2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

Merhaba kizlar bende araniza katildim 7+4 deyim kalp atisi felan hersy duyuldu cok sukur hersey yolunda istahsizlik yasiyorum sadece yasayan vr mi aranizda

ne güzel canım darısı başımıza:) 7haftalık mıydınız siz?

Hamilelik testinde cikti mi hamileliginiz?daha cok erken gibi geldi bana bende ayni durumdayim cunku bekliyorum
Evet tabikide cıktı salı 67.57 kanda cıktı simdi idrar testlerim kopkoyu erken yumurtladım suanda normalde 12 haziran bat ama hamileyim 12mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım

Eklentiler

• IMG_1672.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 32
Evet tabikide cıktı salı 67.57 kanda cıktı simdi idrar testlerim kopkoyu erken yumurtladım suanda normalde 12 haziran bat ama hamileyim 12mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım
Benimde 13mayisti sat ama bu kadar erken yumurtlama olabilecegini hic dusunmemistimBen ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum kendim icin.

Kızlar şuanda benimki 6+5 mide buantilarim yüzünden ölüyorim. Herşey ama herşey kokuyor midemo bulandırıyor. Sizinde böyle şikayetleriniz varmi

Kızlar şuanda benimki 6+5 mide buantilarim yüzünden ölüyorim. Herşey ama herşey kokuyor midemo bulandırıyor. Sizinde böyle şikayetleriniz varmi
Canım ne zamam basladı bulantı geçer insakllah biran öncr rahat bi gebelik olur.ben suan 5+6dayım yarın 6.haftaya giricem korkuyorum olur mu 6dan sonra diye o yüzden ne zaman başladı sizin merak ediyorum

Canım ne zamam basladı bulantı geçer insakllah biran öncr rahat bi gebelik olur.ben suan 5+6dayım yarın 6.haftaya giricem korkuyorum olur mu 6dan sonra diye o yüzden ne zaman başladı sizin merak ediyorum
Dün basladi canim.inanki hayattan sogudum. Sabah kusmalardan uyanmaya korkuyorum. Bütün yattim. Hic bişey yiyemedim. Tansiyonum yerlerde. Ancak eşimin zoruyla bir iki lokma yedim demin. Inş. Seninki böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…