• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben bebeğinkileri 30 da yıkıyorum. Ya kızlar anlamıyorum kıyafetleriniz bozulmuyor mu ağzı burnu kaymıyor mu renkleri solmuyor mu cesaret edemiyorum 60 a. Verilecekleri ayırdım onları bi denicem 60 ta olmazsa
ben de herşeyi 40ta yıkıyorum Çünkü makinemin 60 derece olan programı 3 saat sürüyor :işsiz:

Düzenli adet oluyomusun canım ? Güvenilir d.kontrl hapı arayışındayımda ?yan etkileri az olan
50. Gün olmuştum. 28 gün sonra lekelenmem oldu ama kanama olmadi. 40 günü gecti bugün kanama olmayali. Yan etkisi pek olmadi bende. Hamile kalmadan önce de microgynon kullandım. Onda da çok bi yan etki olmadi canım. Adetim de düzenli oluyordu

Evlenmeden önce duzensizdi benimkisi, evlenince hapi kullanırken duzeldi

Ben bebeğinkileri 30 da yıkıyorum. Ya kızlar anlamıyorum kıyafetleriniz bozulmuyor mu ağzı burnu kaymıyor mu renkleri solmuyor mu cesaret edemiyorum 60 a. Verilecekleri ayırdım onları bi denicem 60 ta olmazsa
Bazılarının renkleri hafif gidiyo bebek kıyafetlerinde ama hepsinin değil bi iki tane öyle oldu yani bu zamana kadar.60 ve üstünde mikroplar ölüyomuş diye biliyorum hastaneye falan gidiyoruz ya huy işte bebeğinkileri de en az 60da yıkamazsam rahatsız oluyorum.Tabi ben böyle yaptığım halde geçen ay idrar yolu enfeksiyonu da geçirdi yani 30da yıkasan da bişey kaybetmezsin:))

ben de herşeyi 40ta yıkıyorum Çünkü makinemin 60 derece olan programı 3 saat sürüyor :işsiz:
Benim makinamda da 3 saat yazıyo pamuklu programda 60 derece için ama mesela başka 1 saatlik falan programa getirip 60a ayarlayabilirsin bilemiyorum tabi ama ben bunu geç keşfetmiştim belki farketmemişsindir diye yazıyorum

Canım biz de sabahtan akşama kadar beklemiştik. Tam doktora girmeden yapmıştı bizimki. En son akşam üstü ufacık bisey çıktı gazla. Yeterli mi dedik, yeterli dediler. Işte o gün çıktı lökosit. Bekleyemeyip donseydik artıp gidecekti. Değer bence o kadar yola. Bizimki de yarim saat uzakta.
Yine de sen bilirsin. Ben o derdi çektim o yüzden kimse aynısını yaşamasın istiyorum. Iki hafta kilo almadı kızım ❤ allahim yardımcın olsun.
Sagol cnm benim ceken bilir zaten. En son oyle yapicam belki haftasonu gideriz sabahtan aksama kadar dururum napiyim artik baska carem yok.

Canm yediklerin bebeğin yerine e koku yapıyor . En çok kafası terlediği için kafası kokuyor o yüzden. Baharatlı şeyler özellikle birde süt artırıcı bişey içiyorsan ondaki çemen de koku yapıyor . Daha önce buradan bie arkadaş söylemişti Humana süt artırıcı içimdeki çemen de koku yapıyor terinde demişti
Kızım meme emmiyor mama yiyorrr :(

Bizimki 60 derecede 1 saat 40 dakika, 40 derecede 2 saat, 90 da da 3 saat gibi bir şey sürüyor. Ona göre ayarlıyorum canım programi
Benim programda ısı ayarı yapamıyorsun canım. Toplam 15 tane falan program var 60 ve üstü sıcaklıklar olan programlar hep 3 saatten başlıyor. Çok saçma yapmışlar.

Benim makinamda da 3 saat yazıyo pamuklu programda 60 derece için ama mesela başka 1 saatlik falan programa getirip 60a ayarlayabilirsin bilemiyorum tabi ama ben bunu geç keşfetmiştim belki farketmemişsindir diye yazıyorum
benimkinde ayarlayamıyorsun işte canm. kullanım klavuzunu falan da hatmetmiştim zamanında. ısıyı düşürebiliyorsun ama yükseltemiyorsun.

Uyku ve emzirme sorunum için cevap veren herkese teşekkür ederim daha pek yol kat edemedim ama inşaşlah düzelttebilmek için elimden geleni yapıyorm , emziren annelere bi sorum olacak emzirme süreniz nekadar , bebekleriniz emerken uyuya kalıyormu , iki emzirme arasında nekadar zaman var

Benim programda ısı ayarı yapamıyorsun canım. Toplam 15 tane falan program var 60 ve üstü sıcaklıklar olan programlar hep 3 saatten başlıyor. Çok saçma yapmışlar.
Canım isi ayarı programa göre farklılık gösteriyor. Bizde sadece üç programda 60 var mesela. Ben 2 saat olana atıyorum, 1 saat 40 dakikaya ayarlıyor kendisi. Bilmiyorum anlatmayı becerebildim mi 🙈
Hangi marka sizinkisi? Bizimkisi bosch

Uyku ve emzirme sorunum için cevap veren herkese teşekkür ederim daha pek yol kat edemedim ama inşaşlah düzelttebilmek için elimden geleni yapıyorm , emziren annelere bi sorum olacak emzirme süreniz nekadar , bebekleriniz emerken uyuya kalıyormu , iki emzirme arasında nekadar zaman var
Ne zaman isterse o zaman veriyorum canım. Bazen 5, bazen 15, bazen yarim saate kadar emiyor. Tabii yarim saatin hepsinde emmiyor. Basında emip, sonra oynamaya sonrada uyumaya başlıyor

Back
X