• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım sikma bu kadar canını. Sürekli değişiyor alışkanlıkları. Seninki de bi bakmışsın değişmiş. Biz 10da yatırmaya alıştırdık ama simdi kendisi saat 8de uyumak istiyor. Biz ona ayak uyduruyoruz. Sense az sabret yakında yoluna girer.
Güneşli havalarda üzülüyorum gündüz tam o saatlerde biz gece uykusu gibi derin uyuyoruz 2 saat. havalar düzelmeden o yüzden düzelsin istiyorum güneş alsın hava alsın böyle yorulduk da baya.Laktoz intoleransı varmış biraz da ondan böyle olabilir belki yeni öğrendik uyurken onun huzursuzluğu oluyosa

Bizimki hep diş gibi belirtiler gösteriyodu daha erken falan diyodum inanamıyodum doktora bi gittik dişmiş gerçekten.Başı vücuduna göre sıcak oluyodu hafif ateş gibi bişeyleri ağzına götürüp tanımak gibi değil ısırmaya çalışıyodu salyası fazlaydı ve huzursuzluğu vardı bizimkinin belirtileri böyleydi
Aaa dişmiş demek. Bazı bebeklerin erken çıkar gerçi

Aç olsa anlarsın merak etme benim kızım çok az yiyor kilo alımı az zaten ama o bile acıkınca ortalığı nasıl inletiyor 🤪
Oynuyo o zaman çekip bırakınca bakarken bana gülüyorum o da gülüyo kilo alımı az bizimkininde ama 1.5 aydır falan hep ishal gibi yapıyodu günde kaç kere meğer intoleranstan dolayıymış sanırım bakıcaz bundan sonra düzelicekmi.Son bi kaç yılda ne kadar çok bebekte süt alerjisi yada laktoz intolerans duyar olduk üzülüyorum da bu duruma.

Aaa dişmiş demek. Bazı bebeklerin erken çıkar gerçi
Yani bizde inanamadık diş çıkmadı şuan daha doktor ne zaman çıkar belli olmaz ama diş çıkarma hazırlığı var şuan dedi ztn bütün belirtilerimiz vardı yalnız biz ihtimal vermiyoduk

Güneşli havalarda üzülüyorum gündüz tam o saatlerde biz gece uykusu gibi derin uyuyoruz 2 saat. havalar düzelmeden o yüzden düzelsin istiyorum güneş alsın hava alsın böyle yorulduk da baya.Laktoz intoleransı varmış biraz da ondan böyle olabilir belki yeni öğrendik uyurken onun huzursuzluğu oluyosa
Canim dışarda uyur çıkın siz yinede. Benim evde uyumayan kızım dışarda hiç uyanmıyor mesela 3-4 saat uyuduğunu bilirim. Alerji çok zor kendimden biliyorum. Alerjik astımım,egzama,ürtiker, ağrı kesici ilaç alerjisi vs. Hepsi bende var. Kızımda birşey çıkacak diye çok korkuyorum genetik oluyor genelde. Allah kolaylık versin sana.

Canim dışarda uyur çıkın siz yinede. Benim evde uyumayan kızım dışarda hiç uyanmıyor mesela 3-4 saat uyuduğunu bilirim. Alerji çok zor kendimden biliyorum. Alerjik astımım,egzama,ürtiker, ağrı kesici ilaç alerjisi vs. Hepsi bende var. Kızımda birşey çıkacak diye çok korkuyorum genetik oluyor genelde. Allah kolaylık versin sana.
Evet bizimkide genetikmiş teşekkür ederim canım.Dışarda baya uyuyo tabide o kdr uykusuzluğa benim dışarı çıkarıcak enerjim olmuyo uykusuzluktan evde herşeyi düşürüp kırar oldum o yüzden düzene girince biraz dinlenicez inş 💓

Benimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Tuttugundan degilde canim ben agzina gotururum belki rahatlar diye dusundum

Önceleri 50 tane çekerdim şimdi on tanede pert oluyorum🤣 Vücut yorgun uykusuz aradada mutsuz🤣 Söylediğinide yaparsam ölürüm heralde ben minyonum senin boy pos var galiba bebekle bi halt yapamam ben😂
:KK48: bize karada ölüm yok yemin ediyorum nasıl yaşıyorum bazen şaşırıyorum.. birde hastayım iki gündür ciğerlerim ağzımda arada ateş oluyor çocuk ağlıyor aman sporda eksik kalsın canımız sağ olsun... ve nerde boy pos 1.65 boyum var 52 kiloyum doğum öncesi 49 du. göbek olmayınca takmıyorum illa eski kilom diye böylede güzelim:21::21:

Kızlar benim aliexpres siparişlerimin bazıları geldi çok çabuk geldi şaşırdım. Çok çok güzeller tokalr falan.

Eklentiler

• 20190321_184109.webp
    20190321_184109.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190321_184020.webp
    20190321_184020.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim 🤣🤣🤣

Uyku ve emzirme sorunum için cevap veren herkese teşekkür ederim daha pek yol kat edemedim ama inşaşlah düzelttebilmek için elimden geleni yapıyorm , emziren annelere bi sorum olacak emzirme süreniz nekadar , bebekleriniz emerken uyuya kalıyormu , iki emzirme arasında nekadar zaman var
Kızlar gün içinde bebeğim en fazla 2şer saat uyanık kalıyo yani 2 saat uyanık sonra uyuyo sonra kalktığında Yine 2 saat.2-3 saatte bir uyuyo yani.Normalmi? Sizinkiler uyandığında kaç saat uyanık kalıyo bi sonraki uykuya kadar?
Bizimkide oyle canim. Zaten aylarina gore max uyanik kalma sureleri 2.5 saat. Bizimki 1.5 saatte huysuzlanmaya baslio uyutuyorum

belirtiler neydi cnm bende supheleniyorum valla
Çok salya akıyodu ama ayına göre tükürük bezleri çalışıyodur dedik.Başı çok sıcak oluyodu bazen ve o zaman huzursuzlanıyodu.Memeyi sıkıyodu ağzında farklı bi şekilde.Elini elimi kaptığı gibi hırsla ısırıyodu.Şuan ara ara bunları yapmaya devam ediyo hala

Çok salya akıyodu ama ayına göre tükürük bezleri çalışıyodur dedik.Başı çok sıcak oluyodu bazen ve o zaman huzursuzlanıyodu.Memeyi sıkıyodu ağzında farklı bi şekilde.Elini elimi kaptığı gibi hırsla ısırıyodu.Şuan ara ara bunları yapmaya devam ediyo hala
Aa aynıları benimkinde de oluyor ya ama hiç dişe yormadım ben. keşke doktorumuza sorsaydım geçen hafta. Aslında baya detaylı muayene etti ağzına falan da hep parmağını sokup detaylıca inceliyor ama hiç öyle birşey demedi. Kafası bazen çok sıcak oluyor eşimle sürekli ateşine bakıyoruz ama ateş yok. Sürekli salya akıyor. Sürekli ellerini bileklerine kadar ağzına sokuyor. Ben de 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Serra erken doğduğu için daha erken diye düşündüm açıkcası.

Kızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim 🤣🤣🤣
Zaten noluyosa nasilsa olmuyo demekten basimiza geliyo benim 2. Gibi😂

Kızlar biz maflor aldık . 4-10 yaş grubu yazıyor . Sizinkinin fotoğrafını atabilir misiniz ?

Back
X