- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.861
O zaman. Ben iki tane alayim daha mantıklı olur hem en fazla 3ay yatiracam yine ikinci beşiğe ihtiyaç olacakBen iki tane aldim arkadasim biri ahsap. biri park yatak. Suan bebeklerim 3.5 aylik ve sadece park yatakta yatiriyorum. Biraz genis almistim Hala ayirmadim. Sanirim 1 aya ayiririm.
Merhaba ben henüz dogurnafim ama aklıma takılan bir soruydu, bir tane park yatakta ikisi birlikte yatabilir mi diye yani birbirlerini rahatsız ederler mi. 4-5 ay yeter mi acaba ne dersinizBen iki tane aldim arkadasim biri ahsap. biri park yatak. Suan bebeklerim 3.5 aylik ve sadece park yatakta yatiriyorum. Biraz genis almistim Hala ayirmadim. Sanirim 1 aya ayiririm.
Kızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj
Merhaba ben henüz dogurnafim ama aklıma takılan bir soruydu, bir tane park yatakta ikisi birlikte yatabilir mi diye yani birbirlerini rahatsız ederler mi. 4-5 ay yeter mi acaba ne dersiniz
Çok sağol canım rabbim sizinkileride size bağislasin o zaman dediğimiz gibi hiç iki defa alış veriş yapmayim ikidinede parke alayim bi taneyle anca 4 5 ay idare ediliyor sonra 4 yasina falanda gelince yatak odası alacamsağlıkla al bebeklerini kucağına inşallah.
ben ilk önce sallanan ahşap olanlardan bir tane aldım. bebeklerim çok miniş olduklarından 2 ay ikisi birlikte yattı.
sonra bir tane çilekten tam oda aldım. çünkü birbirlerinin tekmelemeye ve sığmamaya başlamışlardı. biri onda, biri hala sallanan da yatıyor. ama artık sığmamaya başladı bir tane daha karyola alacağım. sallananı boşa almışım. sadece 6 ay kullanmış olduk. çilekten aldığım büyüyen karyolalardan, şimdi de aynısından alacağım.
Evimde yer sıkıntısı var geçici bir arkadaştan alacağım zaten bir süre sonra iki kişilik yatakta ikisi birlikte yatar diye düşünüyorum iki yatak alıp koyacak bir yerimiz yok maalesef. İnşallah iyi anlaşır birbirlerini rahatsız etmezler. İnşallah bize de nasip olur kucağımiza almak.yok canım en çok 2 ay yatabilirler.
Ben iki tane park yatak aldim. Birini kendi odama aldim digeri bebislerin odasinda duruyor. Kendi odamdakine ikisini bir yatiriyorum daha 1 ayliklar birbirlerini uyandirmiyorlarKızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj
evet haklisin gazini cikarmaya calisiyorum bugun hemsire de dedi mutalaka aralarda gazini cikarib diye tesekkur ederimCanim bebegini yedirdikten sonra muhakkak gazini cikar. Eger cikarmazsan su seklinde kusuyor. Mide asidinimi atiyor nedir bilmiyorum artik. Benimkilerde ne zaman ugrasip gazini cikaramadiysam su olarak kusuyorlar. O yuzden gaz cikarana kadar yatirmiyorum bebeklerimi
İlk başta 1 tane park beşik alın bence büyük boyunu alırsanız daha uzun süre kullanırsınız.Kızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj
Evet bizde oyle dusunduk 6 ay bile yatsa ikinci besige ihtiyac olacakO zaman. Ben iki tane alayim daha mantıklı olur hem en fazla 3ay yatiracam yine ikinci beşiğe ihtiyaç olacak
Biraz genis olan park yatakdan tercih ederseniz ikisi yatabiliyor sorun olmuyor. Ben aralarina bir battaniyeyi rulo seklinde sarip yataga koydum hic sorun olmadi. Zaten ilk zamanlar gunun buyuk bolumunu uyuyarak geciriyorlar. Suan 3.5 ayliklar hala ikisini park yatakta yatiriyorum ama ayrilma vakti geldi gibi duruyor. Hem sigmamaya basladilar o yuzden yatagi boyuna degilde enine dogru yan yana kullanmaya basladim. hemde biraz daha birbirlerini duyup farketmeye basladilarMerhaba ben henüz dogurnafim ama aklıma takılan bir soruydu, bir tane park yatakta ikisi birlikte yatabilir mi diye yani birbirlerini rahatsız ederler mi. 4-5 ay yeter mi acaba ne dersiniz
Dr mamadada su bulundugu icin gerek gormedigini soyledi. ama bende sabah aksam iki yada 3 cay kasigi vermeye calisiyorumBebegine mama takviyesi yapan anneler su veriyor musunuz?
Benim bebeler 1 aylik beslemeden sonra 1 cay kasigi su veriyorum ama yeterli mi degil mi bilmiyorum
Teşekkür ederim, yeni her çocuk kendi içinde farklı bazısı her sese uyanır her harekette kimisi umrunda olmaz çocuklarin huylarina da bağlı aslında.Biraz genis olan park yatakdan tercih ederseniz ikisi yatabiliyor sorun olmuyor. Ben aralarina bir battaniyeyi rulo seklinde sarip yataga koydum hic sorun olmadi. Zaten ilk zamanlar gunun buyuk bolumunu uyuyarak geciriyorlar. Suan 3.5 ayliklar hala ikisini park yatakta yatiriyorum ama ayrilma vakti geldi gibi duruyor. Hem sigmamaya basladilar o yuzden yatagi boyuna degilde enine dogru yan yana kullanmaya basladim. hemde biraz daha birbirlerini duyup farketmeye basladilar
Su vermediğimde dili pamukçuk oluyor bende arada veriyorum buyüzdenBebegine mama takviyesi yapan anneler su veriyor musunuz?
Benim bebeler 1 aylik beslemeden sonra 1 cay kasigi su veriyorum ama yeterli mi degil mi bilmiyorum
Kaç doktora gittiysem anne sütüde alıyorsa verme dedi sadece çok sıcaklarda verebilirsin çok az demiştiBebegine mama takviyesi yapan anneler su veriyor musunuz?
Evet benimkilerin pamukçuk oldu ek gıdaya geçince geçer dediler malesef henüz geçmediSu vermediğimde dili pamukçuk oluyor bende arada veriyorum buyüzden
Su verince tamamen geçmiyor ama biraz azalıyor aklıma geldikçe veriyorum bende genelde unutuyorum pek sevmedikleri için sürekli aklıma gelmiyorEvet benimkilerin pamukçuk oldu ek gıdaya geçince geçer dediler malesef henüz geçmedi
Temiz yumuşak bir bezi karbonatlı suya batırıp ağzının içini parmağınla temizle çok rahatliyorlarEvet benimkilerin pamukçuk oldu ek gıdaya geçince geçer dediler malesef henüz geçmedi
Yaptım ama geçmiyor çok kalıplaşmış artık.Temiz yumuşak bir bezi karbonatlı suya batırıp ağzının içini parmağınla temizle çok rahatliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?