• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bedenlerin kalıpları nasıl canım biliyomusun. Mesela biz şimdi 3.5 ayligiz . Hm 'de 6-9 ay kullanıyoruz. Bunda nasıl acaba çokta pahalı değil ürünler güzelse alınabilir.
Kuzum bebisin kaç cm ve kac kilo? Bende hm'den siparis vercem bi türlü veremedim. 4-6 ay almayı düşünüyordum.

Canım hiç kendini suçlama bazı bunyelerde enfeksiyona yatkınlık oluyor çok fazla. Islak mendili çıkar hayatindan. Önden arkaya doğru sil ve kaka yaptığını farkedince hemen temizle yeter bence. Meme reddi de vardı ya çok sıvı alamayınca tetiklemistir. Bence kaşık maması dan ziyade sıvı mama ver. Doktor ne dedi bilmiyorum ama su icirmeyi filan onerebilirler belki bu durumlarda. İdrar sirkülasyonu fazla olsun da enfeksiyon çabuk atilsin vücuttan diye.
Biberon kullanmıyor oyüzden mama içiremiyorum ağzına şırınga ile su sıkıyorum tükürüyor napacağımı şaşırdım bazen keşke hiç beni emmeseydi diyorum oğlum emmemişti biberonla heryerde beslerdim hasta olunca uyurken falan lıkır lıkır içerdi ne olacak artık bilmiyorum

Bedenlerin kalıpları nasıl canım biliyomusun. Mesela biz şimdi 3.5 ayligiz . Hm 'de 6-9 ay kullanıyoruz. Bunda nasıl acaba çokta pahalı değil ürünler güzelse alınabilir.
6-9 mu hey maşallahh kuzucuğa:) bize şuan 2-4 ay bile oluyor ama yeni sipariş verdiklerimi 4-6 ay veriyorum.

ca

canim once sakin ol kendini paralama 2 yasindan 9 yasina kadar bu illetle ugrasiyoruz ilk alti ay teshis koyamadilar film cekmek ici n enfeksiyon olmamasi lazimmis 6 ay 10 gun ilac iki gun ara tahlil tekrar 10 gun ilac seklinde gitti enfeksiyon gecmedi 6 ayda 11 şise antibiyotik igneler haric kullandik neden oluyo diyoruz e koli cikiyo alt temizligine dikkat et onden arkaya sil eee zaten mecburen oyle siliniyor ki bezsizdi 15 gun boyunca her gun her wc den sonra yiladim camasir utulu giydirdim falan tahlil sonucu yine var artik piskolojim bozuldu sonra bi profa gittim anlattim pislikten olsa aksama kadar besi degisilmeyen bebekler var onlarda da olurdu dedi ve teshis kabizmis ki hergun kaka yapiyodu ama tam bisaltamoyomus 15 gunde bir ayda bir baya dolu altina kacirirdi meger kabizlik mis kabizligi tedavi ettik sukur iki ayda uc ayda bir tekrarladi simdi koruyucu kullaniyor ilaci biraktimi tekrarliyor burda da goturduk hic bisey yok bazi cocuklarda boyle sebebsiz olabiliyor enfeksiyon buyudukce kendikendine duzelecek dediler kusura bakma cok uzattim cok dertliyim sen kendini yipratma sakin temizlik falan diye hatta bana bi kac dr sadece normal sil yika kuru pecete ile silsen de bise olmaz ama surekli orayi iyice silersen sabunlarsan falan florasi bozulur daha kotu dedi sende normal temizligini yap bezini sık degis okadar bence inslh biran once duzelir ve tekrarlamaz benim kizim 6 snedir cekiyo ve artik antibiyotik ise yaramiyor koruyucu ilacino 3 e cikariyoruz bitek o ise yariyor eger devam edrrse bence hic cocuk drlari ile vakit kaybetmeden cocuk nefrolojiye goturun iyi bi dr bulup biz o hatayi da yaptik 6 ay bosa ilac kullandi salk doltor hastanede yatirsa 10 gunde iyilesirdi ki 6 ay sonunda oyle gecti 😔 gecmis olsun tekrat
Çok geçmiş olsun canım Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin seni çok iyi anlıyorum abimlerde yeğenim 7 aylıkken 2 yaşına kadar uğraştı en son Ankara'da Prof Hulusi bey var o iyileştirdi çok zor işte benim kızımda kendiliğinden kaka yapmıyor 5 günde bir fitil atıyorum onunla alakalımı acaba ya

Biberon kullanmıyor oyüzden mama içiremiyorum ağzına şırınga ile su sıkıyorum tükürüyor napacağımı şaşırdım bazen keşke hiç beni emmeseydi diyorum oğlum emmemişti biberonla heryerde beslerdim hasta olunca uyurken falan lıkır lıkır içerdi ne olacak artık bilmiyorum
Çok zor durumun canım. Doktorlar bı seyler önermiyorlar mi?

