2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

Merhaba bende pko hastasıydım ve daha tedavimin ilk ayında Rabbimin izniyle hamile kaldım hala inanamiyorum bu kadar erken olacağını düşünmemiştim. Şuan 4+4 hamileyim

Kızlar hepinizi tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin. Hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar inşallah
Kandiliniz mübarek olsun bu mubarek gunde dua bekliyorum hepinizden 3.5 yıldır bekliyorum mucizemi.hamilelerin duası kabul olurmus buna cok inanıyorum ismen(bahar)dua ederseniz cok sevinirim

Merhaba anne adaylari :) 2 yillik evliyim. bende 2018 ocak sonu subat başi gibi anne olacagim Allah nasip ederse. Su an 7 haftamiz bitti. Cok fazla mide bulantim var. Herseyden tiksinir oldum evim kokuyor mobilyam kokuyor mutfaga giremiyorum. Aldigim en ufak kokuda ögürüyorum. Sutten yumurtadan kotu oluyorum hic bisey yiyemiyorum. Cubuk kraker yiyebiliyorum sadece. Aranizda benim gibi olan var mi. Allah yardimcimiz olsun 3 aydan sonra duzelir diyorlar

K kavalakurabiyesi benim de ayni kusma ve bulanti 12.haftadan sonra azalmaya başlıyor ilaç kullaniyorum şu an...su icmek bile işkence gibi rabbim sabir versin saglikla sihhatle kucagimiza alalim evlatlarimizi....

Evet gercekten su icmek bile iskence gibi. Allah yardimcimiz olsun. Bebeklerimiz saglikli olsun insallah

beni yeni aranıza katıldım İnşallah. 2018 martın ilk haftası sanırım daha dr.a bile gitmedim

7.-8. hafta gitmek daha garanti oluyor. Hem görmek hem kalp atışını duymak için ^-^ Şimdi kaç haftalık oluyorsunuz?
en son adet tarihim 25 mayıs ama 10 gün sürdü 2 haziran da bitti.. en fazla 20 günlüktür. internetten hesaplatınca 4 haftalık çıkıyor. siteden baktım şimdi beta hcg değerim 115,64..
haftaya gitmiyim mi dr. a
aile hekimi kan değerlerin çok iyi ilaca gerek yok dedi telefonda

Eklentiler

• rrr.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bence bekle ama sen bilirsin. Ben 8+5 te gittim gerçi niyetim o kadar geç gitmek değildi ama doktorum anca o gün uygundu. Beklemek çok zor oldu ama bebeğimi ve kalp atışını görebildim ^-^ Şimdi gidersen bebek gözükmüyor falan denilirse canın sıkılabilir. Dediğim gibi yine de sen bilirsin :)

Bir de tiroit in nasıl? Benim yüksek çıktı :/ Kan değerlerin çok iyi maşaallah ^-^

bugün aile hekimine gittim sadece bunlara baktı triode bakılmadı.
troid ilaçla düşürülüyor değil mi
Evet hematolojiye gitmem gerekiyor en yakın zamana randevu aldım bekliyorum. Kanda TSH değerine bakılıyor benim 6 küsür çıktı. 4 lerde olması gerekiyormuş en fazla :/ Bir de demir düşük çıktı ama onun için ilaç içmeye başladım .

benim arkadaşımında yüksek çıktı ilaç kullandı bir sorun olmadı 5 aylık hamile şuanda

Selamlar bende dün öğrendim hamile olduğumu test yapmıştım bugün yine yaptım yine pozitif, üçüncü bebeğim olacak inşallah sat 30 mayıstı

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2491.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…