2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Hepatit aşısı değil mi? Aile ocağındaki hemşire hepatit yan etki yapmaz demişti bir sıkıntı olmadı bizimkilerde.

Aşı muhabetti açılmışken siz aşılarınızı aile ocağında mu yaptırıyosunuz? Ben hepatitleri orda yaptırdım, 2. Ay aşıları içinde oraya gidecektim ama teyzem özel doktordaki aşılar daha iyi yan etkileri az fln dedi. Ben aynıdır diye düşünüyordum aklım karıştı. Gerçi o kdr bilgi kirliliği varki yanlış bilgi olabilir.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sezeryan oldum çok kolay geçti canım korkma hiç normalde yapsan onunda sonrası kolay. Bende hatta hastaneden kaçacaktım hatta odaya yatınca dedim istemiyorum karnımda kalsınlar dedim korkudan ama korktuğum gibi değil.

Canım aynı aşılar yapılıyor neden özele durduk yere para ödeyesinki. Bugünde 4. Ay aşımızı olduk şimdilik birşey yok inşallah geceyide atlatırsak. Şimdiye kadar olmadı bir sıkıntımız.

Sağol canım . Normal doğum oldu ilk çocuğum ama bu sezeryan görünüyor . Bende hiç dogurmayacakmisim gibi hissediyorum :) gönlümden geçen en az 36. Hafta . Mümkünse 37 :)

Sağol canım . Normal doğum oldu ilk çocuğum ama bu sezeryan görünüyor . Bende hiç dogurmayacakmisim gibi hissediyorum :) gönlümden geçen en az 36. Hafta . Mümkünse 37 :)
Inşallah canım bende 37 de yapacaktım.gebelik zehirlenmesinden 36+2 de doğum yaptım.kızım 1 gün kaldı şükür inşallah seninkilerde hiç kalmazlar. Kilolarını da kafana takma sağlıklı olsun kuveze girmesin yeter.tabi zor kilolu çocukla bir değil bakımı ama olsun önemli olan sağlık

Sağol canım o kadar yedim içtim olduğu kadar artık elimden fazlası gelmiyor ki . Sağlıklarına yaramıştır inşallah . 36 ya girsem daha rahat edeceğim :)

İlk aşı hepatit oluyor pek yan etkisi olduğu görülmemiş..2 kg olmadan yapmıyorlar zaten ondan beklemişlerdir..arkadaşlarda ayrıntılı yazmışlar zaten için rahat olsun..

Ben tüm aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum çok şükür memnunum...aşı demişken rota aşısı yaptırdım bu hafta mutlaka yapılmalı bence...devlet karşılamıyor bilginize

Bende yaptıracagım unutup duruyorum bugün hemşireye soracaktım unuttum.ne kadara aldınız ilk dozlarını

canım ben geç gördüm mesajını kusura bakma, bize calpol verdi ama çok şükür ateş falan hiç bir şey olmadı bebeklerimde. normal bir gece geçirdik. inşallah seninkilerin de olmayacaktır.

ben de sağlık ocağına yaptırmıyorum özelde kendi doktorları yapıyor. güvenmiyorum sağlık ocağına. teyzen gibi düşünüyorum sağlık ocağı aşılarının kalitelerinden emin değilim. bir de size de oldu mu bilmiyorum ben bezdim aile hekimi hemşiresinden hamileliğimden beri sürekli arıyor çölde su bulmuş gibi, hiç de gitmediğim halde edevletten baktım 3 günde bir gitmişim gibi göstermişler. en son görüntülü arayıp eve gelmek istedi. ben de sert çıktım ama nazikçe doktorumuz var hatırlatmalarınıza gerek yok ilginiz için teşekkür ederim diye. yarım saat sonra sağlık bakanlığından aradılar. artık şikeyet mi etmiş ne yapmışsa aşılarınızı neden yaptırmıyorunuz falan dedi telefondaki hanım. dedim özele yaptırıyorum. çok sinir oldum üşenmesem ben de şikayet ederdim devlete yalan bildirim yapıyorlar ben hiç gitmedim diye ama neyse dedim.

bunlar devletten para mı alıyor takip başına acaba?

Hmm tamam canim ya cok sag ol ben de iyice telas yapmistim. Doktorumuz da sabahlari yenidogan yogun bakimda oluyor ulasamam da iyice evham yapacaktim. Ben yine surubu alayim dursun o halde. Tesekkur ederim :)

Tamam canim cok tesekkur ederim alayim surup bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…