• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar seçimden sonra memlekete gidecektik. Ama erken de gitmek istemiştim akşam konuştuk cumartesi bırakayım dedi eşim arabayı da bana bırakacak. Annemde kalacağım . İki üç gün de ablamda kalırım yağmur soğuk olursa. Gerçi ısınmış havalar Adana'da . Eşim geri dönüp 1 hafta sonra gelecek.
Çok özledim ailemi Nisan'da da işe başlayacağım, tekrar görmek temmuz da ancak. Erken gitmek fikri çok kötü değil di mi. 🙊

Kızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim 🤣🤣🤣
neden 1 yıl beklemediniz canim

Yine gece uykuyla mucadele ile gecti aman uyanmasin diye basinda bekliyorum yattigim an kipir kipir kalk tekrar uyut yine kalksin yanima aldim biraz daha iyi uyudu ama sabaha kadar boluk porcuk uykuyla mahfoldum😭

Günaydın kızlar
Yatarken emip yattı,gece de kalktı emdi ama sabah bezi kupkuruydu beden olabilir sizce?bir gram çiş yapmamış 😞 uyandıktan sonra emerken kaksını yaptı şimdi ama çişini bütün gece yapmaması anormal değil mi?

Ya 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyor :KK43: konuşuyorum ona görev veriyorum ama olmuyor :KK43: 2 gündür de oğlumun sünneti yle uğraşıyoruz ee eşim desen ayrı ilgi bekliyor ev işi ayrı ilgi yemek yine öyle siz nasıl yapıyorsunuz Massallah
Ben de çıldırma anları yasıyorum :)))) 2 yas sendromu herseye aglama diğer taraftan küçüğü emzirme ile ugrasıyorum iki çocuk çok zor .Benimki henüz konuşamadığı için krese göndermek istemiyorum.

ah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorum 😊 benim buyuk oglum tr de kaldi o yuzden iki cocuk sayilir ama inan zor ya seviniyordum kizim 8 yasinda oldu artik zorlanmam falan diye ama daha zormus inan nasil pisman oldum yas arasi olmasaydi ded8m hep kizm col istedi 9 ay katnima yapisik gezdi hep konistu kardesiyle doguncada sahiplendi falan ama anane yanimizdaydi ananesini kiskandi zaten biraz zor bi cocuk canim senin buyuk kac yasinda ergenlikten olmasin ergenlige girerkende oyle alinganlik iluyormus bide biraka biliyorsan bebegi birakip buyuk kizinla bas basa disari ciksan arada yapiyoruz biz baya iyi geliyor ablamiza
Büyük oğlun kaç yaşında ki?

ah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorum 😊 benim buyuk oglum tr de kaldi o yuzden iki cocuk sayilir ama inan zor ya seviniyordum kizim 8 yasinda oldu artik zorlanmam falan diye ama daha zormus inan nasil pisman oldum yas arasi olmasaydi ded8m hep kizm col istedi 9 ay katnima yapisik gezdi hep konistu kardesiyle doguncada sahiplendi falan ama anane yanimizdaydi ananesini kiskandi zaten biraz zor bi cocuk canim senin buyuk kac yasinda ergenlikten olmasin ergenlige girerkende oyle alinganlik iluyormus bide biraka biliyorsan bebegi birakip buyuk kizinla bas basa disari ciksan arada yapiyoruz biz baya iyi geliyor ablamiza
Benim kızımda 8 yaşına girecek babamız çok yoğun çalışıyor annemde bebeğe bakamaz rahatsiz :( acaba ergenlik mi ama daha erken değilmi ki. 4 çocukta ben kesin oynatır dim ama olanlarda var 4 çocuk Allah kolaylıklar versin diyorum :)

