2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canım en zorunu sen yaşadın az kaldı biraz daha sabır buna çok şükür kolik bile olsa geçecek daha zor günler geride kalıyor daha az kaldı daha rahat günlere inşallah, ben bazen diyorumki ikiz hamilelik ve bebek bakımı için blog oluşturayım yada instagramda falan bişeyler yapiimm biraz daha boş zaman kaldığında sen yazsan roman olur herhalde

onu ben de anlamıyorum. düzeltilmiş yaşa göre 1 aylık bebeklerim ama doğum tarihlerine göre 2.5 aylık. gelişimleri 1 aylık gibi değil ama 2.5 aylık gibi de değil.
Bunu bende yeni duydum ilginç geldi, acaba benim bebekler bu yüzden mi çok uyuyor endişe ediyorum 17-18 saat uyuyorlar neredeyse çok uyanıyorlar askında gündüz bu yüzden ben gündüz hiç dinlenemiyorum emip 10dk sonra tekrar uyuyorlar, 37.haftada doğdular 5 Ağustos'ta 2 ay bitecek 3.aya girecez, uyusalar dert uyumasalar dert, tuvaleti yaptı yapmadı, doydu doymadı, hayat onlardan ibaret şükür hergünümüze.

Çok şükür cnm herşeye rağmen hayat güzel:))o tarz sayfalar var cnm arada bende yararlanıyorum ama vakit ayırmak lazım ciddi iş:))nasıl yapıyorlar bu kadar enerji nereden geliyor anlamıyorum:)

Bizim drumuz 38 hafta bitimini baz alın diyor...yani benimkiler bile daha 1,5 aylık bebek ben ona göre takip ediyorum...benimkilerde çok uyuyor uyuduklarında ve bu çok normal 3 Aydan sonra başlayacaklar gün içinde çok aktif olmaya..bir de halı çok iyi oluyor benim oğlumdan var yıkadım hazırladım ama daha koymadım

Aynen.kırkından sonra ters yönde değiştiler. Unutamıyorum.. ikisini de. Sebepsiz yere siliyorlar ve herkes aç bunlar diye sürekli emzirmemi istiyor...Ben de hal kalmadı...

Canım çok sıcak korkma hiç ve nasıl alıştırırsan öyle gider aman bir atlet bir kısa kollu t-shirt yeter gündüz uyuduklarında tülbent gibi ince kumaş battaniye yaptı annem onu örtüyorum ben gece de penye battaniye yeter Zaten üşüseler anlarsın dokununca. Sıcaktan o sivilceler rahatlat canım yavruları.

onu ben de anlamıyorum. düzeltilmiş yaşa göre 1 aylık bebeklerim ama doğum tarihlerine göre 2.5 aylık. gelişimleri 1 aylık gibi değil ama 2.5 aylık gibi de değil.
Canım benim yavrular kız normal bebeklerin aylarında kilosu şuan 1940 doğdu.oğlum normal bebek gibi 3200 doğdu. Ama oğlum şuan 6 aylık bebekleri geçiyor. Sadece hastanede söylüyorum düzeltilmişini iğne vs. Gibi şeylerin zamanında yapılması için.tabi mama ağırlıklı beslendiğimiz için ek gıdaya geçince bu şişlikler iner diye düşünüyorum

Aynen.kırkından sonra ters yönde değiştiler. Unutamıyorum.. ikisini de. Sebepsiz yere siliyorlar ve herkes aç bunlar diye sürekli emzirmemi istiyor...Ben de hal kalmadı...
Canım ona buna bakma canım kızım devamlı versen içer.ama çoğunuda kusuyor. İyice Açıktır bi düzen oluştur

Benim yavrucaklar yanıyor demek ya babalari surekli örttüğü icin ben de korkuyorum acarsam bir sey olur diye ama incelteyim sicak cok kötü

Canım aklim karıştı.Asilari yaparken sormuyorlar ki düzeltilmisini falan.Dogdugu günü baz alıyorlar.Yanlis mi yapıyorlar panik oldum şuan.

Ooo masaallah tatlim haftan epey ilerlemis. Insaallah saglikla gelir bebislerin

Her bebekte olmuyor ateş.Sen hazırlıklı ol,geldikten sonra ateslerini olc sık aralıklarla,calpol ateş düşürücü ağrı kesici olsun elinin altinda,baktın ateşleri yükseliyor hemen verirsin.Benimkilerin ateşi çıkmadı mesela.Sadece huzursuzluk oldu aşı yerleri cok ağrıdı belliki.

Ooo masaallah tatlim haftan epey ilerlemis. Insaallah saglikla gelir bebislerin

Sağol caniiim erken doğumdan korka korka gördük bu haftaları da şükür . 36-37 arasında doğum yaparsam iyi olacak çünkü bebeklerim 1900-1905 di 33+6 da . Çok yapılı değillerdi . Doktor küçük buldu . Bakalım nasip ...

Canım Ateş oladabilir olmayadabilir hemşire sana söyleyecek Zaten calpol şurup Ateş olursa yarım çay kaşığı bazıları olmasın diye önceden veriyorlar ben vermedim sordum öyle yapma dedi ve olmadı hiçbirşey gayet normal bi geceydi ilk ay aşısında nadir oluyormuş Ateş. 2.ayki verem aşısında oluyormuş benim sağlık ocağındaki hemşire 6 yıl yenidoğanda çalışmış kaynak sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…