2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bide aynı köyden diyorsun ailesinin şimdiye kadar arayıp en azından özür dilemesi gerekirdi .. bence şikayetiniz iyi olmuş . Farkında olmadan yapılsa neyse ama kasti olan her hareket karşısındayım i. Gelmiş geçmiş olsun şnşallah canım 😢
Çok sağol kuzum benim bakalım ne olacak❤😞

Ckolatakahve Ckolatakahve canm cok gecmis olsun kuzum nasil aglamistr sukur ckmams kotu birsy sevindim cnm herlde benm basma gelse bendn cok esim cldrirdi herlde sinrden mahvederdi cok sinrli helede kizina birsy olsn cldryr hakli olrk senn esnn snrlenmesi norml tam okuyamadm okudklarmda solym dedm cnm smdi nasl bebegn nasl oldu
Tesekkur ederim canım benim düzeldi gibi şükürler olsun 😔 sinirlensekte kendimize sahip çıkmalıyız haklıyken haksız duruma düşmemek için. Bunada şükür diyorum ben

Yok kuzum ne aradılar, ne sordular. Polis, jandarma evlerine varınca arayıp sorarlar.
Ciddiye almasam bile katlanamıyorum artık canım. Bi adam böyle şeyleri nasıl söyler. Hiç bir zaman bizi önemsemedi ki 😔
Bisey olsa sen mi üzüleceksin, sen mi bakacaksın diyorum geç o işleri diyor.
El bizden kıymetli!!
Canim merak ettim sizi kuzun nasil ?
Birak baban ne derse desin esinle 2niz ne karar veriosaniz o. Bu yuzdende kusucekse sana birak kussun

Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!😖 ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum 😞
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor. 😖
Hemen acile geldik 😞 kızıma mecbur tomografi cekildi😭 durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş 😞 eşim deli gibi dolanıyo şu an 😢 gözetim altında kızım hala 😭😭😭
Çok geçmiş olsun canım kıyamam yavrum nasıl canı yanmıştır. Minicik onlar daha ne kadar canları var. Çok şükür bisey olmamış. Allahım korumuş meleği . Işte böyle terbiyesizce yetiştiriyorlar çocukları sokağa salıyorlar herşey beklenir bu tarz çocuklardan. Kasten yapmış gibi resmen. Alıp bi güzel dovuceksin. Babana ayrı sinir oldum ne demek köylü yaaa. O köylünse digeride kendi kanindan. Canının canı. Nasıl bi düşünce tarzıdır. Siz cekmeyin sikayetinizi geri. O gerizekalı çocuğa da ders olsun hiç sanmıyorum ama !. Arasın dursun baban açmamakla en güzelini yapiyosun. Torununun kızının halini hatrini sormak için aramayan adam elin oğlu için defalarca arıyor. Allah onada akıl fikir versin. Kusura bakma ama bu kadar eli düşünen torununu düşünmeyen insandan iyilik bekleme zaten. Orda çocuğu bulup bi güzel dövmesi lazımdı madem köylüsü. Aynı şeyi senin kızın başka bi bebeğe top atsa bu tavrı takınır mi acaba ?????
Sende düşünme kendini üzme bensum iyimiz çok şükür. Eşinin de o an kızması bağırması çok normal adam deliye dönmüştür. Çok şükür ki kötü bisey olmamış. Kıyamam ona öp kokla benim için.

Ne farkli cnm 3 ayda yoktu 4 ayda var bizim senn ole degilmiydi kadam karisti
Devletin aşı takvimi değil canım, Menenjit aşısının vurulduğu aylar canın farklı farklı . Bize nimerix vurdular 3.5 ve 12 aylarda diğer dozları. Kızlara farklı aylar söylemişler herkese farklı aşı takvimi uyguluyorlar özel aşılarda Bikaç alternatif var sanırım

Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?

