- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #57.281
ah canım yaaa hele üçuncuHiç öyle deme 2. çocukta bambaşka bir duygu.aşık aşık geziyoruz birbirimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım yaaa hele üçuncuHiç öyle deme 2. çocukta bambaşka bir duygu.aşık aşık geziyoruz birbirimize![]()
benimde içime şüphe düştü benim kızda huzursuzluk da var . Ben gazdan diye düşündüm hep acaba idrar la ilgili bir durum var da ondan mı meme reddi de yaşıyoruzYa ben hiç biberon vermedim 40 ı çıkana kadar 3 kez lazım oldu anneme bırakıp dişe falan gittim 40 günden sonra hiç vermedim yabancılıyor meme reddi olanlar araştırılmalı diyorlar birçok sebebi olabiliyormuş yada hiç sebepsiz oluyor muş benim kız 48 saat hiç emmedi
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinCnm emiyor ya gece arkasina yapiyor genellikle yada emmek icin kalkinca emmeden once yapabiliyor.evet enfeksiyon olmustu ilac kullanmistik.
Kuzum yapmayiz demiyorlarda mikrobiyoloji uzmanı yokmus cok kucuk ilcede oldugumuzdan oyle her brans olmuyor her tahlil yapilmiyor. Yakin ile gitmeyi dusunuyorumda bu iste idrar tahliline benzemiyor ki hadi gittigimde kaka yapmazsa o gun evden goturmesi zaten 1 saatten fazla yol napicagimi bilmiyorum.
Kuzum benimki bide gece yapmaya basladi o da bi dert. Bide mukuslu falan ya.![]()
270 tl ye aldık canım biz iğneyi
Benim öyle kilo takıntım yoktur ama doktorun böyle söylemesi kafama takıldı.. sürüm yetmezse geçerim mamaya ama şuan idare ediyoruz bakalımCanım sadece anne sütüyle 500gram çok iyi bence benim kizim anne sutu artı mama ile gecen ay 580 bu ay 520 gram almis. Doktor normal dedi. Her cocuk iri olacak degil buda zayif olur dedi. Bizim kilomuz 5100 boyuda 58cm. Zorla versende yemiyor zaten oluruna birak.
Aslinda her akşam kaynatmam lazım ama üşeniyorum 3 günde falan kaynatıyorum açıkçası. Gün içinde 1 kere biberon temizleyici ile yıkıyorum sıcak suda geri kalanlarda sadece su ile yıkıyorum. Fazla sterimde iyi değil zaten mikroplara alışsınlarbuda bahanem
![]()
Anladım canım bilemedim genelde anneden geçiyor ama normaldir kafaları çok terliyor minnoşlarınKızım meme emmiyor mama yiyorrr![]()
Evet o da var haklısın artık hareketten dolayısı kilo kaybı yaşanıyor . Benim kilo takıntı yok ama doktor biraz şaşorttı beniMeme reddi olmasina ragmen iyi almis canim masAllah. Bundan sonra kilo alimlari azaliyomus artik daha cok hareketlendikleri icin daha az kilo almaya baslicaklarmis. 500 gr bence iyi mama vermeye gerek yok gibi.
Aman diyim dikkat et. Tüp bebekten sonra ikinciye hemen hamile kalan bir arkadaşım varKızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim![]()
Maflor+ olması lazım canimKızlar biz maflor aldık . 4-10 yaş grubu yazıyor . Sizinkinin fotoğrafını atabilir misiniz ?
