• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaliplari nasilmis cnm
Kaliplari biraz kucuk olabilir. Bana hediye 3 6 ay lik pilar bi tulum almislardi. Ben onu 2. Ayda mont niyetine ustune giydirmeye basladim disari cikarken. Baya kalindi. Simdi 3 ay bitti hala giydiriryorum ama bidahaki ay giydirilmez. Biraz buyuk alsan daha iyi gibi sanki

Canım bu işler böyle valla. Cabalamayani severler.
Ben bu işe deli oluyorum. Sırf o yüzden ikinci çocuğu istemedigim oluyor.
Ikisini de sen doğuruyorsun, sen bakıyorsun. Aradaki farkları neyde ayırıyorsun. Hadi ayircan diyelim niye seni dusunmeyeni el ustunde tutuyorsun. Sana bakani, dusuneni tutsana.
Yok canım bu işler farklı. Anneannem, evine yılda bir kere gelen, arayıp sormayan, eksiğine koşmayan, 1 saat uzaktaki oğluna bayılır. Ama haftada bir gelen, işlerini yapan, eksiklerine koşan çocuklarini umursamaz. Oğlumda oğlum der
Anneler oğullarına daha düşkün oluyolar sanırım

Kızı olanlar cevap bekliyorum ne olur aylardır yardımcı olabileceğim konularda ben herkese elimden geleni yaptım burda neolur alt temizliğinizi ve banyonuzu anlatın yanlışı bulmam lazım
Cnm banyoda kuvetin icine su doldurup mu yikiyordun kiz cocuklarinda bu tavsiye edilmez. Bezi cislide olsa sık degistir. Birde popoyu yukardan asagi sil. Doktorada mutlaka sor nelere dikkat ediyim diye cunku tekrarlayan bir sey oldugunu biliyorum. Cok gecmis olsun
Bugün doktora gittik bu eskisinden de ilgisiz çıktı kadına diyorum rota aşısını önerirmisiniz diye bana ben bişey diyemem ailelere bırakıyorum özel aşı riskleri var alerjik reaksiyonlar gösteriyor diyorum damaklarını çok kaşıyor çıkan diş yok ama sertleşme var 3 aylıkta azı dişi çıkaracaktık sanki delirtti kadın beni arkadaşlar kullandığınız d vitamini önerilerinizi alabilirmiyim sağlık ocağı monovit d3 verdi bu pek içime sinmiyor neyle değiştirsem acaba daha kapsamlı bi vitamin var mı ki
Ocean kullaniyorum ben canim

Aaaa tam tersi öğleye kadar 50 yaşında teyzeler gibi bi köşede oturup öğleden sonra özellikle gece yarısı deli gibi iş yapmak istiyorum
Kuzum belkide aliskanlik hic gece yasamayi sevenlerden olmadim ben hep gunduz halletmeliyim islerimi sinavlarimi bile cok uykum geldiyse gece calismaz uyurdum.😁

Ya bende tam tersi. Akşam erken yatıyor kızım sabah erken kalkıyor. Ama ben geç yatıyorum bide gece 2-3 kere emzirmeye kalkıyorum 1 kerede süt sağıyorum. Sağarken iyice uykum kaçıyor sabah uykusuz oluyorum öğlende anca enerjik oluyorum.

Geçmiş olsun çok.4 gecedir annemde kalıyorum kaldığımız odada kocaman eski tarz bi vitrin var. 99 istanbul depreminde o vitrinin olduğu odada yatıyordum 11 yaşındaydım o zaman depremde kapaklar açılmış bardaklar devrilmişti çok korkmuştum. Dün gece sanki bi ses duydum aklıma yıllar öncesi geldi. Ya şimdi deprem olursa vitrin devrilirse kızımla ne yaparız diye düşünmekten uyuyamadım.
Cnm ben erken yatiyorum belki ondan 2 cocukla benim pilim aksam bitiyor mutlaka oglumu uyutunca en gec 10 10.30 da uyumaliyim. Hatta bazen 9.30 da uyuyorum. Gec yatsam o gun heralde olurum ya.

Cnm banyoda kuvetin icine su doldurup mu yikiyordun kiz cocuklarinda bu tavsiye edilmez. Bezi cislide olsa sık degistir. Birde popoyu yukardan asagi sil. Doktorada mutlaka sor nelere dikkat ediyim diye cunku tekrarlayan bir sey oldugunu biliyorum. Cok gecmis olsun

Ocean kullaniyorum ben canim
Bende küvet içinde yıkıyorum ama su doldurup degil. Neden önerilmiyor acaba

Ah kuzum ya . Biz de kendimiz evlendik annesi destek oldu altın yakarak ama zaten en başından beri faturalarını ödüyor eşim bir de çalışmadığı için market kıyafet alışverişi ne varsa ihtiyacı eşim alıyor. Görümcem de destek oluyor. Bundan sonra da oğluma bakacak aksilik çıkarmazsa. Bize de çift maaş gözüyle bakılıyor ama kira aidat 1500 araba kredisi 2500 ödüyoruz. Düğünden sonra takılan her şeyi borçları kapatmak için bozdurduk yine de 8 bin borç kaldı o da çok pahalı yemekli bir düğün yapmadık güya.
Ama hala kaynanamın gözünde tutumsuz biriyim 🙄
Sen de o şekilde karşılığını alcaksın gibi düşün çocuğuna bakcak ne güzel

Back
X