Kalmasın icin de kuzum

inan biliyorum neyin ne olduğunu.
Hic bir zaman annemleri anlayamadım anlayamicam da. Çok doluyum bu konuda.
Evet haklısın bakıcı işi zor. O yüzden ilk bi teyzeme sorcam. Onun kiracıları ev hanımı, belki kabul ederler. Hem güvendiğim bildiğim kişiler hemde teyzem sürekli kontrol eder arada alır. Inşallah öyle bir yöntem bulurum.
Ben kızım tv yi öğrenmesin diye yasak koydum. Uyusa bile izlemiyoruz. Biraz zaman geçince telefon yasağı da koycam, aklı erer ermez istemesin diye. Zaten yarısından fazlasını isterlerse ne gereği var der vermem. Başka şeylerden tasarruf ediveririm.
Annem işlerini ve küçük kardeşimi bahane eder. Kardeşim daha ilköğretimde. Bende bir şey istemiyorum, sonra daha çok müdahale etmeye başlıyorlar.
Hamileligimin son aylarında bedelli askerlik belli oldu. Bizde kredi ödüyorduk, arabamiz vardi. Tekrar 15.000 kredi çekemedik. Arabamızı değerinin 10000 tl altından sattık. Babamın bir sürü birikmisi var-dır. Alın ben vereyim siz ödersiniz sonra demedi.
O yüzden bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. Hastalık, sakatlık olsa birikimimiz yok. Çalışmayı istemem ondan. Arabasizlik çok zor.
Kusura bakma kuzum çok dertliyim coookkk