- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Allah kolaylık versin ^-^ İlk çocuklarınız mı olacaklar? :)Kızlar merhaba
8 haftalık hamileyim hem de ikiz
HayırAllah kolaylık versin ^-^ İlk çocuklarınız mı olacaklar? :)
bnm ilk bole dgldi rahttm nasl gecti anlmdm ama bu braz zor ama olsn gecer cuma gunu gelsnde bbgmi gorym allhn iznyleZ Zeynepaltug benim ilki de böyleydi ordan idmanliydim aslinda ama geçmiş gün cabuk unutuluyormus bunu anladim
3 kardeş olacaklar yani ne güzel :) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ^_^Hayır
kızım 5 yaşında
bir kardeşi olsun yalnız kalmasın diyordum ki inşallah 2 kardeşi olacak
K kavalakurabiyesi benim de ayni kusma ve bulanti 12.haftadan sonra azalmaya başlıyor ilaç kullaniyorum şu an...su icmek bile işkence gibi rabbim sabir versin saglikla sihhatle kucagimiza alalim evlatlarimizi....
7.-8. hafta gitmek daha garanti oluyor. Hem görmek hem kalp atışını duymak için ^-^ Şimdi kaç haftalık oluyorsunuz?beni yeni aranıza katıldım İnşallah. 2018 martın ilk haftası sanırım daha dr.a bile gitmedim
en son adet tarihim 25 mayıs ama 10 gün sürdü 2 haziran da bitti.. en fazla 20 günlüktür. internetten hesaplatınca 4 haftalık çıkıyor. siteden baktım şimdi beta hcg değerim 115,64..7.-8. hafta gitmek daha garanti oluyor. Hem görmek hem kalp atışını duymak için ^-^ Şimdi kaç haftalık oluyorsunuz?
Bence bekle ama sen bilirsin. Ben 8+5 te gittim gerçi niyetim o kadar geç gitmek değildi ama doktorum anca o gün uygundu. Beklemek çok zor oldu ama bebeğimi ve kalp atışını görebildim ^-^ Şimdi gidersen bebek gözükmüyor falan denilirse canın sıkılabilir. Dediğim gibi yine de sen bilirsin :)en sın adet tarihim 25 mayıs ama 10 gün sürdü 2 haziran da bitti.. en fazla 20 günlüktür. internetten hesaplatınca 4 haftalık çıkıyor. siteden baktım şimdi beta hcg değerim 115,64..
haftaya gitmiyim mi dr. a
aile hekimi kan değerlerin çok iyi ilaca gerek yok dedi telefonda
Bir de tiroit in nasıl? Benim yüksek çıktı :/ Kan değerlerin çok iyi maşaallah ^-^en son adet tarihim 25 mayıs ama 10 gün sürdü 2 haziran da bitti.. en fazla 20 günlüktür. internetten hesaplatınca 4 haftalık çıkıyor. siteden baktım şimdi beta hcg değerim 115,64..
haftaya gitmiyim mi dr. a
aile hekimi kan değerlerin çok iyi ilaca gerek yok dedi telefonda
bugün aile hekimine gittim sadece bunlara baktı triode bakılmadı.Bir de tiroit in nasıl? Benim yüksek çıktı :/ Kan değerlerin çok iyi maşaallah ^-^
Evet hematolojiye gitmem gerekiyor en yakın zamana randevu aldım bekliyorum. Kanda TSH değerine bakılıyor benim 6 küsür çıktı. 4 lerde olması gerekiyormuş en fazla :/ Bir de demir düşük çıktı ama onun için ilaç içmeye başladım .bugün aile hekimine gittim sadece bunlara baktı triode bakılmadı.
troid ilaçla düşürülüyor değil mi
benim arkadaşımında yüksek çıktı ilaç kullandı bir sorun olmadı 5 aylık hamile şuandaEvet hematolojiye gitmem gerekiyor en yakın zamana randevu aldım bekliyorum. Kanda TSH değerine bakılıyor benim 6 küsür çıktı. 4 lerde olması gerekiyormuş en fazla :/ Bir de demir düşük çıktı ama onun için ilaç içmeye başladım .
Annem ve ablamda da yüksekti. Hatta annemden kardeşime geçti. Bu yüzden biraz korkuyorum.benim arkadaşımında yüksek çıktı ilaç kullandı bir sorun olmadı 5 aylık hamile şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?