- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.881
Zamanla canavar gibi emiyorlar canım şuan çok normal ufacıklar ^^ kusmasıda fazla geliyor olabilir. Ayını doldursun aldığı kilodan belli olur doktor yönlendirir. Ben emzik verdim emme refleksi gelişsin diye şimdide kurtarıcım oldu almasalar çok zorlanacakmışım.Kızlar bugün 17. günümüz bebeklerim Anne sütü alıyorlar 10dk emzirdikten sonra 35 40 cc de sadığım sütten veriyorum ennektorle bebeklerimden biri baya kusuyo emmedede cok guclu degiller biri 2400 civari biride 2200 civari
Bende istiyorum canım emzik biri memede uyumak istiyo ne kadar zamanda verdinZamanla canavar gibi emiyorlar canım şuan çok normal ufacıklar ^^ kusmasıda fazla geliyor olabilir. Ayını doldursun aldığı kilodan belli olur doktor yönlendirir. Ben emzik verdim emme refleksi gelişsin diye şimdide kurtarıcım oldu almasalar çok zorlanacakmışım.
Beslenmeden hemen sonra Gazını çıkartın mümkünse bi yarım saat kucagınızda tutun.birde yatağının baş kısmını biraz yüksek tutun. 4 ay böyle sürebiliyor.uyanınca yelek giydirin ayaklarınıda kalın çorap giydirin sizin yapabileceginiz bunlar.Kızlar bugün 17. günümüz bebeklerim Anne sütü alıyorlar 10dk emzirdikten sonra 35 40 cc de sadığım sütten veriyorum ennektorle bebeklerimden biri baya kusuyo emmedede cok guclu degiller biri 2400 civari biride 2200 civari
40 cc veriyoruz canım 20.ser şeklinde 2 kere gazınıda çıkartıyorum hep kundakli duruyolar emzireceğim zaman uyansınlar.diye açıyorum üstlerini ama odamız yaniyo üzülüyorum bu kezde midesindeki sutu cikartiyo siz nasıl besledinizBeslenmeden hemen sonra Gazını çıkartın mümkünse bi yarım saat kucagınızda tutun.birde yatağının baş kısmını biraz yüksek tutun. 4 ay böyle sürebiliyor.uyanınca yelek giydirin ayaklarınıda kalın çorap giydirin sizin yapabileceginiz bunlar.
Merhaba canımm fotoğraftan göründüğü kadarıyla maşallah kuzuları büyütmüşsünMerhaba hanımlar
Selam,bı uğruyorsun bir kayboluyorsun:)Merhaba hanımlar
As canım kaçıncı haftada doğum yaptınızMerhaba hanımlar
Emmedikleri için sağarak sütümü verdim bir öğün mama veriyorsan diper öğün süt veriyordum. Malesef kızımda fıskırtarak kusardı bende çok üzülürdüm bazen ağlardım ama geçiyor şükür. Şimdi üşütmediğim sürece kusmuyorlar40 cc veriyoruz canım 20.ser şeklinde 2 kere gazınıda çıkartıyorum hep kundakli duruyolar emzireceğim zaman uyansınlar.diye açıyorum üstlerini ama odamız yaniyo üzülüyorum bu kezde midesindeki sutu cikartiyo siz nasıl beslediniz
Bende instagramdan takip ediyorum kimse girmiyor nerdeyse burayaSelam,bı uğruyorsun bir kayboluyorsun:)
Büyüdükce kolaylaşiyor,en azından bizde öyle oldu çok sukur.Yardimcim da yok tek bakıyorum evelallah oluyor bir sekilde.Kizlar allah yardimcimiz olsun hepimizin. cok zor ikiz. 1 degil 2 yardimci sart. Eskiden derlerdiki ayyy isiniz cok zor. Bende bi sinirlenirdim beni korkutuyor diye. ne olacakki hepi topu yedir yatir bazen aglar gibi geliyordu. Ama az bile diyorlarmis dogunca anladim
Iyi bari umut oldu bana. Benimkiler 3.5 aylik suan. Bir ay yanliz baktim. Hep annem destekti. Simdi yine yanliz bakmaya basliycam. Sizinkiler kac aylik?Büyüdükce kolaylaşiyor,en azından bizde öyle oldu çok sukur.Yardimcim da yok tek bakıyorum evelallah oluyor bir sekilde.
