- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #56.701
Pecetenin bi yerini sivrilestirip alıyorum canimKuzum nasıl alıyorsun ben görüyorum içerde sümüğü ama serçe parmağımın 4 te biri kadar burun deliği mecbur otri bebeyle alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pecetenin bi yerini sivrilestirip alıyorum canimKuzum nasıl alıyorsun ben görüyorum içerde sümüğü ama serçe parmağımın 4 te biri kadar burun deliği mecbur otri bebeyle alıyorum
Ben de merak ediyorum almak istiyorum ama işe yarıyor mu acaba gerçektenKizlar kehribar kolye kullanan varmi
Bende vermiştim yeşil soğanı ısırınca suyu ağza dağılıyor antibiyotik görevi görüyor ağrısınıda alıyor çok rahat geçmişti diş dönemi ama 7 aylıktı kızlarım..hemen cikmaz onlar ek gidayi beklerler))he ya anlasamadik:)))
Tabi canım herkesin kendi tercihi Burda hepimiz birbirimizin herşeyini bilmiyoruz ki. Belki aynı meshepten hatta aynı dinden bile değiliz . Ben her zamanki boşboğazlılığım yüzünden maydanoz oldum konuyacanim ya ben herkesin kendi gorusu diye yazmak istemedim madem sen boyle bise yazdin bende cevap vereyimmalesef oje su gecirmediginden abdest malesef olmuyor kalici ojede normal oje gibi sanorim tabaka olusturur o yuzden ayni sey onun icinde gecerli malesef abdest gusul olmaz
Normal zamanda sürdüğümüz gibi çıkarıp alınabilir yine.Kalıcıdaki aklıma gelmemiştiKalıcı olmayanda su geçirmez ki abdest geçersiz olur benim bildiğim ama herkesin tercihi tabiki
Valla ben de korkuyorum hala karar verebilmiş değilimAma en önemli etken rota ya genelde o yüzden korktum canım ya![]()
Canım ben küçüklüğümden beri tırnak yiyen biriyim protez tırnak taktırarak kurtuldum. Öncesinde eşimle anlaştım adet olana kadar mola versek olur mu ben tırnak taktırmak istiyorum diye. O tamam deyince adetim biter bitmez abdest aldım ve tırnak taktırdım. Adet olunca çıkartırdım ve tırnaklarımın halini sana anlatamam berbat olmuşlardı. O kimyasal öyle zarar vermiş ki tırnaklarıma. Bir de tırnağım o malzemeyi tam tutsun diye tırnağın üstünü de törpülüyorlar. Çok kötü bi görüntüydü. Belki yapan kişi iyi yapamadı bilemiyorum tabi. Protez tırnakla kalıcı oje de farklı mı onu da bilmiyorumNormal zamanda sürdüğümüz gibi çıkarıp alınabilir yine.Kalıcıdaki aklıma gelmemiştiOzgebalaban11 söyleyene kadar
Ben yaptırdım korka korka da bilemiyorum ya iyi mi yaptım kötü mü yaptımValla ben de korkuyorum hala karar verebilmiş değilim
Hmmm iyi fikir bi deniyim bakalımPecetenin bi yerini sivrilestirip alıyorum canim
Pişman olmazsın canım. Hem acısız hem pratikHmmm iyi fikir bi deniyim bakalım
Bende hiç yaptırmadım ikisinide o yüzden bi yorum yapamıyorum kalıcı oje yaptıran arkadaş yazar belki ben bilmediğimden yanlış bişey demiyim.Ama normal oje de herzamanki gibi silip abdest alınabilir bana göre.Ben sadece süte geçme açısından google da bilgi bulamadımCanım ben küçüklüğümden beri tırnak yiyen biriyim protez tırnak taktırarak kurtuldum. Öncesinde eşimle anlaştım adet olana kadar mola versek olur mu ben tırnak taktırmak istiyorum diye. O tamam deyince adetim biter bitmez abdest aldım ve tırnak taktırdım. Adet olunca çıkartırdım ve tırnaklarımın halini sana anlatamam berbat olmuşlardı. O kimyasal öyle zarar vermiş ki tırnaklarıma. Bir de tırnağım o malzemeyi tam tutsun diye tırnağın üstünü de törpülüyorlar. Çok kötü bi görüntüydü. Belki yapan kişi iyi yapamadı bilemiyorum tabi. Protez tırnakla kalıcı oje de farklı mı onu da bilmiyorum
Ben de yaptırırım sanırım. Aşının yan etkisi hastalığın kendisi kadar zarar vermez düşüncesindeyim. Yavrularımıza bişey olmasın yaBen yaptırdım korka korka da bilemiyorum ya iyi mi yaptım kötü mü yaptım
Bende rahat anne olacağım diyodum olmadı.Ayrıca bende yıllarca tırnak yedim son bi kaç yılda bıraktımBen de yaptırırım sanırım. Aşının yan etkisi hastalığın kendisi kadar zarar vermez düşüncesindeyim. Yavrularımıza bişey olmasın yaişte tam bu sebeplerden bekarken hiç çocuk istemiyordum. Böyle ona zarar gelir mi ona bişey olur mu düşünceleriyle beynimi uyışturmak istemiyorum diyodum tam o durumun içindeyim anne olmak gerçekten çok zor
![]()
Sen nasıl bıraktın. Ben uzun tırnak bakımlı el çok severim bebek olunca tırnağım orasını burasını çizer diye kestim. Kesince çok çirkin oldu ellerim. Tekrar yemeye başlıyor gibiyimBende rahat anne olacağım diyodum olmadı.Ayrıca bende yıllarca tırnak yedim son bi kaç yılda bıraktım![]()
Canım bende çok yerdim. Bi de yemekten artık incecik bakımsız kalmıştı. Bakımlı tırnaklara özenirdim.Sen nasıl bıraktın. Ben uzun tırnak bakımlı el çok severim bebek olunca tırnağım orasını burasını çizer diye kestim. Kesince çok çirkin oldu ellerim. Tekrar yemeye başlıyor gibiyim![]()
Kesince kısaltınca bende yemeye başlar gibi oluyorum hemen yemeden elimi ağzımdan çekiyorum.Yıllarca öyle bi yedimki acı oje falan fayda etmedi bi gün yemicem ya dedim hep güzel ellere baktım her yemeye kalktığımda gözümün önüne onu getirdim falan diyerek kendimi tuttum sonra yememeye başlayıncA tırnaklarım güzelleşince o görüntüyü kaybetmemek için hiç yemedim. Yerken çok kötüydü ya etlerim falan sertleşip heryere takılıyoduSen nasıl bıraktın. Ben uzun tırnak bakımlı el çok severim bebek olunca tırnağım orasını burasını çizer diye kestim. Kesince çok çirkin oldu ellerim. Tekrar yemeye başlıyor gibiyim![]()
Canım ojeliyken ben de yemiyorum ama çıkmaz olaydı şu kırkCanım bende çok yerdim. Bi de yemekten artık incecik bakımsız kalmıştı. Bakımlı tırnaklara özenirdim.
Hamileyken tırnak sertleştirici oje aldım. Günlük tazeledim ve uzattım tirnaklarimi. Öyle derken unuttum yemeyi. Hatta doğumdan çıkınca bile upuzundu. Zorlaniyordum da. Azıcık kestim. Şimdi hala o ojeyi kullanıp uzatıyorum. Çok aşırı da uzatmıyorum.
Güzel olunca insan yemekte istemiyor, alisiyor