Ya 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyorah canım yaaa hele üçuncu![]()
Maflor damlayı kaka yapmayanada veriyorlarmış iyi oluyormuş kullanan varmı acaba
Hemde ne koku çocukta bende buram buram çemen koktuk mom tea içtim ama iyi gelmişti doğurduğum ilk haftalarCanm yediklerin bebeğin yerine e koku yapıyor . En çok kafası terlediği için kafası kokuyor o yüzden. Baharatlı şeyler özellikle birde süt artırıcı bişey içiyorsan ondaki çemen de koku yapıyor . Daha önce buradan bie arkadaş söylemişti Humana süt artırıcı içimdeki çemen de koku yapıyor terinde demişti
Diş çıkarma hazırlığı vardır belki seninkininde ne zaman çıkacağı belli değil tabi ama genetikmiş genelde erken çıkarmışsın Serra nın da öyle olabilir evet başına bakıyodum temassız ateş ölçerle yüksek çıkıyodu ama ateşi yoktu.Bizim doktor da çok detaylı bakıyo bakarken bişey demedi biz sorduk o zaman söyledi yani normal karşılamıştır doktorun hemen diş gelmiyo nasılsa daha sadece hazırlık dönemi olduğunu düşündüğündenAa aynıları benimkinde de oluyor ya ama hiç dişe yormadım ben. keşke doktorumuza sorsaydım geçen hafta. Aslında baya detaylı muayene etti ağzına falan da hep parmağını sokup detaylıca inceliyor ama hiç öyle birşey demedi. Kafası bazen çok sıcak oluyor eşimle sürekli ateşine bakıyoruz ama ateş yok. Sürekli salya akıyor. Sürekli ellerini bileklerine kadar ağzına sokuyor. Ben de 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Serra erken doğduğu için daha erken diye düşündüm açıkcası.
Geçmiş olsun canımbize karada ölüm yok yemin ediyorum nasıl yaşıyorum bazen şaşırıyorum.. birde hastayım iki gündür ciğerlerim ağzımda arada ateş oluyor çocuk ağlıyor aman sporda eksik kalsın canımız sağ olsun... ve nerde boy pos 1.65 boyum var 52 kiloyum doğum öncesi 49 du. göbek olmayınca takmıyorum illa eski kilom diye böylede güzelim
![]()
Çok teşekkürler çok sağolasın canım verdiğin bilgiler içinEvt cnm hep iciyosun
Normalde bir hafta iyi uyuduk maasallah ama bugün gündüz pek uyumadı değişiyor yaa hergün yeni şeyler oluyor birgün birgün tutmaz olur bundan sonraKızlar ama benimki gece de böyle gece hiç uyumuyo gece de en fazla uyuduğu 2 saat. Sizinkiler gece uyuyomu? Belki benimki gece uyuyamadığı için gündüz böyle uyuyodur.Didar33 @ikiminikprenses
Dildildil
Biz idrar yolu enfeksiyonu olduk ya meme reddi var antibiyotik içsin fakülteye götürcem ben çocuk gastroloji mi neyse işteBen kullandım oda Bi etki etmedi bakso verdi oda Bi etki etmedi ne olacak bilmiyorum bu kaka sorunumuz
Canım profilinde gördüm sendemi pcosunBen kullandım oda Bi etki etmedi bakso verdi oda Bi etki etmedi ne olacak bilmiyorum bu kaka sorunumuz
Bizimkide aynı elinden gelse iki elini yutacak artık salya o biçimAa aynıları benimkinde de oluyor ya ama hiç dişe yormadım ben. keşke doktorumuza sorsaydım geçen hafta. Aslında baya detaylı muayene etti ağzına falan da hep parmağını sokup detaylıca inceliyor ama hiç öyle birşey demedi. Kafası bazen çok sıcak oluyor eşimle sürekli ateşine bakıyoruz ama ateş yok. Sürekli salya akıyor. Sürekli ellerini bileklerine kadar ağzına sokuyor. Ben de 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Serra erken doğduğu için daha erken diye düşündüm açıkcası.
Bi baktır canım meme reddi ve az kilo alma oluyor muşbenimde içime şüphe düştü benim kızda huzursuzluk da var . Ben gazdan diye düşündüm hep acaba idrar la ilgili bir durum var da ondan mı meme reddi de yaşıyoruz
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
270 tl ye aldık canım biz iğneyi
Oğluma tüp bebekten 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldımKızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim![]()
Dişi çıktımı canımBizimki hep diş gibi belirtiler gösteriyodu daha erken falan diyodum inanamıyodum doktora bi gittik dişmiş gerçekten.Başı vücuduna göre sıcak oluyodu hafif ateş gibi bişeyleri ağzına götürüp tanımak gibi değil ısırmaya çalışıyodu salyası fazlaydı ve huzursuzluğu vardı bizimkinin belirtileri böyleydi