Canim merak ettim sizi kuzun nasil ?
Birak baban ne derse desin esinle 2niz ne karar veriosaniz o. Bu yuzdende kusucekse sana birak kussun
Iyi allaha şükür kuzum ama bu sefer ben iyi değilim. Uyuyakaldigim her an kızımın öldüğünü (allah korusun düşüncesi bile delirtiyor) görerek uyandim😭 kaç defa nefes alışverişini izledim. Uykusuzum ve hala korkuyorum 😞 inşallah şimdiden sonra bisey olmaz 😔

Biraz önce kahvaltı yaparken konuştuk eşimle. Şikâyetçi olmasak mi dedim. Annesi babası kim bilir ne kadar üzülürler dedim. Çocuk daha önce arabanın altında kalmış, el bebek gül bebek büyümüş 😭 hiç icimden gelmiyo şikayetçi olmak. Ama bi taraftan da hiç özür dilerim nasıl oldu çocuk diye aramadı. Hanı aynı koylulerdi, istese numaramızı çok rahat bulur.

Acaba şikayetçi olup ders verip uzlaşmada mi uzlaşsak diyorum. Kafam çok karışık.
Aslında ders vermek istiyorum ama bi tarafimda istemiyor. Bilemiyom.
Benim kızımın hiç değeri yok babamın yanında ona üzülüyorum 😭 elin çocuğuna üzülüyor, bizimkisine hicc

Çok geçmiş olsun canım kıyamam yavrum nasıl canı yanmıştır. Minicik onlar daha ne kadar canları var. Çok şükür bisey olmamış. Allahım korumuş meleği . Işte böyle terbiyesizce yetiştiriyorlar çocukları sokağa salıyorlar herşey beklenir bu tarz çocuklardan. Kasten yapmış gibi resmen. Alıp bi güzel dovuceksin. Babana ayrı sinir oldum ne demek köylü yaaa. O köylünse digeride kendi kanindan. Canının canı. Nasıl bi düşünce tarzıdır. Siz cekmeyin sikayetinizi geri. O gerizekalı çocuğa da ders olsun hiç sanmıyorum ama !. Arasın dursun baban açmamakla en güzelini yapiyosun. Torununun kızının halini hatrini sormak için aramayan adam elin oğlu için defalarca arıyor. Allah onada akıl fikir versin. Kusura bakma ama bu kadar eli düşünen torununu düşünmeyen insandan iyilik bekleme zaten. Orda çocuğu bulup bi güzel dövmesi lazımdı madem köylüsü. Aynı şeyi senin kızın başka bi bebeğe top atsa bu tavrı takınır mi acaba ?????
Sende düşünme kendini üzme bensum iyimiz çok şükür. Eşinin de o an kızması bağırması çok normal adam deliye dönmüştür. Çok şükür ki kötü bisey olmamış. Kıyamam ona öp kokla benim için.
Çok teşekkür ederim canım benimm❤iyice öper koklarım teyzesi❤❤ buna çok şükür.

Bilmiyorum, bi düşünüyorum. Belki bizim kızda ilerde böyle bisey yapacak, biz durduramicaz diyorum. 😔 inan kızıma mi üzülsem, eşimin o haline mi, babamın dediklerine mi yoksa çocuğun durumuna mi bilemiyorum.
Babam hiç bir zaman bizi savunmaz ki, hep böyleydi 😭😭 başkaları bizle kavga eder hakli da olsam babamdan ben dayak yerdim 😭😭😭😭 önce o kadar zoruma gitmiyordu ama şimdi daha bi başka oluyor. Ben canımın canını nasıl düşünmem! Insan hiç mi üzülmez😭😭 topun neyi şikayet edilir diyor bide 😭 hiç mi gözünde değerimiz yok.

Bu yaşta delirtti beni sağolsun. Ona karşı duracak gücüm kalmadı. Hep ezdi, hep ezdirdi.
Benim cocuklugumu yaşatması, travma yaptı. O çocuğa da hiç küçük de olsa travma yaşatmak istemiyorum bu yüzden.
Bilmiyorum ne yapicam bilmiyorum. Biktim usandım.

