• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?
e bebegin su pamuk mendili babyme galiba kiz icin 0embe erkek icin mavi paketli varya onu kullandim ortanca kizimada onu kullandim cok memnunum fiyatida baya uygun digerlerine gore

Iyi allaha şükür kuzum ama bu sefer ben iyi değilim. Uyuyakaldigim her an kızımın öldüğünü (allah korusun düşüncesi bile delirtiyor) görerek uyandim😭 kaç defa nefes alışverişini izledim. Uykusuzum ve hala korkuyorum 😞 inşallah şimdiden sonra bisey olmaz 😔

Biraz önce kahvaltı yaparken konuştuk eşimle. Şikâyetçi olmasak mi dedim. Annesi babası kim bilir ne kadar üzülürler dedim. Çocuk daha önce arabanın altında kalmış, el bebek gül bebek büyümüş 😭 hiç icimden gelmiyo şikayetçi olmak. Ama bi taraftan da hiç özür dilerim nasıl oldu çocuk diye aramadı. Hanı aynı koylulerdi, istese numaramızı çok rahat bulur.

Acaba şikayetçi olup ders verip uzlaşmada mi uzlaşsak diyorum. Kafam çok karışık.
Aslında ders vermek istiyorum ama bi tarafimda istemiyor. Bilemiyom.
Benim kızımın hiç değeri yok babamın yanında ona üzülüyorum 😭 elin çocuğuna üzülüyor, bizimkisine hicc
Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim korumus gene cok sukur iyi suan sanirim deilmi biz gozumuzden sakinirken boyle bisey yasaman cok uzucu kendimi senin yerine koyuyorum cok haklisin evladinin cani yanmasi bide kafa bsey olacak korkusu ustune babanin bu tutumu cok ama cok üzücü sen dogrusunu bilirsin gene ama bence sikayetci olmayin ailesinin arayip ozur dilemesi lazim kesinlikle oda belki bilerek isteyerek bu sekilde olacagini bilmeden vurmustur topa ailesi arasa durumu nasil bebegin iyi mi dese sizin bebiste iyi ise icinizdeki ofke gecer ama suan ofkelisiniz hakli olarak bi ozur bile gelmedigu icin rabbim evlatlarimizi korusun

Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim korumus gene cok sukur iyi suan sanirim deilmi biz gozumuzden sakinirken boyle bisey yasaman cok uzucu kendimi senin yerine koyuyorum cok haklisin evladinin cani yanmasi bide kafa bsey olacak korkusu ustune babanin bu tutumu cok ama cok üzücü sen dogrusunu bilirsin gene ama bence sikayetci olmayin ailesinin arayip ozur dilemesi lazim kesinlikle oda belki bilerek isteyerek bu sekilde olacagini bilmeden vurmustur topa ailesi arasa durumu nasil bebegin iyi mi dese sizin bebiste iyi ise icinizdeki ofke gecer ama suan ofkelisiniz hakli olarak bi ozur bile gelmedigu icin rabbim evlatlarimizi korusun
Tesekkur ederim canım. Sadece birazcık ders alsın ama aklında travma olarak kalmasın istiyorum. Bilemiyorum ne olacak. Evet hiç bisey dememeleri insanın canını sıkıyor. Sakince düşününce eşimde hak verdi ama bi uyarı gerekiyor. Duran topu niye gicikligina oynar ki koskoca cocuk. Kuzenim aldi topu, o onda alip vurmus. Vurar vurmazda bize geldi nasil oluyorsa. Ne yapsak bilemedik kuşum.

Lcw de yeni sezonda indirim var kızlar baharlık bişeyler aldım kızımın hiçbirşeyi Yok daha almam lazımda kartta para bitti inşallah 4 üne kadar indirim devam eder ek gıda zamanı çok kıyafet lazım oluyor

Eklentiler

• IMG_2159.webp
    IMG_2159.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2160.webp
    IMG_2160.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2161.webp
    IMG_2161.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2162.webp
    IMG_2162.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2163.webp
    IMG_2163.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 27
Tesekkur ederim canım. Sadece birazcık ders alsın ama aklında travma olarak kalmasın istiyorum. Bilemiyorum ne olacak. Evet hiç bisey dememeleri insanın canını sıkıyor. Sakince düşününce eşimde hak verdi ama bi uyarı gerekiyor. Duran topu niye gicikligina oynar ki koskoca cocuk. Kuzenim aldi topu, o onda alip vurmus. Vurar vurmazda bize geldi nasil oluyorsa. Ne yapsak bilemedik kuşum.
Gecmis olsun canim Allah korumus birseyi yok insallah. Ben olsam arayip ozur dilemezlerse simayetci olurdum sanirim. Mutlaka ozur dilemeleri gerekir basit birsey degil bu.

