- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #57.021
Ozmaan ben başkasıyla karıştırdım malum kafa kalmamış :)Yok kuzum çok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozmaan ben başkasıyla karıştırdım malum kafa kalmamış :)Yok kuzum çok sukur
Bugün 3.günKaç gün oldu asi yapilali canim
Nutella yla seviyeli bir ilişkimiz var. Bazen petibörün üstüne sürüyorum![]()
Ne kadarmiş hışırtılı kitap e bebekte? Bende ariyordum.Kızlar e bebekten hışırtılı kitap aldım onu yıkamak gerekir mi
Inşallah düzelir yaaBugün 3.gün
BensuuuuuAnnesini izlemek için girdiği hâller❤
Oyyyy masalllahh Serra'yaBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti![]()
maşaAllah kuzumaBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti![]()
Valla kuzum bana da kakada illa ki kan ciltte egzama olması lazım dediler diyeti bozdum oğlum ne güzel huzurlu mutlu ydu şimdi 4 gündür tekrar başladım diyete . Nasıl gazı oluyor popo arası kıpkırmızı oldu diyeti bozuncaBu belirtilerin aynısı bizdede var doktorada söyledim güvendiğimde bi doktor süt alerjisi demedi ama laktoza hassasiyet var dedi rota da yaptı inş gözden kaçırdığımız bişey yoktur
Ayy masallah pozlara bak bayildimBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti![]()
Oyyyy masalllahh Serra'yagülüşüne kurban ❤ ne güzel de olmuş kuzum, yakışmış
nazarlardan korusun allahım ❤
Sağolun kızlar hepimizin kuzusuna maşallahmaşaAllah kuzumane kadar da güzel yakışmış serra'ya
güle güle sağlıkla giysin prenses
![]()
Canım ben doktorumuz ne derse yaptırıyorum. O vakti geldiğinde söylüyor. Önceden söylemiyor şunları yapıcam diye. Geçen gün gittiğimizde meningokok ve bexseroyu sordum. Yapacağız ama daha var vakti dedi. Daha doğrusu benim kız prematüre doğduğu için biraz beklemek istiyormuş. Başka neler yapacak bilmiyorum.Kızlar menenjit aşısı ile alakali ne düşünüyorsunuz
Ayy ne güzel bi taraftanSağolun kızlar hepimizin kuzusuna maşallah ♥ Ya arada böyle deneme yapmazsam bedenleri kaçırıyorum bir bakıyorum küçülmüş. O kadar çok hediye falan gelen kıyafet var ki. Ben de çok almışım doğumdan önce. Yazık çok üzülüyorum giydiremeden küçülünce.
Ayy masallah pozlara bak bayildimbordo ceketi nereden canim cok şıkmış
![]()
Giydirince güzel geldi kuzum.Carters 3lü takımı o canım. Doğumda hediye gelmişti. 4 ay oldu. Hala var mı bilmiyorum. Şöyle bir takım
Benim de tam tersi hepsi çok büyük oldu serra 1970 gram doğuncaAyy ne güzel bi taraftanbenim unutma ihtimalim yok hiç
hamileyken de almadım pek, hediyede az geldi. Hatta çoğu geldiğinde küçülmüşmüş