Kırkimiz çıktı yalnız kaldık bizde.O gün bugündür evlatlara tek bakıyorum.7 aylık oldular şükürler olsun.Buyudukce her şey daha kolay ve zevkli hale geliyor.Bizde böyle oldu.Gececek bugunler diye hep telkin ettim kendimi.Gercekten geçiyor.Sizde çok bunalinca bunu söyleyin buna inanın.Gercekten her şey çok daha güzel oluyor büyüdükçe.Bizim o zamanlarımiz kabus gibiydi.Iyi bari umut oldu bana. Benimkiler 3.5 aylik suan. Bir ay yanliz baktim. Hep annem destekti. Simdi yine yanliz bakmaya basliycam. Sizinkiler kac aylik?
Tsk ederim. Allah bagislasin evlatlarinizi. Buyumusler. Bende bi sekilde idare edicem artik. Bazen ikisi ayni anda kucak istiyor cok uzuluyorum. hangisini alsam digeri yuzume bakip aglamaya devam ediyor. Icime dokunuyor.Kırkimiz çıktı yalnız kaldık bizde.O gün bugündür evlatlara tek bakıyorum.7 aylık oldular şükürler olsun.Buyudukce her şey daha kolay ve zevkli hale geliyor.Bizde böyle oldu.Gececek bugunler diye hep telkin ettim kendimi.Gercekten geçiyor.Sizde çok bunalinca bunu söyleyin buna inanın.Gercekten her şey çok daha güzel oluyor büyüdükçe.Bizim o zamanlarımiz kabus gibiydi.
Amin cumlemizinkini inşallah,ne demek insallah moral olabilmişimdir biraz,ben ikisini de aynı anda alıyordum kucağıma çok aglayinca biraz gezdirip sakinleştiriyordum sonra bırakıyordum,sallanan beşikler benim en büyük yardimcim oldu.Oyle böyle derken büyüdüler çok şükür.Tsk ederim. Allah bagislasin evlatlarinizi. Buyumusler. Bende bi sekilde idare edicem artik. Bazen ikisi ayni anda kucak istiyor cok uzuluyorum. hangisini alsam digeri yuzume bakip aglamaya devam ediyor. Icime dokunuyor.
Tsk arkadasim benimkiler 6.5 kilo ikisini ayni anda hic denemedim belini incitirim filan diye. Ama son care onuda denerim. Bizde salonun ortasina kocaman hamak kurduk. Icinede sunger dosek attik. orda salliyorum ikisini ayni anda. yataklarindan rahat oldu. Gunduzleri uyurken hic almiyorum ordan. mizmizlandikca salliyorum geri uyuyorlarAmin cumlemizinkini inşallah,ne demek insallah moral olabilmişimdir biraz,ben ikisini de aynı anda alıyordum kucağıma çok aglayinca biraz gezdirip sakinleştiriyordum sonra bırakıyordum,sallanan beşikler benim en büyük yardimcim oldu.Oyle böyle derken büyüdüler çok şükür.
Bende bel falan kalmadi zaten:)Bak ne güzel çözümler bulmussunuz bile.Zamanla daha da çok tanıyacaksin onları,ondan sonra da su gibi akacak zaman.Tsk arkadasim benimkiler 6.5 kilo ikisini ayni anda hic denemedim belini incitirim filan diye. Ama son care onuda denerim. Bizde salonun ortasina kocaman hamak kurduk. Icinede sunger dosek attik. orda salliyorum ikisini ayni anda. yataklarindan rahat oldu. Gunduzleri uyurken hic almiyorum ordan. mizmizlandikca salliyorum geri uyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?