• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim arkadaşım çocuğu da 10 kasım doğumlu. Doktor 4.ayda destekli oturtabilirsiniz demiş. Belki çocuğun gelişimi ile ilgilidir.
Bana dr 6. aya kadar oturtma dedi.o kadar zaman nasıl oturtmadan yapacağız çok zor oluyor.hadi 4. Ayda geçsin de 5. ayda başlarım artık destekli oturtmaya. 6. ayda ek gıdaya başlayacağız ama ek gıdaya başlamak için de kendi kendine oturabilmeli bebek diyorlar.hiç oturtmazsak nasıl birdenbire oturmayı öğrenecek bu çocuklar

Kızlar yaa, benim ilk adetim normaldi. Ikinci adet zamanımda lekelenme oldu bi kaç gün. Üzerinden şu an 12 gün geçti. Kasiklarimda batmalar var ve ara ara yine lekelenmeler oluyor.
Geçen hafta iki kere korka korka test yaptım negatifti.
Böyle bisey yasayanınız var mi? Tekrar test yapicam ama korkudan yapamıyorum😔 moralim bozuk. Gebelik olmaz demi yaa😔 olsa çıkardı demii😔 nolur yoktur diyin

Canım kapıda paket başına 5 lira ödedin mi
Özge ben makyaj fırçası söylemiştim arkadasima dün geldi. 5 tl almadılar. Postacı tanıdık sordum yok mu diye. Bazı paketlerden alıyorlar bazılarından almıyorlar neye gore bende anlamadım dedi. Artık bende sipariş vermiyorum dedi. 🤣

Kızlar seçimden sonra memlekete gidecektik. Ama erken de gitmek istemiştim akşam konuştuk cumartesi bırakayım dedi eşim arabayı da bana bırakacak. Annemde kalacağım . İki üç gün de ablamda kalırım yağmur soğuk olursa. Gerçi ısınmış havalar Adana'da . Eşim geri dönüp 1 hafta sonra gelecek.
Çok özledim ailemi Nisan'da da işe başlayacağım, tekrar görmek temmuz da ancak. Erken gitmek fikri çok kötü değil di mi. 🙊
Yooo neden kötü olsun çok iyi gelir ailenle vakit geçirmek iyi yapmışsın bence

Kızlar dün bahsetmiştim bebeğimin burnunda hırıltı vardı . Gece acile götürdüm ciğerleri temizdi cok sukur ama sabaha karşı inlemeye başladı ateşi çıktı ve bogazında da geniz akıntısı vardı . Götürdük tekrar grip olmuş kuzum o kadar keyıfsız ki o inledikce ben ağladım :/ dolven verdi ateş düşürücü olarak peditus ve burun spreyide verdi 4 aylık bebek bunları kullanabılıyo muydu

Kızlar yaa, benim ilk adetim normaldi. Ikinci adet zamanımda lekelenme oldu bi kaç gün. Üzerinden şu an 12 gün geçti. Kasiklarimda batmalar var ve ara ara yine lekelenmeler oluyor.
Böyle bisey yasayanınız var mi? Tekrar test yapicam ama korkudan yapamıyorum😔 moralim bozuk. Gebelik olmaz demi yaa😔 olsa çıkardı demii😔 nolur yoktur diyin
Ayyy benimde 2 ay normal geldi bu ay gelmedi. 2 gün önce gelmiş olması lazım ama yok test yapmaya çok korkuyorum ya hamileysem diye. Ya varsa naparim ben. Inşallah yoktur ikimizinde. 😔

Canım emziren annelerde olabiliyor öyle düzensizlikler diye biliyorum. Endişelenme zaten emzirme döneminde hamile kalmak zor bı ihtimal bı de üstüne korunuyorsun. Sanmam hiç

Ayyy benimde 2 ay normal geldi bu ay gelmedi. 2 gün önce gelmiş olması lazım ama yok test yapmaya çok korkuyorum ya hamileysem diye. Ya varsa naparim ben. Inşallah yoktur ikimizinde. 😔
Inşallah canım yaaa😔önceden heyecanla yapardık sürekli, şimdi yapmaya korkuyorum. Varsada geç öğreneyim bari diyorum. Şimdiden vicdan azabı çekiyorum, kızıma haksızlık olacak diye😔