Çok haklısın kuzum ama maaş zor yetiyor. Kredi kartı full oluyor. Evimiz kira, arabamızı da sattık. Eşim araba almak istiyor krediyle ama zor. Yazın askere gidecek 1 ay maaş alamicak yine sikisicaz. Bizim için önemli olan tam bu zamanlar 😔 destek olan da yok.
Tam iyi geldi iş haberi aslında ama napayım. Zaten düzgün biri bakmazsa, güvenemezsem fazla da isterse çalışmam. Eşim hiç istemiyor zaten, bensuma kim bakacak onun sana ihtiyacı var diyor.
İşte çok güzel rahat aslında.
Delirmek uzereyim anlayacağın. Bu devirde tek maaşla, kirayla, krediyle geçinmek imkansız gibi bisey
Ahh hani torun evlattan çok daha fazla sevilirdi anlayamıyorum bazı anneleri. Yanlış anlama canım sen ac yatarken nasıl evinde yemek yemiş. Içimde kalsın neyse çok sinir oldum. !!!!! Buraya yazdigin için fikrimi söylüyorum. Bakıcıya bırakma yeri geliyo çocuklarımız durmuyo canımızı cikartiyo biz bile of diyoruz el ne yapma o çocuğa. Şimdi beyni boş bellek gibi ne verirsen onu alıcak. Bakıcı nasıl yetiştirir ne yapar bilemezsin belki tw karşısına birakcak tüm gün. Belki onunla hiç konuşup oyun oynamicak. Temiz bi kadınmı wc den çıkıp ellerini yıkar mı çocuk kaka yapınca hemen değiştirir mi bilemezsin. Bunlar çok detay ama çocuk büyütmek zaten detay işi. Maaşının yarısını vercen belkide fazlasını. Kafanda sürekli yavrun olcak. Güvenilir bi akraban falan olsa neyse ama bakıcı çok güvenilir olucağını sanmiyorum.

Kuzum bebisin kaç cm ve kac kilo? Bende hm'den siparis vercem bi türlü veremedim. 4-6 ay almayı düşünüyordum.
63 cm 7200 dü 3 hafta önce. Ben bedenden emin değilsem. Bi 4-6 Bi 6-9 sipariş ediyorum hangisi olursa diğerini iade ediyorum. :))) yurt ici kargo arayınca eve gelip alıyorlar ücretsiz iadeyi :)

4-6 tam geliyo bize bi tık büyük olsun diye 6-9 alıyorum canım. Yoksa 1 ay bile giyemez kıyafetleri.
maşallah canım kilosu ve boyu bizimkinden baya öndeymiş zaten. Bahsettiğimiz siteden alışveriş yaparken bedenlerin karşısında boy ölçüleri yazıyor. Ona göre sipariş verebilirsin.

Ahh hani torun evlattan çok daha fazla sevilirdi anlayamıyorum bazı anneleri. Yanlış anlama canım sen ac yatarken nasıl evinde yemek yemiş. Içimde kalsın neyse çok sinir oldum. !!!!! Buraya yazdigin için fikrimi söylüyorum. Bakıcıya bırakma yeri geliyo çocuklarımız durmuyo canımızı cikartiyo biz bile of diyoruz el ne yapma o çocuğa. Şimdi beyni boş bellek gibi ne verirsen onu alıcak. Bakıcı nasıl yetiştirir ne yapar bilemezsin belki tw karşısına birakcak tüm gün. Belki onunla hiç konuşup oyun oynamicak. Temiz bi kadınmı wc den çıkıp ellerini yıkar mı çocuk kaka yapınca hemen değiştirir mi bilemezsin. Bunlar çok detay ama çocuk büyütmek zaten detay işi. Maaşının yarısını vercen belkide fazlasını. Kafanda sürekli yavrun olcak. Güvenilir bi akraban falan olsa neyse ama bakıcı çok güvenilir olucağını sanmiyorum.
Kalmasın icin de kuzum 😊 inan biliyorum neyin ne olduğunu.
Hic bir zaman annemleri anlayamadım anlayamicam da. Çok doluyum bu konuda.

Evet haklısın bakıcı işi zor. O yüzden ilk bi teyzeme sorcam. Onun kiracıları ev hanımı, belki kabul ederler. Hem güvendiğim bildiğim kişiler hemde teyzem sürekli kontrol eder arada alır. Inşallah öyle bir yöntem bulurum.

