaldir dedi. Insallah sorun yoktur bebeklerimizde canm.canim ya bizimde arada oyle oliyor hatta cok huzursuzlanip agladiginin pesine degisik kaka yapiyordu fotolari cektim hep kontrolde dra dedim yediklerinden normal dedi fotolara bile bakmadi
bencede bu şekil daha mantıklı çünkü diğer türlü yapanlara bilemedim yani ilkin müslin sonra havlu eeee havlu ne işe yarıyor o zamanBen de önce havluyla büyük nemini alıyorum ama silmiyorum sonra müsline koyup bebe yağı sürüyorum muslin geniş oluyor açılmıyor![]()
bizim gece 21.5 derece oluyor gayet iyi yani hatta sıcak basıyor bazen pencereyi açıyorum 10 dk felan hava girsin diye=) hasta niye olsunlar da? üstü örtülü sonuçta, ha açık olsa tamam derim ama örtülü üstü yani.iste gece kapatmaya cesaret edemiyoruz aslinda yatak oda. gece 21 derece oluyor ama esim yattirmiyor bebek usur diye zira kendisi orda yattimi hasta oluyor![]()
ben doktora yuttuğunu, genzine kaçtığını söyledim. E yutacak tabi, yutması daha iyi genzi temizleniyor dedi :)Canım bizim doktorumuz da bebeklerde burun kıkırdakları tam olarak gelişmediği için ara ara doğal olarak hırıltı olabileceğini söyledi. Emerken zorlanmiyorsa huzursuz değilse hiç bir müdahale ye gerek yok dedi. Özellikle sürekli içindekini çekmek tahrip edebilir doğal burun mukozasina zarar verebilir dedi. Çok gerek olursa sadece bolca serum fizyolojik sikip kendi kendine hapsurarak atmasını bekleyin dedi. Ben de geçen ilk defa damlattim ama sanki hepsini yuttu gibi. Sizinkilerin de ağzına gelip yutuyorlar mi? Böyle tuzlu bı şeyi yutmalari zararlı değil mi ki?
Havlu girintilerde kolay olmuyor canim. Bir de tam islaniyor, kuru bir seyle degistirmek gerekiyor masaj yqpacagimiz icin. Bizde alt kisma havlu, üzerine muslin koyuyoruz. Kurulayıp aradan alıyoruz muslini. Islanmış oluyor zaten. Sonra kuru havluda rahat rahat masajını yapiyoruzbencede bu şekil daha mantıklı çünkü diğer türlü yapanlara bilemedim yani ilkin müslin sonra havlu eeee havlu ne işe yarıyor o zaman![]()
Bencede kaç gündür bakıyorumOzgebalaban11 yok mesela
alt değiştirme örtüsünde de yağlayabilirsin canım. bana pek mantıklı gelmedi havlunun göreviHavlu girintilerde kolay olmuyor canim. Bir de tam islaniyor, kuru bir seyle degistirmek gerekiyor masaj yqpacagimiz icin. Bizde alt kisma havlu, üzerine muslin koyuyoruz. Kurulayıp aradan alıyoruz muslini. Islanmış oluyor zaten. Sonra kuru havluda rahat rahat masajını yapiyoruz
canım bütün bebek bakım videolarında müslini havlunun üzerine serip müslinle kurulayıp sonra aradan çekiyorlar. Havlunun üzerinde masaj vs yapılıyor. Biz her gün yıkadığımız için her gün yağ sürmüyoruz. Ama banyodan çıkınca ev ne kadar sıcak olursa olsun üşüyor. Müslinle hemencik suyunu alıp havluya sarıyorum ki üşümesin. Havluyla suyunu alıp müsline sarsam onunla üşür gibime geliyor.alt değiştirme örtüsünde de yağlayabilirsin canım. bana pek mantıklı gelmedi havlunun görevi![]()
Canım havlunun şapkasını kafasına takıyorum. Mesela bacağına masaj yaparken karnını örtüyorum, yada karnına masaj yaparken bacağını örtüyorum. Bana çok rahat geliyor. Ilk banyodan beri öyle yapıyorum. Hamileyken burda bi yerde okumuştum, ordan fikir aldimalt değiştirme örtüsünde de yağlayabilirsin canım. bana pek mantıklı gelmedi havlunun görevi![]()