Canım emziren annelerde olabiliyor öyle düzensizlikler diye biliyorum. Endişelenme zaten emzirme döneminde hamile kalmak zor bı ihtimal bı de üstüne korunuyorsun. Sanmam hiç
Canım evet düzensizlik olabiliyor ama hamile kalma ihtimali bile beni panikletip korkutuyor. Koruduğumuz halde olacağını sanmıyorum ama ihtimaller beni yipratiyor

Rotateq 2 aylık aşılarıyla yaptırdık. 2 aylık aşılarla yatırmasaydık 30 gün sonra yaptirmamizi söyledi doktorumuz. Çünkü rota canlı virüs içeriyor. Bence 30 günü tamamla canım. Biz yan etkisini hiç görmedik. Ama huzursuzluk ve hafif ishal yapabiliyor.
tm cnm tsk ederim

Kızlar dün bahsetmiştim bebeğimin burnunda hırıltı vardı . Gece acile götürdüm ciğerleri temizdi cok sukur ama sabaha karşı inlemeye başladı ateşi çıktı ve bogazında da geniz akıntısı vardı . Götürdük tekrar grip olmuş kuzum o kadar keyıfsız ki o inledikce ben ağladım :/ dolven verdi ateş düşürücü olarak peditus ve burun spreyide verdi 4 aylık bebek bunları kullanabılıyo muydu
Geçmiş olsun. Sadece dolven i 6 aydan büyük bebeklere kullaniliyor diye biliyorum. Diğerleri hakkında fikrim yok.

Canım evet düzensizlik olabiliyor ama hamile kalma ihtimali bile beni panikletip korkutuyor. Koruduğumuz halde olacağını sanmıyorum ama ihtimaller beni yipratiyor
bn mersk ediyorum valla korunmadan kalirmiyim acaba diye:) tek çizgilerden koleksiyonum vardi resmen gebelik testlerinden.hatta hamile kalirsam bi gun cift girdugum testi duvarıma tablo olarak asicam derdim;))tabi asmadim sakliyorum 3 yilda bi tane grmusum cifti atarmiyim;))

bn mersk ediyorum valla korunmadan kalirmiyim acaba diye:) tek çizgilerden koleksiyonum vardi resmen gebelik testlerinden.hatta hamile kalirsam bi gun cift girdugum testi duvarıma tablo olarak asicam derdim:KK66:)tabi asmadim sakliyorum 3 yilda bi tane grmusum cifti atarmiyim:KK66:)
Aman canım, ugrasmadigin zaman kalırsın. Ben hamile kalmadan önce sabah akşam test yapıyordum 😂 allahtan niyetlendigimiz ay kaldım.Yoksa 2 cumhuriyetlik para giderdi 😂

Ben tam çift çizgi bile göremedim, ufacık silik vardı hemen hastaneye koştuk taa adanadan gelip 😂😂

Kızlar instagramdaki büşra nur çaların bebeğiyle bizim aramızda 1 hafta var. 9 kasımda doğum yapmış. Ama şuan bebeğini destekle oturtuyor. Çok erken değil mi ya? Bize doktor daha oturtmuyoruz dedi.

Bende bu büşrayla aynı gün dogum yaptım ama oturtmak ne kelime yastık bile koymuyorum başına 6 aylık dedi doktor

[/QUOT
😂 yapasım varda gel gör ki mahir bırakmıyor normalde bu saatte uzun öğle uykusu olurdu da inat etmiş uyumuyor.
aynn böcügu ölmüş mu derlerdi neyse ondan oldum herhalde hoş oğlusum da izin vermiyo da evi b.k goturuyo:))

ben de sıvı deterjan deneyeceğim canm. mustela iyi geliyor bize de.
Canım inşallah sıvı deterjan iyi gelir sabun tozu doğal ama bence ne kadar yıkansa da kalıntısı kalıyor sanırım . Ben 50 de yıkadım çok çamaşır olsa bile bir yemek kaşığı koyduk ama yine de makinenin kapak kısmı bembeyaz oluyordu kalıntısından. Sanırım daha yüksek derece gerekiyor ☹️ o da mümkün değil 50 de bile çekti bazı kıyafetleri.
Ben sıvı deterjanı bile yarım kapak koyuyorum hala. Yağlı salçalı bir kıyafeti yok sonuçta. Sonra tekrar durulama olunca hiç sorun olmuyor.. benim oğlumun da cildi kuru baya. Kaşınma ya müsait. Ama sorun olmadı sıvı deterjan ile

Back
X