Lcw de yeni sezonda indirim var kızlar baharlık bişeyler aldım kızımın hiçbirşeyi Yok daha almam lazımda kartta para bitti inşallah 4 üne kadar indirim devam eder ek gıda zamanı çok kıyafet lazım oluyor
çok güzel şeyler almışsın canım. Güle güle giysin prenses :KK200: Ben bir süre birşey almayacağım. İnşallah yani :-) Hediye falan çok geldi. Bir çoğu da giydiremeden küçüldü. Onları tüketmem lazım.

Gecmis olsun canim Allah korumus birseyi yok insallah. Ben olsam arayip ozur dilemezlerse simayetci olurdum sanirim. Mutlaka ozur dilemeleri gerekir basit birsey degil bu.
Teşekkür ederim canım benim. Allah a şükür iyi gibi şu an. Galiba çocuk ailesine bir şey dememiş. Yoksa aranırdı yaa. Benim çocuğum öyle bisey yapsa evlerine kadar gider defalarca özür diler çocuğuma da diletirdim.
Hiç bilmiyorum ne olacak. Eşim işte şu an. Karakola çağırdılar bugün. Ne yapacağı belli değil. Olmaya da biliriz

Teşekkür ederim canım benim. Allah a şükür iyi gibi şu an. Galiba çocuk ailesine bir şey dememiş. Yoksa aranırdı yaa. Benim çocuğum öyle bisey yapsa evlerine kadar gider defalarca özür diler çocuğuma da diletirdim.
Hiç bilmiyorum ne olacak. Eşim işte şu an. Karakola çağırdılar bugün. Ne yapacağı belli değil. Olmaya da biliriz
Evet soylememistir bence de. Yoksa ararlardi. Siz daha iyi bilirsiniz tabi canim insallah biraz da olsa korkmustur ve uzulmustur o cocuk.

Kızlar ise başlamama az kaldı. Artık pamuk yerine ıslak mendil e geçiş yapmak istiyorum. Unibaby yenidoğan ıslak mendil i haricinde kullanıp memnun olduğunuz ıslak mendil var mı?

Sleepy yenidoğan islak mendili, öncesinde baby me ninkini kullanmıştım koku vardi hafif bunda hic koku falan yok kendi cildimde de denedim memnun kaldım.

Çok teşekkür ederim canım benimm❤iyice öper koklarım teyzesi❤❤ buna çok şükür.

Bilmiyorum, bi düşünüyorum. Belki bizim kızda ilerde böyle bisey yapacak, biz durduramicaz diyorum. 😔 inan kızıma mi üzülsem, eşimin o haline mi, babamın dediklerine mi yoksa çocuğun durumuna mi bilemiyorum.
Babam hiç bir zaman bizi savunmaz ki, hep böyleydi 😭😭 başkaları bizle kavga eder hakli da olsam babamdan ben dayak yerdim 😭😭😭😭 önce o kadar zoruma gitmiyordu ama şimdi daha bi başka oluyor. Ben canımın canını nasıl düşünmem! Insan hiç mi üzülmez😭😭 topun neyi şikayet edilir diyor bide 😭 hiç mi gözünde değerimiz yok.

Bu yaşta delirtti beni sağolsun. Ona karşı duracak gücüm kalmadı. Hep ezdi, hep ezdirdi.
Benim cocuklugumu yaşatması, travma yaptı. O çocuğa da hiç küçük de olsa travma yaşatmak istemiyorum bu yüzden.
Bilmiyorum ne yapicam bilmiyorum. Biktim usandım.

Baban gerçekten bir tuhaf, esas onun tepki vermesi gerekirdi cocugu ailesine şikayet etmesi gerekirdi hiç olmazsa.

Back
X