Ben kızım tv yi öğrenmesin diye yasak koydum. Uyusa bile izlemiyoruz. Biraz zaman geçince telefon yasağı da koycam, aklı erer ermez istemesin diye. Zaten yarısından fazlasını isterlerse ne gereği var der vermem. Başka şeylerden tasarruf ediveririm.

Annem işlerini ve küçük kardeşimi bahane eder. Kardeşim daha ilköğretimde. Bende bir şey istemiyorum, sonra daha çok müdahale etmeye başlıyorlar.

Hamileligimin son aylarında bedelli askerlik belli oldu. Bizde kredi ödüyorduk, arabamiz vardi. Tekrar 15.000 kredi çekemedik. Arabamızı değerinin 10000 tl altından sattık. Babamın bir sürü birikmisi var-dır. Alın ben vereyim siz ödersiniz sonra demedi.
O yüzden bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. Hastalık, sakatlık olsa birikimimiz yok. Çalışmayı istemem ondan. Arabasizlik çok zor.

Kusura bakma kuzum çok dertliyim coookkk😔

63 cm 7200 dü 3 hafta önce. Ben bedenden emin değilsem. Bi 4-6 Bi 6-9 sipariş ediyorum hangisi olursa diğerini iade ediyorum. :))) yurt ici kargo arayınca eve gelip alıyorlar ücretsiz iadeyi :)
Güzel fikirmiş kuzum 😍 bunu uygularım 🤣
Masallah kuzuna😍Bizimkisi 63 cm 6200 kilo. 4-6 olur heralde.

Minik bebis Minik bebis canım lutfen uzme kendini.sen ne yaparsan yap bazı çocuklar hassas oluyor hastaligabyatkin oluyorlar.eminim sende bebeginicin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsundur.rabbim dermansız dert vermesin geçecek inşallah buda.kiz çocuklarda sık görünürmüş.tedavileri olsun iyilsecek inşallah annesi.

Çok geçmiş olsun canım Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin seni çok iyi anlıyorum abimlerde yeğenim 7 aylıkken 2 yaşına kadar uğraştı en son Ankara'da Prof Hulusi bey var o iyileştirdi çok zor işte benim kızımda kendiliğinden kaka yapmıyor 5 günde bir fitil atıyorum onunla alakalımı acaba ya
ilk defam mi oldu sizin tekrarlayan enfekisyon olipda teshis koyamadi iseler ondandir ama bir kere bile olduysa ve 5 gun yapmadi ise yine muhtemelen alakalidir benimde kronik kabizlig vardi ve sık sık idrar enfeksiyonu olurdum cölyak teshisi kondu kabizligim duzeldi enfeksiyon olmuyor artik kzimin teshisinden sonra farkettim hatta idrar da cikan e koli dıstan degil icten bulasiyor senin yapacagin bisey yok dedi prof bize sondali film cdsini gosterdi resmen bagirsak okadar dolmus genislemiski balon gibi olmasi gereken idrar torbasini bi taraftan bastirmis idrar torbasi mide gibi duruyor suan almanyadayim orda olsaydim siyledigin doktora da bi gotururdum

Minik bebis Minik bebis canım lutfen uzme kendini.sen ne yaparsan yap bazı çocuklar hassas oluyor hastaligabyatkin oluyorlar.eminim sende bebeginicin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsundur.rabbim dermansız dert vermesin geçecek inşallah buda.kiz çocuklarda sık görünürmüş.tedavileri olsun iyilsecek inşallah annesi.
İnşallah canım 😢

Öpmüyoruz gene geçmiyor anlamadımki özellikle aksamları kabarıyo kıpkırmızı oluyo . Nasıl geçti sizinki ilaçla mı
İlaç yazdı dr kortizonlu ama ben kullanmadım valla cnm mustelanın yağı ve kremi var ben de şampuanıylada yıkıyorum ama bi geçiyor bi yeniliyor süt ürünlerini kestim arada kaçamak olunca oluyor sanırım bugünden itibaren tamamen kesecem ama senin de dermatit olsa dr söylerdi bence yada istersen başka bir dr daha götür için rahat etmediyse

Kızlar biz haftaya nasipse 4 aylık olacaz fakat ben rota aşısını unutmuşum bugün kontrol vardı gittik bu hafta sonuna kadar yapılmalı dedi dr sanırım 16 haftadan sonra olmuyormuş bir dozu olduk 2 doz daha olacaz 3 doz yani sanırım bir çoğunuz 2 doz olanını yapmıştı neyse yaptık 5 ve 6 aya da diğer dozları yapacaz nasipse ama aşıdan sonra hemen uyudu ki oğlum çok kolay uyumaz huzursuz ve ishal oldu 2 saat önce yaptık 2 kez kaka yaptı var mı böyle olan ne zaman geçti olan varsa ?

Back
X