• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben alarm kursam da unuttuğum oluyo. Eğer o an bi iş yapıyorsam dur şunu yapiyim de içerim derim unuturum. Yüz felci geçirdim çok ciddi ilaçlar kullandım her gün farklı sayıda farklı dozda doktorun verdiği programa göre içmek zorundaydım benim alarmdan iki dk sonra eşim ondan 2 dk sonra annem alarm kurdu onlar arıyordu . O kadar ciddi durumda bile unuttuğum oluyodu onlar arayınca içiyordum
Geçmiş olsun canım benim. Benim alarm girip kaydetmezsen tekrarlayıp duruyor. Zaten ben korkuyla koşa koşa içmeye gidiyorum 🤣 ikinciyi kaldıramam 🤣🤣

😂😂😂😂 bi de şey oluyo makine bitiyor ya böyle çamaşırlar ışıl ışıl çıkacak gözünü alcak diye hevesle bi açıyorsun makinenin kapağını ama aynı 😂😂😂 yok yok 60 farketmiş beyazlar mis gibi çıktı sanki. Kızlar tişört sandığım şey yastık kılıfıymış😂😂 ve dikkatsizliğin bu kadarı o tişört koridorda çamaşırlıkta asılı akşam yıkamışım asmışım yüz kere geçmişimdir önünden orda asılı olduğunun farkında değilim
Ilahi alemsin yaa 😂😂🤣 bir de 90 da yıka bak bakalım nasıl oluyor😍 missler gibii

Kızlar gün içinde bebeğim en fazla 2şer saat uyanık kalıyo yani 2 saat uyanık sonra uyuyo sonra kalktığında Yine 2 saat.2-3 saatte bir uyuyo yani.Normalmi? Sizinkiler uyandığında kaç saat uyanık kalıyo bi sonraki uykuya kadar?
Seninki iyi gibi bizimki 4 5 saat uyur 4 5 saatte uyanık kalır.Yemek yapma saatlerinde ve yeme saatlerinde hep uyanıktır.Sanki kalkta bırakma yemek yapsın yesin diye dürten var sıpayı😊

Seninki iyi gibi bizimki 4 5 saat uyur 4 5 saatte uyanık kalır.Yemek yapma saatlerinde ve yeme saatlerinde hep uyanıktır.Sanki kalkta bırakma yemek yapsın yesin diye dürten var sıpayı😊
Ama 2saatten fazla dayanamıyo yani bak seninki 4-5saatmiş mesela geneli böyle mi acaba bizimki mi dayanamıyo bitek merak ettim çünkü ishali falan vardı o halsizleştiriyodur belki

Ama 2saatten fazla dayanamıyo yani bak seninki 4-5saatmiş mesela geneli böyle mi acaba bizimki mi dayanamıyo bitek merak ettim çünkü ishali falan vardı o halsizleştiriyodur belki
Geçmiş olsun canım ishal onu kiti yorgun yapar huysuzda yapar dra götürdünmü niye ishalmiş die?

Bizim Bizim düzenli bir gündüz uykumuz yok. Bazen 10dk.bazen yarım saat uyur. Eğer dışarı çıktıysam arabasında 3 saat uyuyor. Geri kalan zamanlarda hep uyanık.

Geçmiş olsun canım ishal onu kiti yorgun yapar huysuzda yapar dra götürdünmü niye ishalmiş die?
Evet canım götürdüm tahlil falan istedi sonuçları bekliyoruz ama süt tüketme dedi hassasiyeti varmış sanırım alerji değilde şimdilik böyle gözüküyo

Bizim Bizim düzenli bir gündüz uykumuz yok. Bazen 10dk.bazen yarım saat uyur. Eğer dışarı çıktıysam arabasında 3 saat uyuyor. Geri kalan zamanlarda hep uyanık.
Benimkide hiç düzenli değil ama ne kdr uyursa uyusun uyanık kalabildiği süre 2 saat en fazla 3 saat.Her uyanışında 2 saat uyanık kalıyo yani.Ben sizinkilerin uyanık kaldığı saati sormak istemiştim

Ya kiri yok ama yine de makinenin içindeki kiri alıyomudur acaba diye endişe ediyorum 60 ta falan yıkasam daha rahat olur içim ama kıyafetlerin ağzı burnu kayar diye yıkayamıyorum. Ben ev işlerine öyle Fransız’ım ki ne kaçta yıkanır bilmediğim için ilk evlendiğimizde cağğğğnım kıyafetlerimiz çöpe gitti. Annem kaç kere anlattı jarseyse şunda yıka şunda sıktır yünse şöyle yap pamukluysa şöyle renkliyse şöyle virüstü şey söyledi jarse ne ya jarse ne ne bileyim ben dedim de kızdı sen beceremicen bu işi en iyisi herşeyi 30 da yıka 800 de sıktır dedi ben de öyle yapıyorum 😂
Evet en guzeli 🤣

😂😂😂😂 bi de şey oluyo makine bitiyor ya böyle çamaşırlar ışıl ışıl çıkacak gözünü alcak diye hevesle bi açıyorsun makinenin kapağını ama aynı 😂😂😂 yok yok 60 farketmiş beyazlar mis gibi çıktı sanki. Kızlar tişört sandığım şey yastık kılıfıymış😂😂 ve dikkatsizliğin bu kadarı o tişört koridorda çamaşırlıkta asılı akşam yıkamışım asmışım yüz kere geçmişimdir önünden orda asılı olduğunun farkında değilim
Benim yillardir ayni aliskanligim siyahlar 30 renkliler 40 beyazlar 60da yikanir boylece kafa karisikligim olmuyor😎

g
aynen bizde öyleyiz bi çocuk nasil dayanır okadar uykusuzluğa bilmiyorum,10 dakika 15 dakika maksimum yarim saat.cogjnlukla hep uyanık gün icinde.🤤🤤🤤

Dis kasiyici alan oldumu kizlar ne almali bizimki artik baya eller hep agizda salya cok

Eklentiler

• Screenshot_20190321-194829.webp
    Screenshot_20190321-194829.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar gün içinde bebeğim en fazla 2şer saat uyanık kalıyo yani 2 saat uyanık sonra uyuyo sonra kalktığında Yine 2 saat.2-3 saatte bir uyuyo yani.Normalmi? Sizinkiler uyandığında kaç saat uyanık kalıyo bi sonraki uykuya kadar?
Benimki de aynı canım. Gündüz nasıl bilmiyorum ama akşam biz eve geldikten sonra maksimum 2 saat uyanık kalıyor sonra geri uyuyor. Annemin ve kayınvalidemin söylediğine göre gündüzleri de düzenli uyuyormuş. Çok uykucu 😄 bazen çok özlüyoruz gürültü yapıyoruz uyansın diye.

Dis kasiyici alan oldumu kizlar ne almali bizimki artik baya eller hep agizda salya cok
Benimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?

Back
X