• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bana biraz değişik geldi kakası. Sulu gibi yani. Hastaneler mikrop yuvasi diye götürmemezlik etme bence. Sonuçta tedavi de orda yapiliyor nihayetinde.

Evet jel gibi. Haklısın da işte salgın cok ya bu sıra ishaldi mide bulantısıydı . Biraz takip edeyım tekrar ederse götürücem direkt

Kızlar üçüncü ay kontrolümüze gittik .. kilosu meme reddinden dolayı 5.400 olmuş . 500 gram almışız . Doktorumuz az buldu . Boyu ise 57 cm ölçtü . Rota alışı ve menenjit aşılarıızı yaptırdık . Çok şükür sıkıntısız geçti şimdilik ..rota abımızın adı rotarix, menenjit açısının adı nimerix.. farklı isimli olanları da varmış bizim doktorumuz buny tercih etti . Menenjiti bu ay isteyeceğini düşünmememiştim . Yine iğne kızımı bağa ağlattı 🥺 meme reddi ile idrar tahlili istemedi kilo alımı bir sonraki ay da düşük okursa mama başlarız dedi.
Canım sadece anne sütüyle 500gram çok iyi bence benim kizim anne sutu artı mama ile gecen ay 580 bu ay 520 gram almis. Doktor normal dedi. Her cocuk iri olacak degil buda zayif olur dedi. Bizim kilomuz 5100 boyuda 58cm. Zorla versende yemiyor zaten oluruna birak.
Kızlar sür sağma makinelerinixş ve biberonlarınızı ne sıklıkta kaynatıyorsunuz .. malum bunarsalar en aktif kullandığım gereçler bunkar oldu :( ben her akşam süt sağma makinesini de biberonları da sterilize ediyorum ama çok zor geliyor
Aslinda her akşam kaynatmam lazım ama üşeniyorum 3 günde falan kaynatıyorum açıkçası. Gün içinde 1 kere biberon temizleyici ile yıkıyorum sıcak suda geri kalanlarda sadece su ile yıkıyorum. Fazla sterimde iyi değil zaten mikroplara alışsınlar 🤪🤪 buda bahanem😅

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
bazen bizde de oluyor ama sürekli olmadi hic.geniz akintisindan belki balgam yutuyor olabilir

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
Kuzum yine sen bilirsin kakasi normal ama hırıltı için git bence. Ben çok korkuyorum hasta olur olmaz muayeneye götürüyorum, allah korusun aşağıya inmesin diye.
Ben olsam hırıltı başlar başlamaz götürürüm. Yine de en iyi sen bilirsin bebegini❤

Cnm emiyor ya gece arkasina yapiyor genellikle yada emmek icin kalkinca emmeden once yapabiliyor.evet enfeksiyon olmustu ilac kullanmistik.

Kuzum yapmayiz demiyorlarda mikrobiyoloji uzmanı yokmus cok kucuk ilcede oldugumuzdan oyle her brans olmuyor her tahlil yapilmiyor. Yakin ile gitmeyi dusunuyorumda bu iste idrar tahliline benzemiyor ki hadi gittigimde kaka yapmazsa o gun evden goturmesi zaten 1 saatten fazla yol napicagimi bilmiyorum.

Kuzum benimki bide gece yapmaya basladi o da bi dert. Bide mukuslu falan ya.😣
Canım biz de sabahtan akşama kadar beklemiştik. Tam doktora girmeden yapmıştı bizimki. En son akşam üstü ufacık bisey çıktı gazla. Yeterli mi dedik, yeterli dediler. Işte o gün çıktı lökosit. Bekleyemeyip donseydik artıp gidecekti. Değer bence o kadar yola. Bizimki de yarim saat uzakta.
Yine de sen bilirsin. Ben o derdi çektim o yüzden kimse aynısını yaşamasın istiyorum. Iki hafta kilo almadı kızım ❤ allahim yardımcın olsun.

Yok canım hiç damla kullanmadan diyetle gitti şikayetler yani laktoz intolerans olsaydı sadece diyetle gitmiyor benim bildiğim. Çünkü anne sütünde de laktoz var yani yine devam ederdi yoksa .
Şimdi ben damlayı yeni kullanmaya başladım aynı zamanda doktor sütlü şeyler de yeme dedi yemiyorum artık damla mı işe yarıyo diyet mi nasıl anlıcam bilmiyorum gaita verdik ama sonuç da henüz çıkmadı

Kuzum yine sen bilirsin kakasi normal ama hırıltı için git bence. Ben çok korkuyorum hasta olur olmaz muayeneye götürüyorum, allah korusun aşağıya inmesin diye.
Ben olsam hırıltı başlar başlamaz götürürüm. Yine de en iyi sen bilirsin bebegini❤
Canım hırıltı için doktor tedavi uyguluyomuki? Sadece sık sık temizleyin diyip göndermiyomU?

Canım hırıltı için doktor tedavi uyguluyomuki? Sadece sık sık temizleyin diyip göndermiyomU?
Canım bazen bayağı ilerlemiş oluyor. Onu anlayamıyoruz. Allaha şükür bizim hiç aşağıya inmedi. Ama inmez de diyemeyiz.
Bazı hırıltı aşağıya inmiş oluyor, anlayamıyoruz indigini

Kızlar bir kere 60 derecede yıkama muhabbeti geçmişti ya. Beyazları hep 60 ta yıkıyoruz diyenler olmuştu ben 40 tan yukarı hiç makine çalıştırmadım bugüne kadar bi deniyim önemli şeyler yok nasıl olsa dedim makine bitmek üzere ve içerden eşimin ennnnn sevdiği tişörtü bana göz kırpıyor 😫😫😫

Kızlar bir kere 60 derecede yıkama muhabbeti geçmişti ya. Beyazları hep 60 ta yıkıyoruz diyenler olmuştu ben 40 tan yukarı hiç makine çalıştırmadım bugüne kadar bi deniyim önemli şeyler yok nasıl olsa dedim makine bitmek üzere ve içerden eşimin ennnnn sevdiği tişörtü bana göz kırpıyor 😫😫😫
Canım benim ben biraz önce 90 da yikadim😊 miiss gibi oldular 🤗😍

Ben eşimin tişörtlerini hiç 60da yıkamadım bilmiyorum ama çok çekmez yaa atletlerini falan 90da yıkıyorum bide kalan bütün beyazları çarşaf havlu vs. 90da Yıkıyorum ve bebeğin kıyafetleride 60da

birşey olmaz canım 😄 ben 70 de yıkıyorum beyazları 😉

Ben eşimin tişörtlerini hiç 60da yıkamadım bilmiyorum ama çok çekmez yaa atletlerini falan 90da yıkıyorum bide kalan bütün beyazları çarşaf havlu vs. 90da Yıkıyorum ve bebeğin kıyafetleride 60da
Ben bebeğinkileri 30 da yıkıyorum. Ya kızlar anlamıyorum kıyafetleriniz bozulmuyor mu ağzı burnu kaymıyor mu renkleri solmuyor mu cesaret edemiyorum 60 a. Verilecekleri ayırdım onları bi denicem 60 ta olmazsa

Back
X