2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sut diyeti yapanlar vardi sadece sut mu yenmiycek yumurtada var miydi.
Ben yapmıyorum ama biliyorum yumurta yiyebilirsin canm. Süt ürünleri yemeyeceksin. Peynir yoğurt tereyağı içinde süt olan pasta börek tatlılar, krep pankek gibi şeyler, markette satılan ve içinde süt, peynir, peyniraltı suyu olan tüm gıdalar yasak. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Kızlar bebeğim grip ve salı gunu aşısı var . Grıpken aşı yapılabılıyor mu ? Kımı yapılır yazmıs nette kımı yapılmaz .

Kizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
Bexsero ilk dozu 3.ayda olduk.3,5,15 galiba digerini bilmiyorum. Ama nimenrix 1 yasjndan sonra yaziyor nette.
Bizim 3.ayda yapıldı nimenrix
3.ayda yapılan bexsero olandır canım. Nimenrix 1 yaş sonrası yazıyor şimdi baktım netten

Bexsero ilk dozu 3.ayda olduk.3,5,15 galiba digerini bilmiyorum. Ama nimenrix 1 yasjndan sonra yaziyor nette.

3.ayda yapılan bexsero olandır canım. Nimenrix 1 yaş sonrası yazıyor şimdi baktım netten
1 yas oncesi de oluyormus cnm doktorumuz 6.ayda yapalim erken koruyuculuk sağlasın dedi yani 6. 12. Ayda nimenrix 2 doz yada 1 yas 1 doz bexero da 7.9. Aylarda olucakmis bide 27 aylikken hatirlatma asisi

Son düzenleme:

Hayır özellikle nimenrix istedi doktor hatta aşıyı biz aldık adını da yazdı verdi

Tam bir gezenti oldum . Gezmeye gelince canavar gibiyim iş yapmaya gelince her yerim ağrıyo😂😂😂
Valla hava burda bile ısındı orayı düşünemiyorum evde oturmak sıkıyor haliyle. Yaparsın bi ara. Benim Bide yapmadıkça büyüyor gözümde. Eşime kızıyorum ev ne halde bu niye burda tipik takıntılı başak burcuyum işte😶

Ben evdeki günlük işimi yapamazsam dışarıda huzurlu mutlu olamıyorum aklımda kalıyor illa o evin işi öğlene kadar bitecek süpürüyorum toz alıyorum tuvalet lavabo ovuyorum hergün oturduğumuz televizyonlu odayı sirkeli suyla siliyorum çamaşırı ütüyü yemeği takmam kafama ama ev işi ev toplama bitecek yarına erteleyemem gecede olsa yaparım Samsun da havalar uzun zamandır çok soğuk ya

Back
X