- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.181
Hepatit aşısı değil mi? Aile ocağındaki hemşire hepatit yan etki yapmaz demişti bir sıkıntı olmadı bizimkilerde.S serapguney E Emotionn35 @Dta82 ve diger arkadaslar acil bilginize ihtiyacim var. Yarin ilk aşılarini yaptiracagim bebislerin 33+4 te dogdular biri daha 2 kiloya yeni ulasti. Aşı ateş yapiyormus sizler ne kullandiniz ates icin doktorumuz a sormayi unutmusum yarin da ulasamayabilirim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sezeryan oldum çok kolay geçti canım korkma hiç normalde yapsan onunda sonrası kolay. Bende hatta hastaneden kaçacaktım hatta odaya yatınca dedim istemiyorum karnımda kalsınlar dedim korkudan ama korktuğum gibi değil.Merhaba arkadaşlar . Sizin doğumlariniz beni hep heyecanlandirmisti. Şimdi bende yaklaşıyorum doğuma . Benim haftamdaki arkadaşlarım doğum yapmaya başladılar . Bende de heyecan ve korku karışık . Doğurup buraya akarim artık :)) Allah sizlerin de bizlerin de yardımcısı olsun
Canım aynı aşılar yapılıyor neden özele durduk yere para ödeyesinki. Bugünde 4. Ay aşımızı olduk şimdilik birşey yok inşallah geceyide atlatırsak. Şimdiye kadar olmadı bir sıkıntımız.Aşı muhabetti açılmışken siz aşılarınızı aile ocağında mu yaptırıyosunuz? Ben hepatitleri orda yaptırdım, 2. Ay aşıları içinde oraya gidecektim ama teyzem özel doktordaki aşılar daha iyi yan etkileri az fln dedi. Ben aynıdır diye düşünüyordum aklım karıştı. Gerçi o kdr bilgi kirliliği varki yanlış bilgi olabilir.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sezeryan oldum çok kolay geçti canım korkma hiç normalde yapsan onunda sonrası kolay. Bende hatta hastaneden kaçacaktım hatta odaya yatınca dedim istemiyorum karnımda kalsınlar dedim korkudan ama korktuğum gibi değil.
Inşallah canım bende 37 de yapacaktım.gebelik zehirlenmesinden 36+2 de doğum yaptım.kızım 1 gün kaldı şükür inşallah seninkilerde hiç kalmazlar. Kilolarını da kafana takma sağlıklı olsun kuveze girmesin yeter.tabi zor kilolu çocukla bir değil bakımı ama olsun önemli olan sağlıkSağol canım . Normal doğum oldu ilk çocuğum ama bu sezeryan görünüyor . Bende hiç dogurmayacakmisim gibi hissediyorum :) gönlümden geçen en az 36. Hafta . Mümkünse 37 :)
Inşallah canım bende 37 de yapacaktım.gebelik zehirlenmesinden 36+2 de doğum yaptım.kızım 1 gün kaldı şükür inşallah seninkilerde hiç kalmazlar. Kilolarını da kafana takma sağlıklı olsun kuveze girmesin yeter.tabi zor kilolu çocukla bir değil bakımı ama olsun önemli olan sağlık
İlk aşı hepatit oluyor pek yan etkisi olduğu görülmemiş..2 kg olmadan yapmıyorlar zaten ondan beklemişlerdir..arkadaşlarda ayrıntılı yazmışlar zaten için rahat olsun..S serapguney E Emotionn35 @Dta82 ve diger arkadaslar acil bilginize ihtiyacim var. Yarin ilk aşılarini yaptiracagim bebislerin 33+4 te dogdular biri daha 2 kiloya yeni ulasti. Aşı ateş yapiyormus sizler ne kullandiniz ates icin doktorumuz a sormayi unutmusum yarin da ulasamayabilirim
Ben tüm aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum çok şükür memnunum...aşı demişken rota aşısı yaptırdım bu hafta mutlaka yapılmalı bence...devlet karşılamıyor bilginizeAşı muhabetti açılmışken siz aşılarınızı aile ocağında mu yaptırıyosunuz? Ben hepatitleri orda yaptırdım, 2. Ay aşıları içinde oraya gidecektim ama teyzem özel doktordaki aşılar daha iyi yan etkileri az fln dedi. Ben aynıdır diye düşünüyordum aklım karıştı. Gerçi o kdr bilgi kirliliği varki yanlış bilgi olabilir.