Iyi allaha şükür kuzum ama bu sefer ben iyi değilim. Uyuyakaldigim her an kızımın öldüğünü (allah korusun düşüncesi bile delirtiyor) görerek uyandim😭 kaç defa nefes alışverişini izledim. Uykusuzum ve hala korkuyorum 😞 inşallah şimdiden sonra bisey olmaz 😔

Biraz önce kahvaltı yaparken konuştuk eşimle. Şikâyetçi olmasak mi dedim. Annesi babası kim bilir ne kadar üzülürler dedim. Çocuk daha önce arabanın altında kalmış, el bebek gül bebek büyümüş 😭 hiç icimden gelmiyo şikayetçi olmak. Ama bi taraftan da hiç özür dilerim nasıl oldu çocuk diye aramadı. Hanı aynı koylulerdi, istese numaramızı çok rahat bulur.

Acaba şikayetçi olup ders verip uzlaşmada mi uzlaşsak diyorum. Kafam çok karışık.
Benim kızımın hiç değeri yok babamın yanında ona üzülüyorum 😭 elin çocuğuna üzülüyor, bizimkisine hicc
cocuklar oynarken bebegin kafasina yanl8slikla geldiyse sikayet etme derim kasıtlı yapmamistir heralde bebege vurmak icin degilmi cnm.gexmus olsn

Canim cok haklisin. Normalde hic bisey yokken bile gece uyanip bakioruz iyimi die boyle bi durumda yasadiklarin cok normal. Allahin izniyle busey olmaz icini fersh tut. Hadtaneyede goturdunuz bisey olsa birakmazlardi.
Ailesi arasa bi izur dileseler sikayetci olma cocuk bu dicem ama hic aramamislar. Seninki el kadar bebek sen en iyisini bilirsin ama bnce cekme sikayetini. Ilerleyen duruma gore yine karsi tarafin tutumuns gire gerekirse degerlendirirsin.
Babanla ilgili daga oncede problem olmustu yanlis hatirlamiosam madem bu kadar degersiz torunu goturme bidaha

cocuklar oynarken bebegin kafasina yanl8slikla geldiyse sikayet etme derim kasıtlı yapmamistir heralde bebege vurmak icin degilmi cnm.gexmus olsn
Topu kuzenim aldı canım, kuzenimden alıp ayağına indirmiş ve tek vuruşta kızımın kafasına geldi. Normal gelmiyor hiç bana

Canim cok haklisin. Normalde hic bisey yokken bile gece uyanip bakioruz iyimi die boyle bi durumda yasadiklarin cok normal. Allahin izniyle busey olmaz icini fersh tut. Hadtaneyede goturdunuz bisey olsa birakmazlardi.
Ailesi arasa bi izur dileseler sikayetci olma cocuk bu dicem ama hic aramamislar. Seninki el kadar bebek sen en iyisini bilirsin ama bnce cekme sikayetini. Ilerleyen duruma gore yine karsi tarafin tutumuns gire gerekirse degerlendirirsin.
Babanla ilgili daga oncede problem olmustu yanlis hatirlamiosam madem bu kadar degersiz torunu goturme bidaha
Canım onun için değil dedem için gitmiştim 😭 rahmetli dedem beni hep ona karşı korur savunurdu 😭😭😭 eşimde o yüzden kızıyor. Ne vardı gitmeseydik böyle olmayacaktı diyor.
Evet daha önceden de problem olmuştu. Baba diye bisey diyemiyorum hala korkuyorum napayım. 😔

Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?
Ben ilk günden beri yeni doğan diye yanlışlıkla unibaby sensitive kullanmışım 2.ayda fark ettim ama degistirmedim artık. Hiç kızarıklık falan yaşamadık. Bide ebebek baby me var oda güzel indirimde almıştım daha kiza kullanmadım ama 1 paketi kendim kullanip denedim sorun yok gibi.

Back
X