2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canim kolik bebek muziklerini dene,benimkilerde ise yariyor

Canim bebeklerin kac gunluk ve gunde kac kez kac ml mama veriyordun.
Meme kampini denedinmi bende bi denesem diyorum birde sütüm yetmezse bebeklerim aç kalir diye korkuyorum.Sende durum ne

Merhaba arkadaslar, bebeklerimden birinin atesi 37.3 falan oluyor ilk aşılarindan sonra. ilac kullanmak lazim bu atese kac olunca kullanilir?

Canım arkadaşların da dediği gibi hepatit aşısı ateşbyapmaz. 2 ay aşısı olan verem aşısı atrşbyapıyor. Belki senin bebişin vücut sıcaklığı artmıştır biraz üstünü incelt. Normal de38 den sonra ilaç verilir.

Ay berbat durumdayım bir haftadır gece gündüz ne yapacağımı bilemedim...hafif uyuyup kalkıyorlar yine meme yine gaz bir bakıyorum gece olmuş... bugün yerimden kalkamadım artık makine gibi hissediyorum kendimi
Benim dogduklarindan beri her günüm oyle. Normal hayatina dönen annelere gipta ediyorum.

Geçmiş olsun canım ben de depresyondayım.oglum TV ye mahkum.annemleri delurtio.kendi de delirdi.ben nasıl büyücek ikizler hiç bilmiyorum. Oğlan olan sürekli agliyor ya memede ya etini koparmisiz gibi ağlıyor. Şimdi annemin yanındayım evime gidince kendimi kesmesem iyidir

Fitil verince gelen kaka yeşil mukuslu kötü kokulu mu yoksa normalde yaptığı gibi mi acaba?

Bebeklerini sadece sütle besleyen anneler bebekleriniz aylik yada haftalik kac gram aldilarda doktorunuz sütünüzün yettigine karar verdi? Birde bir birbucuk ayliklarken kac dk emip sonrasinda kac dk tok olarak uyuyolardi.ben mamayi birakip birkac gun tek sütle deneyeyim diyorum ama kac kilo almalilar

Canim bebeklerin kac gunluk ve gunde kac kez kac ml mama veriyordun.
Meme kampini denedinmi bende bi denesem diyorum birde sütüm yetmezse bebeklerim aç kalir diye korkuyorum.Sende durum ne
Bebeklerim 16 günlük günde ortalama 4 defa 30 cc mama veriyorum ben denemeye çalıştım ama 2. Günde pes ettim çok zor çünkü habire emzirmek bide emmek istemiyo benimkiler çok zor tutuyorlar yani 2 gün çok üzüldüm ağladım memeyi bırakacaklar die ama şimdi her ağladıklarında meme veriyorum nekadar emerlerse arkasından sütümü sağıp eoprotin koyup içine onu veriyorum bazende memeden sonra mama inş biraz büyüyünce daha istekli emerler bırakmazlar memeyi

Benim oğlanda kolik devamlı ağlıyo aynı durumdayız desene :)))geçicek bu zor günler diliyorum oğlum için pedegog desteği alıcam paylaşırım

Arkadaşlar belki bi aynı sorunu yaşamış biri vardır benim oğlum her mamadan sonra ishal Dr mamasını hn aptamille değiştirdi ama hala aynı Alerjisi mi var acaba inek sütüne bu aylarda mı çıkıyo bilen duyan varmı

geçmiş olsun, canım benim bildiğim inek sütünü 1 yaşından önce vermemek gerekiyor. doktor mu inek sütü kullanın dedi.

süt az olunca emzirmek daha da zor oluyor ama en önemliside anne sütü canım benimde sütüm az diye devam sütü verdim başından beri aptamil kullandım birde kendim için lactamil içtim ikizleri doyurmak zor oluyor :) sende özellikle sütün için lactamili dene

Arkadaslar bebeginde reflü olan var mi? Galiba minişlerimden birnde reflü var. Uykusunda bile genzine sıçrıyor aspiratörle temizliyoruz ama cok korkuyoruz gec kalirsak diye. Carsamba randevumuz var ama tecrubeli anneler ne yapiyor bununla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…