Bende yaptıracagım unutup duruyorum bugün hemşireye soracaktım unuttum.ne kadara aldınız ilk dozlarınıİlk aşı hepatit oluyor pek yan etkisi olduğu görülmemiş..2 kg olmadan yapmıyorlar zaten ondan beklemişlerdir..arkadaşlarda ayrıntılı yazmışlar zaten için rahat olsun..
Ben tüm aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum çok şükür memnunum...aşı demişken rota aşısı yaptırdım bu hafta mutlaka yapılmalı bence...devlet karşılamıyor bilginize
200 kusurdu.tek dozu.Bende yaptıracagım unutup duruyorum bugün hemşireye soracaktım unuttum.ne kadara aldınız ilk dozlarını
Evet 200 küsür cnmBende yaptıracagım unutup duruyorum bugün hemşireye soracaktım unuttum.ne kadara aldınız ilk dozlarını
S serapguney E Emotionn35 @Dta82 ve diger arkadaslar acil bilginize ihtiyacim var. Yarin ilk aşılarini yaptiracagim bebislerin 33+4 te dogdular biri daha 2 kiloya yeni ulasti. Aşı ateş yapiyormus sizler ne kullandiniz ates icin doktorumuz a sormayi unutmusum yarin da ulasamayabilirim
Aşı muhabetti açılmışken siz aşılarınızı aile ocağında mu yaptırıyosunuz? Ben hepatitleri orda yaptırdım, 2. Ay aşıları içinde oraya gidecektim ama teyzem özel doktordaki aşılar daha iyi yan etkileri az fln dedi. Ben aynıdır diye düşünüyordum aklım karıştı. Gerçi o kdr bilgi kirliliği varki yanlış bilgi olabilir.
Hmm tamam canim ya cok sag ol ben de iyice telas yapmistim. Doktorumuz da sabahlari yenidogan yogun bakimda oluyor ulasamam da iyice evham yapacaktim. Ben yine surubu alayim dursun o halde. Tesekkur ederim :)Canım Ateş oladabilir olmayadabilir hemşire sana söyleyecek Zaten calpol şurup Ateş olursa yarım çay kaşığı bazıları olmasın diye önceden veriyorlar ben vermedim sordum öyle yapma dedi ve olmadı hiçbirşey gayet normal bi geceydi ilk ay aşısında nadir oluyormuş Ateş. 2.ayki verem aşısında oluyormuş benim sağlık ocağındaki hemşire 6 yıl yenidoğanda çalışmış kaynak sağlam.
Tamam canim tesekkur ederim daha gitmedim zaten. Simdi kalabaliktir gec gidecegim. Surubu ben de alayim.canım ben geç gördüm mesajını kusura bakma, bize calpol verdi ama çok şükür ateş falan hiç bir şey olmadı bebeklerimde. normal bir gece geçirdik. inşallah seninkilerin de olmayacaktır.
Tamam canim cok tesekkur ederim alayim surup bulunsunHer bebekte olmuyor ateş.Sen hazırlıklı ol,geldikten sonra ateslerini olc sık aralıklarla,calpol ateş düşürücü ağrı kesici olsun elinin altinda,baktın ateşleri yükseliyor hemen verirsin.Benimkilerin ateşi çıkmadı mesela.Sadece huzursuzluk oldu aşı yerleri cok ağrıdı belliki.
Evet canım bugün eczaneyi aradım. 3 doz uygulanacakmış biraz geçiktim200 kusurdu.tek dozu.
Üç aylıkken ilk dozu yapildi ,beş aylikken ikinci dozu yapılacak canım.Uc doz nasıl oluyormuş?Evet canım bugün eczaneyi aradım. 3 doz uygulanacakmış biraz geçiktim
Yine eczaneden iyice sorarımÜç aylıkken ilk dozu yapildi ,beş aylikken ikinci dozu yapılacak canım.Uc doz nasıl oluyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?