Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???