• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tamam canım sonuç çıkınca yazarım şimdilik yaptığım diyet sadece intolerans için.Süt ürünleri diyeti değil eğer öyle bişey varsa peynir falan da yememem lazım
Evet canım peynir tereyağı yoğurt peynir altı suyu olan laktoz olan hiçbir şey yenmiyor

Rica ederim canım. Sağlık ocaklarında olabilir. Her yerde farklı veriyorlar ama bi sorabilirsin. Ücretsiz orda çünkü.
Bizim sağlık ocağındaki hemşire çok ilgili demişti zaten korunma yöntemlerini ben eşim korunsun demiştim kndm vermişti.Kndmlada kimse tatmin olmuyor iki tarafta afedersin😋Oyüzden hap istiyorum

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
Cnm mukuslu kaka bu süt allerjisi yoksa bir sor doktora derim bizim hep böyle ama süt allerjisi var oğlumun

Bende 30da yikiyorum cnm bi kiri yok zaten
Ya kiri yok ama yine de makinenin içindeki kiri alıyomudur acaba diye endişe ediyorum 60 ta falan yıkasam daha rahat olur içim ama kıyafetlerin ağzı burnu kayar diye yıkayamıyorum. Ben ev işlerine öyle Fransız’ım ki ne kaçta yıkanır bilmediğim için ilk evlendiğimizde cağğğğnım kıyafetlerimiz çöpe gitti. Annem kaç kere anlattı jarseyse şunda yıka şunda sıktır yünse şöyle yap pamukluysa şöyle renkliyse şöyle virüstü şey söyledi jarse ne ya jarse ne ne bileyim ben dedim de kızdı sen beceremicen bu işi en iyisi herşeyi 30 da yıka 800 de sıktır dedi ben de öyle yapıyorum 😂

Telefonumda alarm var canım. Bir kere unutmusum, onda da yedi günde 1 kez oldu. Korunduk
Ben alarm kursam da unuttuğum oluyo. Eğer o an bi iş yapıyorsam dur şunu yapiyim de içerim derim unuturum. Yüz felci geçirdim çok ciddi ilaçlar kullandım her gün farklı sayıda farklı dozda doktorun verdiği programa göre içmek zorundaydım benim alarmdan iki dk sonra eşim ondan 2 dk sonra annem alarm kurdu onlar arıyordu . O kadar ciddi durumda bile unuttuğum oluyodu onlar arayınca içiyordum

Ben alarm kursam da unuttuğum oluyo. Eğer o an bi iş yapıyorsam dur şunu yapiyim de içerim derim unuturum. Yüz felci geçirdim çok ciddi ilaçlar kullandım her gün farklı sayıda farklı dozda doktorun verdiği programa göre içmek zorundaydım benim alarmdan iki dk sonra eşim ondan 2 dk sonra annem alarm kurdu onlar arıyordu . O kadar ciddi durumda bile unuttuğum oluyodu onlar arayınca içiyordum
Geçmiş olsun bu arada benimde aynı diycem demiyim artık diyorum eğer o an bi iş yapıyosam hayatta içmem kalır o ilaç benimde aşırı kansızlığım var bi türlü düzgün içip kendimi düzeltemedim işim yoksa bile birazdan kalkarım diyip üşeniyorum yine içmeyi unutuyorum 🤣🤣

Kızlar gün içinde bebeğim en fazla 2şer saat uyanık kalıyo yani 2 saat uyanık sonra uyuyo sonra kalktığında Yine 2 saat.2-3 saatte bir uyuyo yani.Normalmi? Sizinkiler uyandığında kaç saat uyanık kalıyo bi sonraki uykuya kadar?

Bu kadar camasir muhabbetinin ustune hep 30 da yikarken gaza geldim 40a attim bebisin kiyafetlerini. Nasil buyuk bisey yapmisim demi😂😂
😂😂😂😂 bi de şey oluyo makine bitiyor ya böyle çamaşırlar ışıl ışıl çıkacak gözünü alcak diye hevesle bi açıyorsun makinenin kapağını ama aynı 😂😂😂 yok yok 60 farketmiş beyazlar mis gibi çıktı sanki. Kızlar tişört sandığım şey yastık kılıfıymış😂😂 ve dikkatsizliğin bu kadarı o tişört koridorda çamaşırlıkta asılı akşam yıkamışım asmışım yüz kere geçmişimdir önünden orda asılı olduğunun farkında değilim

Back
X