Ben de çıldırma anları yasıyorum :)))) 2 yas sendromu herseye aglama diğer taraftan küçüğü emzirme ile ugrasıyorum iki çocuk çok zor .Benimki henüz konuşamadığı için krese göndermek istemiyorum.
Sizinki daha zor Allah yardım etsin. Benim kız büyük ama 2 yaşına geri döndü zannediyorum herşeye ağlıyor . 2 yaş kreş için erken sonra okuldan sıkılıp okula gitmiycem diye ağlıyorlar. Bizim meme reddi var tam sakinleştirip tutturuyorum kızım gelip bişeyler anlatıyor oğlum onun sesine bakcam diye memeyi bırakıyor başlıyor ağlamaya öbürü beni dinlemedin diye ağlıyor geçen oturup bende ağladım :))

Hiç öyle deme 2. çocukta bambaşka bir duygu.aşık aşık geziyoruz birbirimize 🥰
Canım çalışıyorum. Anneme ve kayınvalideme daha fazla yük olup 2.çocuğa da baktıramam :) zaten 35 yaşındayım artık benim de kafam kaldırmaz.
Oğluma tüp bebekten 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım 😊
ya böyle hikayeler çok duyuyorum. Komşumuz da ilk çocuğunu tüp bebekle yaptı sonra 4 tane daha normal yolla oldu :)))
neden 1 yıl beklemediniz canim
yaşım 35 olduğu için gereksiz zaman kaybetmek istemedik.

Günaydın kızlar
Yatarken emip yattı,gece de kalktı emdi ama sabah bezi kupkuruydu beden olabilir sizce?bir gram çiş yapmamış 😞 uyandıktan sonra emerken kaksını yaptı şimdi ama çişini bütün gece yapmaması anormal değil mi?
Terle atmış olabilirmi canım?

Canım çalışıyorum. Anneme ve kayınvalideme daha fazla yük olup 2.çocuğa da baktıramam :) zaten 35 yaşındayım artık benim de kafam kaldırmaz.

ya böyle hikayeler çok duyuyorum. Komşumuz da ilk çocuğunu tüp bebekle yaptı sonra 4 tane daha normal yolla oldu :)))

yaşım 35 olduğu için gereksiz zaman kaybetmek istemedik.
Ben de 35 im canım ve öğretmenim.aynı senin gibi süşünüyordum ama sonra büyüğüme kıyamadım.yalnız olsun istemedim kardeş kan candır yaa ❤️

kizlar rota asisinin hangisini kac gunlukken yaptırdınız size 2.ay asisindan su kadar gun sonra yapilsin dendimi .saglik ocagindakiler 1 martta 2.asisini olmustu 4 hafta sonra rota demisti.yarin 87 gunluk oluyor ve 2. ay asisindan 23 gun sonra olmus oluyor rota yapilirmi rotayi yaptırma diyen dr oldumu yan etkileri cokmu

kizlar rota asisinin hangisini kac gunlukken yaptırdınız size 2.ay asisindan su kadar gun sonra yapilsin dendimi .saglik ocagindakiler 1 martta 2.asisini olmustu 4 hafta sonra rota demisti.yarin 87 gunluk oluyor ve 2. ay asisindan 23 gun sonra olmus oluyor rota yapilirmi rotayi yaptırma diyen dr oldumu yan etkileri cokmu
Canım hastanelerde yatan çocukları gördüm ben, doktorumuz yapalım dedi, 2. Ay aşısının üzerinden hemen hemen 25 gün civarı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allaha şükür yaptırdıktan sonra bisey olmadi. Kaka sayısı fazlaydı zaten hala da aynı. Başka biseyi yok çok şükür. Pazartesi yaptirdik

Günaydın kızlar
az emdiyse ondan da oluyor bizim de bi gun sabaha kadar yapmamisti gece emdigi halde.sonra yapti .

Canım hastanelerde yatan çocukları gördüm ben, doktorumuz yapalım dedi, 2. Ay aşısının üzerinden hemen hemen 25 gün civarı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allaha şükür yaptırdıktan sonra bisey olmadi. Kaka sayısı fazlaydı zaten hala da aynı. Başka biseyi yok çok şükür. Pazartesi yaptirdik
rotariks mi yaptırdınız 2 dozdu saniirm degilmi cnm

Eklentiler

• IMG_2040.webp
    IMG_2040.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2041.webp
    IMG_2041.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 46
Back
X