- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Merhaba canim bende ocak 14 de dogun yapicamewt cnm gttm 4+5 iken keseyi gordm ocak 14 e denk gelyo suan 6+4 um
ne güzel canım darısı başımıza:) 7haftalık mıydınız siz?kesinlikle bu söylediğine katılıyorum burda kim bilinçli anneler den de fikir almış başını oluyoruz
canım az önce doktordan geldim kalbinin attığını gördük doktor gösterdi ama çok küçük haftaya felç sesini dinleyeyim dedi çok şükür orda minicik bir ışık göz kırpıyordu bana
Aynen canim 7+4 oldu bugun sizde duyarsinizzzne güzel canım darısı başımıza:) 7haftalık mıydınız siz?
evet canım ilerleyen günlerde inşallah biz 5+6 olduk bugün :)Aynen canim 7+4 oldu bugun sizde duyarsinizzz
Yok Can'ım 6 haftalıkne güzel canım darısı başımıza:) 7haftalık mıydınız siz?
Tam 6 haftalık canımAynen canim 7+4 oldu bugun sizde duyarsinizzz
hoşgeldin canım aynıyız seninle :)sağ salim doğsun inşallah bebeklerimizMerhaba kızlar bende 5+6 günlük hamileyim. Keseyi gördük haziran 12 de kalp atışı için gideceğiz benim doğumum da ocak sonuna denk geliyor
hoşgeldin canım aynıyız seninle :)sağ salim doğsun inşallah bebeklerimiz
Hamilelik testinde cikti mi hamileliginiz?daha cok erken gibi geldi bana bende ayni durumdayim cunku bekliyorumSelam bende katıldım aranıza kızım 2 yasında ben hamile oldugımu ögrendim istiyorduk Zaten allahım nasip etti tekrardan şükür :)
Evet tabikide cıktı salı 67.57 kanda cıktı simdi idrar testlerim kopkoyu erken yumurtladım suanda normalde 12 haziran bat ama hamileyim 12mayısta oldum 17 mayısta yumurtladımHamilelik testinde cikti mi hamileliginiz?daha cok erken gibi geldi bana bende ayni durumdayim cunku bekliyorum
Benimkide ocakkkkkkbenim hamileym ocaga denk geliyor benimki sizinki?
Benimde 13mayisti sat ama bu kadar erken yumurtlama olabilecegini hic dusunmemistimBen ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum kendim icin.Evet tabikide cıktı salı 67.57 kanda cıktı simdi idrar testlerim kopkoyu erken yumurtladım suanda normalde 12 haziran bat ama hamileyim 12mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım
5+5 de göründü. Cok küçük dedi dr. Pazaresi tekrar randevum varKizlar keseniz kacinci haftada gozuktu
Canım ne zamam basladı bulantı geçer insakllah biran öncr rahat bi gebelik olur.ben suan 5+6dayım yarın 6.haftaya giricem korkuyorum olur mu 6dan sonra diye o yüzden ne zaman başladı sizin merak ediyorumKızlar şuanda benimki 6+5 mide buantilarim yüzünden ölüyorim. Herşey ama herşey kokuyor midemo bulandırıyor. Sizinde böyle şikayetleriniz varmi
Dün basladi canim.inanki hayattan sogudum. Sabah kusmalardan uyanmaya korkuyorum. Bütün yattim. Hic bişey yiyemedim. Tansiyonum yerlerde. Ancak eşimin zoruyla bir iki lokma yedim demin. Inş. Seninki böyle olmazCanım ne zamam basladı bulantı geçer insakllah biran öncr rahat bi gebelik olur.ben suan 5+6dayım yarın 6.haftaya giricem korkuyorum olur mu 6dan sonra diye o yüzden ne zaman başladı sizin merak ediyorum
Canım ben 5+3te gittim göremedik 2 hafta sonra gel em keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız dedi beklyorum o yüzden belki görünür şimdi gitsem yarın 6.hafta ama beklicem kalp atışlarınıda duyarım hemKizlar keseniz kacinci haftada gozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?